krzna Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Njegovim kolima vrednost raste. Videti pod osiguravajuce drustvo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 31, 2020 Author Share Posted July 31, 2020 Quote Filip Barna i Trej Dreksler su novi košarkaši Partizana NIS. Dvojica bekova, potpisali su ugovore sa crno-belima, a naredne sezone će kao pozajmljeni igrači nastupati za KK Mladost iz Zemuna, gde će imati priliku da se razvijaju. U sezoni za nama, Filip Barna je igrao u subotičkom Spartaku, gde je na 17 utakmica Košarkaške lige Srbije imao prosek od 10,2 poena i 2,8 asistencija. Barna će u decembru napuniti 21. godinu. Trej Dreksler je sezonu 2019/20 takođe proveo u Srbiji, igrajući za Mladost iz Zemuna, gde je imao prosek od 18 poena, 7,6 skokova i 3,2 asistencije. Pre Mladosti, ovaj dvadesettrogodišnjak je igrao na Univerzitetu Grend Kenjon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Bitno je da se Angola zaista pojavi na pripremama. Zagorac i Danguba ne smeju biti ostavljeni sami kod kuce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 40 minutes ago, Cooper said: Pomislih zašto opet Mladost, totalno bezvezna pozajmica bi bila za Drekslera, al' setih se da će ove sezone igrati ABA 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 31, 2020 Author Share Posted July 31, 2020 Plus ce imati priliku da rade sa jednim od najboljih strucnjaka za bekove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2020&mm=07&dd=31&nav_id=1713072 Mozda pogresna tema, ali bukvalno profil centra koji bi se vise nego dobro uklopio na ovu ekipu. Makar po mom skromnom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 32 minutes ago, Alex_Serbia said: https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2020&mm=07&dd=31&nav_id=1713072 Mozda pogresna tema, ali bukvalno profil centra koji bi se vise nego dobro uklopio na ovu ekipu. Makar po mom skromnom... Ne kapiram koji je level sranja pravio da su Obrad i Đoka bili ispred njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Au... Obrad Tomic. Verovatno najgori igrac Partizana u istoriji. Skroz zaboravih na njega. KK Kakanj 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 (edited) 17 minutes ago, Laki John Terry said: Au... Obrad Tomic. Verovatno najgori igrac Partizana u istoriji. Skroz zaboravih na njega. KK Kakanj 😄 Eeeeh lako je tebi zaboraviti....a mi, mi dobro pamtimo sve Edited July 31, 2020 by odupri se ludilu 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 1 minute ago, odupri se ludilu said: Daje kako je tebi zaboraviti....a mi, mi dobro pamtimo sve Ma bezi... jos je taj cini mi se izjavljivao da je zvezdas, ili je kacio ranije na drustvene mreze, pa isla prica i za to. Ja mogu da poverujem da je dovodjenje tog lika cista sabotaza tvog kluba. Ono drvo da neko ozbiljno razmatra za pojacanje, nakon toga ja nisam video slicnu situaciju. Cak i ovaj Nikola Jovanovic sto je sad u Zvezdi ima neke kvalitete, mada je daleko od tog nivoa, ali ovaj Tomic :) Sa ove perspektive, neko se stvarno ogresio o Lukovica. Nema dileme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Po meni je Bozo van svake konkurencije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Ne mogu da se slozim. Gledao sam bas prekjuce na areni finalnu seriju KLS kada je igrao Bozo Djumic za Partizan, imao je ok ucinak, cak u par navrata namucio Cirbesa, koji jeste da nije top klasa ali je solidan centar. Ovaj Tomic je obicno tocilo, tacno sam ga izbacio iz secanja pre ovog teksta, toliko nikakav utisak nije ostavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Kad govorim o (ne)umecu pre svega mislim na napadacki ucinak. Odbrana zavisi 90% od voljnog momenta. Mogao je on tu da se gurka, ali napadacki repertoar mu je nikakav. Opet, ne znam koliko je poredjenje ova dva igraca merodavno s obzirom da je Djumic igrao znatno vise u Partizanu, a samo sam ih tamo i gledao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 2 hours ago, uvrnuto said: Pomislih zašto opet Mladost, totalno bezvezna pozajmica bi bila za Drekslera, al' setih se da će ove sezone igrati ABA 2. Ja sam isto pomislio, pa onda pročitah ovaj post. Totalno sam zaboravio za ABA2. Da, idealno za njega u ovom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Ali Bojo Djumic... Moram da priznam da mi je bilo zadovoljstvo gledati ga u vasem dresu. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Bozo, Djoko, Obrad i Kopriva. 4 centarska jahaca apokalipse i nerava. 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 15 minutes ago, Alex_Serbia said: Bozo, Djoko, Obrad i Kopriva. 4 centarska jahaca apokalipse i nerava. Bozo, Djoko, Obrad i Kopriva <<<<<<<< jebeni nosilac liste SNSa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Dreksel ima 23 godine a već drugi put ide na pozajmicu tako da ono... ćao zdravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Prvi put. Mislim da je bio igrac Mladosti u prethodnoj sezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 (edited) 1 hour ago, Jakob Aman said: Dreksel ima 23 godine a već drugi put ide na pozajmicu tako da ono... ćao zdravo Dreksler ima tek 23 godine. Pa da je ćao zdravo zašto bi ga zadržavali uopšte. Meni je možda krivo što nećemo imati prilike da ga već sad vidimo kako bi se snalazio u kkp, ali duga je sezona, možda ga i povuku sa pozajmice. Odličan potez. Edited July 31, 2020 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Prvi put čujem da se strani igrač toliko razvlači po pozajmicama. Ili jesi ili nisi. 5 hours ago, Alex_Serbia said: Bozo, Djoko, Obrad i Kopriva. 4 centarska jahaca apokalipse i nerava. Plus Majstorovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 A šta, Gagatar je van konkurencije ? A jes dao onaj jedan koš i rešio cigane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Ja kad sam gledao Gangulu prvi put u Laktašima kad je utrpao 30 poena Himkiju mislio sam da je bolji od Marića.I to je to što ima da se kaže o mom košarkaškom znanju. 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 3 hours ago, Jakob Aman said: Prvi put čujem da se strani igrač toliko razvlači po pozajmicama. Ili jesi ili nisi. Plus Majstorovic Majstor je bio slab kod nas, ali je generalno bio relativno upotrebljiv centar. Ali ova 4...no further comment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 13 hours ago, John Terry said: Ma bezi... jos je taj cini mi se izjavljivao da je zvezdas, ili je kacio ranije na drustvene mreze, pa isla prica i za to. Ja mogu da poverujem da je dovodjenje tog lika cista sabotaza tvog kluba. Ono drvo da neko ozbiljno razmatra za pojacanje, nakon toga ja nisam video slicnu situaciju. Cak i ovaj Nikola Jovanovic sto je sad u Zvezdi ima neke kvalitete, mada je daleko od tog nivoa, ali ovaj Tomic 🙂 Sa ove perspektive, neko se stvarno ogresio o Lukovica. Nema dileme. 6 hours ago, Jakob Aman said: Prvi put čujem da se strani igrač toliko razvlači po pozajmicama. Ili jesi ili nisi. Plus Majstorovic Nemojmo da se salimo tako, Majstorovic i Jovanovic su miljama daleko od pomenute cetvorice. Majstorovic je PF/C koji uglavnom postize koseve nakon prodora. Zarobljen je izmedju pozicija, ali je imao jako dobre sezone u Metalcu koji je bio konkurentan u ABA ligi. Jovanovic ne moze da dobije sansu jer je njegov klub prenatrpan na toj poziciji i jer igramo EL, ali je dao Krki dvocifren broj poena kad je igrao. Sigurno bi bio bolji u Zadru, tamo je i muceni Fundic imao neku ulogu. Sa druge strane, Salic je imao dobre brojke u Heliosu, dok Obrad Tomic, Koprivica i Djumic cak ni u ABA 2 ligi ne bi dominirali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts