Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, ivan9 said:

Hmmmmm..... ne tako davno...Makabi - KKCZ 17.10.2019:

Beron 10-1

Lorenco 7-0

Davidovac 3-0

Dzenkins 6-0

Filip 6-2

😄

32-3 

Sreca pa nas Filip spasio sa one 2 vezane trojke(i 33% suta) inace....bi nam bekovska linija sutirala iz igre 4% 🙂 Ovih vasih 15% od bekovske linije deluje tako Dzordanovski 😄

Pocetak je sezone ocekivane su oscilacije(mada nisam gledao vasu utakmicu, pa pisem uopsteno)

Mislim da sam ja počeo sa Filipom i izvinjavam se, ali ovo što kolega sa druge strane foruma radi je već provokacija! 😄

Filipe, nestani sa topika! 

258aec2b-eca9-415a-bf1a-3639ada929ed.gif

• Like 3
  • Ha-ha 13
Posted

Iz upisa se moglo zaključiti da Art ima ozbiljnih privatnih problema, i nadam se, prije svega zbog njega, da su ti problemi rješivi i da će što prije biti sposoban da se fokusira na košarku u dovoljnoj mjeri.

Takođe, olako smo zanemarili da igramo bez Waldena, koji ipak donosi kvalitet u organizaciji, koji Gorda nije sposoban da isporuči, a ja bih se lično prije oslonio i na Waldenov šut za 3 u odnosu na Nemanjin.

Zagor zaista ne bi smio onako da koristi svoje šanse. Ide linijom manjeg otpora i imam osjećaj da je konstantno u toj nekoj heroball ulozi. Pozove pik, čisto onako protokolarno, preuzme ga njihov centar, i onda onako lagano uzme trojku koja odlomi drugi obruč. Mislim da će i njemu i nama koristiti prisustvo Bela, svakom na svoj način. 🙂

Posted

Ja ne znam sto vas cudi igra Zagorca?

Da li ste gledali proslu sezonu?

On kupi navijace jednom utakmicom u mesec, dva i to je to...on godisnje ima 10 dobrih utakmica, ovo ostalo je od 4 do 9p po mecu.

Kao neko ko je gledao skoro svaki njegov mec u Mega Vizuri i kasnije u NBA u Grizlisima u predsezoni gde se kvalitetno raspao i gde je poceo da lici na ovog Zagorca sad u Partizanu.

Stvarno ne zna kako je sve ono uspeo, bori se za ugovor i dobije ga a onda dobije sut kartu (zasluzeno) i on ne moze da spoji nakon toga 2 kvalitetna meca vec godinama...

A kakav je samo talenat bio i kako je igra u Megi, strasno...

Posted
2 hours ago, Stex said:

Ja ne znam sto vas cudi igra Zagorca?

Da li ste gledali proslu sezonu?

On kupi navijace jednom utakmicom u mesec, dva i to je to...on godisnje ima 10 dobrih utakmica, ovo ostalo je od 4 do 9p po mecu.

Kao neko ko je gledao skoro svaki njegov mec u Mega Vizuri i kasnije u NBA u Grizlisima u predsezoni gde se kvalitetno raspao i gde je poceo da lici na ovog Zagorca sad u Partizanu.

Stvarno ne zna kako je sve ono uspeo, bori se za ugovor i dobije ga a onda dobije sut kartu (zasluzeno) i on ne moze da spoji nakon toga 2 kvalitetna meca vec godinama...

A kakav je samo talenat bio i kako je igra u Megi, strasno...

Nisam ni očekivao neku ne znam kakvu konstantnost, ali sam pod tom "konstantnošću" podrazumevao pre svega oscilacije u šutu. Meni nije jasno da on nestane u svim ostalim elementima, da jednostavno prestane da radi stvari u kojima je dobar.  

Da on pokuša, pa da ne uspe, ne bih mu zamerio, nego on ni ne pokuša, odjednom se pretvori u jednodimenzionalnog igrača, što nikako nije.

Posted

Lik je u jednom momentu dao flouter sa 5 metara, potpuno arealno 🙂

BTW, Gordic je odigrao tako sramotnu 3/4 da bih ga ja klupirao do kraja po cenu da se Jare i Pejners smenjuju na 1.

Stavise, u jednom momentu je Djanis igrao na 2 i to nije tako lose izgledao. Definitivno je mogao juce da igra duze, na racun Zagora koji je bio katastrofalan.

Posted

Kao da smo se razbuili o zid. Tako je izgledalo 2.poluvreme. Verujem da je Trinki pametan covek koji je uvideo sta treba, da ce im skrenuti paznju. A da ce igraci odigrati daleko bolji mec u Turskoj, bez obzira na rezultat.

Da citiram jedan (od letos) prilicno nepopularan naslov: "poraz koji ne mora da boli". 🙂 ☹️

P.s sad postoje velike sanse da nas Venecijaneri lagano preskoce na tabeli vec od sledeceg kola, ali to bi nasem timu trebalo biti apsolutno nevazno. Nije prioritet biti prvi.

Posted

Posle 5-0 ne moze da ne bude prvo mesto prioritet. Ni 8-2 nam sada ne garantuje prvo mesto, ali sumnjam da ce italijani dobiti sve do kraja. Ono sto mi moramo je da dobijemo preostale 2 kod kuce pa sta bude.

Posted (edited)

5-0 smo imali iskljucivo zbog zajednickog mind seta "jedna po jedna". Budu li razmisljali tako kako sugerises, raspasce se stvari vrlo brzo. Uostalom, usli su u ovaj mec sa pritiskom teoretskog prolaska dalje i moguceg uzimanja 1.mesta vec posle ovog kola. Videli smo kako se to zavrsilo.

Prioritet je proci dalje. Ali se svakako slazem sa tobom oko preostale 2 kod kuce.

Edited by Alex_Serbia
Posted
19 minutes ago, Green23 said:

U istom danu Bel nije prošao preglede, a Vareze raskinuo saradnju sa Tepićem. Slučajnost? 😁

Ajde bezi u curac. Nemoj se ni saliti time.

• Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...