Drug Crni Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Buljatović Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Ozbiljan kandidat za gadost godine 🤑 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 (edited) 16 minutes ago, 033zero330 said: Nekako mi je normalno da Ameri od svoje zastave shiju kupace gace, na velikim sportskim dogadjajima boje zastave se nalaze na licima navijaca, i sve mi je to u redu, OVO na slici mi nije u redu! Deca se ne radjaju za drzavu vec za sebe. Da ne spominjem cinjenicu da od srrpskog jedinstva, slobode pa i nacionalne zastave nije ostalo nista. Samo demagogija, jeftina propaganda i laz. I dalje tvrdim da je Srbija majka koja jede svoju decu. Edited September 16, 2023 by Pletilja 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 https://x.com/whitesnake1004/status/1704897940215476681?s=20 Ja ozbiljno mislim da je Momirovic zaostao u razvoju. On nije cak ni iz one grupe sto su ih sagoreli koks ili alkohol, nego da je OG mentol. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Ja nisam neki vernik, ali mi se gadi da su jednog boljsevika pustili ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 Nije da ne očekujem svašta u Srbiji ali ovo je novo dno.https://nova.rs/posts/skandal-u-privatnoj-bolnici-u-beogradu-lekari-prikrili-rezultat-papa-testa-i-radili-vantelesnu-pacijentkinji-koja-ima-kancerSent from my SM-A525F using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Vlada naimenovala nove clanove u savjete fakulteta BU: Ljubisa Ristic, Dragoslav Bokan, Novak Nedic, Maja Gojkovic... Dno ispod dna... 1 4 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 1 hour ago, ters said: Vlada naimenovala nove clanove u savjete fakulteta BU: Ljubisa Ristic, Dragoslav Bokan, Novak Nedic, Maja Gojkovic... Dno ispod dna... Fali samo Velja Nevolja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 21 minutes ago, Div said: Fali samo Velja Nevolja. A Diksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Ona će na fakultet za bezbednost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 6 hours ago, ters said: Vlada naimenovala nove clanove u savjete fakulteta BU: Ljubisa Ristic, Dragoslav Bokan, Novak Nedic, Maja Gojkovic... Dno ispod dna... naprednjacima se mora priznati da ne zaboravljaju svoje olinjale pripadnike čopora, ma koliko da su olinjali i bezubi postali i obezbeđuju im makar koske i krzno, kad se glavešine čopora najedu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 (edited) 8 hours ago, ters said: Vlada naimenovala nove clanove u savjete fakulteta BU: Ljubisa Ristic, Dragoslav Bokan, Novak Nedic, Maja Gojkovic... Dno ispod dna... kao da su imenovali članove prekog suda ... Edited October 18, 2023 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 11 hours ago, ters said: Vlada naimenovala nove clanove u savjete fakulteta BU: Ljubisa Ristic, Dragoslav Bokan, Novak Nedic, Maja Gojkovic... Dno ispod dna... a najveća gadost dana, nedelje, meseca, je to što 95% akademske zajednice BU ćuti kao p.... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Quote To jeste veoma opasno, ali ako neko misli da će na taj način da obeshrabri sve slobodne ljude u Srbiji grdno se vara. Ponavljam, strah od življenja u ovakvom brlogu je veći od straha za takvim životom. Želja za normalnošu je jača od svakog straha. Vera da smo sposobni da se izborimo za tu normalnost je jača od bilo kakvih pretnji. I zato neka svako radi svoj posao. Oni neka mrze i targetiraju, mi ćemo da se borimo za normalnu Srbiju, a građani će odlučiti kakva Srbija im je prihvatljivija za život. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeanMachine Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 18 minutes ago, Kronostime said: Ja videh vest na netu i u fazonu how the fuck je sad pa ova Jovana Jeremic, znam da ima ona utripovana da je zenska i po sa pinka ali ko je sad pa ova. Ne lici crtez na nju, rekao bih da je crtez znatno lepsi od utripovane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 Ja bi rekao da je na slici Minja Miletić, bivša novinarka N1. Da nisu autoru dali pogrešnu fotku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 To nije Minja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 https://www.mg.edu.rs/sr/vesti/2023/11/mg-i-sveti-manastir-hilandar-potpisali-memorandum-o-saradnji#gsc.tab=0 🤮 A nekad su bili skola koja je skolovala buduce naicnike i inzenjere ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 18 minutes ago, tomas.hokenberi said: https://www.mg.edu.rs/sr/vesti/2023/11/mg-i-sveti-manastir-hilandar-potpisali-memorandum-o-saradnji#gsc.tab=0 🤮 A nekad su bili skola koja je skolovala buduce naicnike i inzenjere ... Bogougodno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 1 hour ago, tomas.hokenberi said: https://www.mg.edu.rs/sr/vesti/2023/11/mg-i-sveti-manastir-hilandar-potpisali-memorandum-o-saradnji#gsc.tab=0 🤮 A nekad su bili skola koja je skolovala buduce naicnike i inzenjere ... Samo da dopunimo: „Nekada su studenti menjali svet“: Da li i kako danas glasaju mladi u Srbiji Quote Brucošu Računarskog fakulteta Mihajlu Pjetloviću odlično ide programiranje, ali izbori i pravo glasa tema su koje se ovaj mladić kloni. „Na izbore, pa… Pravo da vam kažem neću! Zašto? Pa zato što još uvek nemam takvu veliku misao da kažem – za koga bih glasao“, kaže. N1: Ali, imaš pravo glasa? Što ga ne iskoristiš? „Pa možda iskoristim. Ali, ne znam za koga bih glasao. To bih morao da vidim sa mojim roditeljima, šta oni misle“, odgovorio je. J*** ti budućeg programera (ili bilo koju struku) koji mora da pita roditelje za koga da glasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts