Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nemojmo ovo divno veče da kvarimo pominjanjem Gagića i to u kontekstu povratka u Partizan. Bilo ko/igrač manje >>>> Gagić.

Inače, samo da kažem da mi Stranica na listi omiljenih igrača ide ka samom vrhu. Fokus, požrtvovanost, odrađivanje svoje uloge, zamjerki bez. Samo gazi Marko!

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

• Like 2
Posted

A pre samo par nedelja bezlična ekipa, ovo nije moj KKP, ne mogu da se naviknem na ovoliko stranaca, a sad tetovaže Pejdža, posteri Mozlija, maloj deci se daje ime Raša...

• Ha-ha 1
Posted
A pre samo par nedelja bezlična ekipa, ovo nije moj KKP, ne mogu da se naviknem na ovoliko stranaca, a sad tetovaže Pejdža, posteri Mozlija, maloj deci se daje ime Raša...

Nemoj da generalizuješ ovo malo malodušnika. :)

Posted

Koliko sam bila redovna u prozivkama prosle godine, toliko sad moram da hvalim Pejdza :classic_biggrin: svaka cast i samo ovako da nastavi. 

Ukljucila sam se na 11-2 i umalo se ne zadavih pivom tad ali to je otprilike jedini los deo bio. Borbeni smo, malo blesavi ali uglavnom nas je zabavno gledati. :classic_biggrin:

• Like 1
Posted

Samo gazi!

Svaki komentar utakmice je suvišan zato što je Limož težak krš od ekipe. Realno treba pohvaliti Pejdža, ni Pejners uopšte nije bio loš, Mozli i Tomas standardno... Gorda kad treba.

Nadam se da sa Waldenom nije ništa opasno. E da, Jaramaz malo u kanalu (čini mi se energetski)

• Like 1
Posted

Koliko sam prethodnih sezona i na plus 20 bio uplašen, tako sam ove sezone opušten i na nekom debljem minusu. Čak i kad skontam da ipak gubimo tekmu imam osećaj da je samo loš dan, umor i da dobijamo sledeću. 

Posted

Beo znae. A i zamisli da je tamo pa da ne zna 🙂

Dobismo nesto i od Zanisa, mada bi njemu zakonom trebalo zabraniti da ide na polaganje. Samo kucanje 🙂

Bravo crno-beli!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...