Charles De Ketelaere Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 13 hours ago, Geronimo said: Ako se dobro secam, urednik filmskog i serijskog programa je bio Robert Nemecek u jednom podeuzem periodu... Filmski i serijski program Pinka (koji je bio zaista izuzetan, cak i meni koji sam tada bio bas balavac) je bio izuzetan. In the 1990s he became the editor of film program on Television Pink, introducing the Serbian public to The Simpsons, The X-Files, Friends, Nikita, The Sopranos and other series. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Ehh na zimu kad sam ja bio dete dok traje raspust na RTS išao zimski bioskop. Nisam 100% siguran, ali mislim da je u 13h išao film. Posle doručka izađemo svi napolje. Skupi se cela ekipa iz ulice i idemo do železničke stanice gde je bio dobar spust za sanke. Oko pola 1 svi kući, presvlačenje i uz čaj ili kakao napitak gleda se film. Tada su još uvek bila samo 2 kanala RTS-a Bilo je baš dobrih filmova, klasika. Tada sam prvi put gledao Grof Monte Kristo, Robin Huda,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 14 hours ago, Geronimo said: Ako se dobro secam, urednik filmskog i serijskog programa je bio Robert Nemecek u jednom podeuzem periodu... Filmski i serijski program Pinka (koji je bio zaista izuzetan, cak i meni koji sam tada bio bas balavac) je bio izuzetan. off - lele, koliko se vidi da sam bio pijan kada sam pisao ovo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts