Angelia Posted December 6 Share Posted December 6 30 minutes ago, Eddard said: Ja sam imao zadovoljstvo da gledam mjuzikl na Broadwayu pre par godina, vrhunski užitak. Ja sam ga gledala u Londonu, pre...uh 15 godina mislim, necu da kvarim utisak gledanjem filma. Chicago sam mislim prvo gledala film pa na Broadwayu, drugacije je kad prvo gledas film pa mjuzikl, nego obrnuto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted December 6 Share Posted December 6 Kod nas srećom ima jedna nesinhronizovana projekcija dnevno, ali pitanje je dok ja stignem dotle hoće li je skinuti s repertoara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 6 Share Posted December 6 Samo bih dodala da je Ariani Grande životni san bio da igra Glindu u ovakvoj ekranizaciji. Jedva čekam da pogledam, po svemu do sada viđenom meni deluje da mjuzikl sabija. Mislim! I da, sve su pevali live, na setu. Dakle snimački set je ujedno bio muzički studio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 6 Author Share Posted December 6 1 hour ago, alcesta said: Kod nas srećom ima jedna nesinhronizovana projekcija dnevno, ali pitanje je dok ja stignem dotle hoće li je skinuti s repertoara... Ako nameravaš da ga pogledaš,moja preporuka je bez sinhronizacije. I...ponesi onaj tvoj jastučić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted December 6 Share Posted December 6 2 hours ago, Drug Crni said: Ako nameravaš da ga pogledaš,moja preporuka je bez sinhronizacije. I...ponesi onaj tvoj jastučić Ja ništa sinhronizovano kod nas ni ne gledam, ne pamtim kad sam nešto animirano pogledala zbog toga. Ne mogu ti ja to 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 8 Author Share Posted December 8 Beetlejuice Beetlejuice (2024) crna komedija/fantazija Evo,nedugo nakon prvog pogledao sam i drugi deo. Mogu reći da uopšte nije loš i vrlo je na tragu prvog dela. Ne toliko radnjom koliko ambijentom,estetikom,a i deo glumačke ekipe je isti (Michael Keaton, Winona Ryder, Catherine O'Hara). Keaton je ponovo sjajan kao Bitlđus (Bubimir). Isti je i reditelj (Tim Burton),ali je drugi deo manje bartonovski od prvog. Možda je manje mračan,a definitivno je i malo zabavniji što mi nije (za)smetalo. Lepo sam se i nasmejao u nekoliko navrata. Lepo se u priči snašao Willem Dafoe,dok je lik Monice Belluci dosta bezveze napisan pa mogu reći kako je i nepotreban. Iako,sama Monica nikad nije višak pa ni u ovakvom,gotičkom izdanju. Naravno,Burton nastavlja sa eksploatacijom ideje međuživota između živih i mrtvih. Uvek intigantna ideja i zanimljiv koncept. Kod nas prikazan u Sabirnom centru npr. Ne treba preskočiti Bitlđus 2,posebno kao porodični film i posebno u ovo doba godine. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted December 10 Share Posted December 10 The Room Next Door Necu bas da antipreporucim ovaj film, jer verujem da ce se mnogima dopasti, al meni su ipak drazi oni raniji Almodovarovi filmovi sa sve sisama i golim dupetama. Ovaj film je susta suprotnost svega sto je snimio do sada. Spram tematike (eutanazija) jedna spora ravna linija, bezivotni, na momentne dosadni dijalozi dve, malo je reci, odlicne glumice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 10 Share Posted December 10 Odgledah Gladijatora 2. Ok film, ništa specijalno. Čak je i radnja dosta slična. Čudno mi je da je glavna uloga najmanje poznat glumac ali ne mogu reći da nije bio dobar. Meni je i prvi deo bio prosek film a nije ni ovaj dalje dobacio. Ima stvarno lepih kadrova iz Koloseuma, podsetilo me malo na seriju "For those about to die". Meni se inače u prvom delu najviše svideo Feniks koji je maestralno odigurao Komodusa. U drugom delu mi niko neće dugo ostati u sećanju. Preporuka za ljubitelje akcije, ovi ostali ako baš nemate šta drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted December 11 Share Posted December 11 Kome se svideo Meskal u Gladijatoru treba da gleda i Aftersun i All of Us Strangers ako već nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 11 Share Posted December 11 1 hour ago, Nicklord said: Kome se svideo Meskal u Gladijatoru treba da gleda i Aftersun i All of Us Strangers ako već nije I sence strange shit on this and i`m regreting some decisions i`ve made in the past. U prevodu na srpski i jezike naroda i narodnosti - omace mi se onomad sa Banovo Brda ka Belom Potoku. Jes bila pivnica i dobro drustvo, al` davno bilo - valja obnoviti clanarine. Ona 3.14ka peeckitza tamburaska Fender, a i onaj nas Boki nije bolji....jeblo ga menjanje nickova.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 12 Share Posted December 12 Conclave (2024) Solidan film, 6.5/10 Vidim mnogi katolici su butthurt jer nije to baš tako 🙂 Fotografija odlična, Fajns izuzetan, kraj korektan (vidim da se mnogi žale na kraj,meni nije loš). Sve u svemu preporuka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Monday at 09:15 AM Share Posted Monday at 09:15 AM (edited) Juror 2 (2024) vrlo dobar, 7/10 psihologija, etika, drama, dobra gluma, what`s not to like Nije najbolji film na svetu ikad, ali je jedan od boljih u 2024. Malo li je? Edited Monday at 09:22 AM by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Tuesday at 06:47 PM Author Share Posted Tuesday at 06:47 PM Supstanca (The Substance) 2024,crna komedija/horor Kakvo ludilo od filma! Ne bih imao ništa da kontriram Nicklordu,tj.njegovoj analizi filma,sem da smatram kako film ipak nije za one sa slabim želucem. Kao da su neke ideje iz filma Barbie prenesene na znatno mračniji,strašniji i nivo za odrasle. Po meni,film je odlično i napisan i režiran. Odlično urađen i sa zanatske strane. Muzika isto upečatljiva,posebno ta glavna tema. Gluma superiorna - čak je i Dennis Quaid fantastičan,a o Demi Moore te Margaret Qualley da ne trošim tastaturu. Bila bi velika greška da obe ne budu nominovane za Oskara,koliko god ta nagrada nije ili je izgubila na značaju. Biće to jedna velika i zanimljiva trka sa Cynthiom Erivo i Arianom Grande iz Wicked. Ne znam da li je Supstanca najbolji film godine za mene,ali je sigurno najuznemirujući. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Friday at 08:13 AM Share Posted Friday at 08:13 AM Carry-On (2024) Rešio da isprobam novi TV sa nekim novijim filmom, ovaj iskače na Netflixu već danima gde god se pomerim, pa reko ajde ko ga jebe.Onaj lik iz Ozarka i doktor iz Pingvina od meni poznatijih glava, i naravno gospodin Dean Norris u odličnoj ulozi za njega, u skladu sa fizionomijom, godinama i the ulozi po kojoj je najviše poznat. Tu je još i jedna od lepših glumica koje sam skoro video, izvesna Sofia Carson, možda i X faktor... Sam film, a ono, zanimljiva ideja, inače su mi uglavnom dobro prolazili filmovi gde neko iz customer service ili 911 dobije kakav poziv, a ovaj me malo podsetio na taj žanr. U pitanju je akcioni triler, gde je Božić jedna od tema koje se provlače. A znamo da je Die Hard jedini akcioni Božićni film koji priznajemo... 6/10, isprati se sa 60% mozga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago (edited) Pogledah i ja The Substance Film je po zanru drama/horor/komedija, najbolji opis je mozda satira koja je krenula po zlu. Falilo je meni barem, malo vise te supstance. Edited 11 hours ago by Krava kaze mu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts