SteveFrancis#3 Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Pozitivna stvar je sto imena ovih meta za pojacanje dole upucuju na zakljucak da je treneru (ili nekome ko vec dovodi igrace i kroji roster) jasno sta je ovom timu neophodno, bar u tom delu. Naravno, nikada ne treba propustiti priliku da se apostrofira da glava uvek nosi 100 bodova i da je po pravilu bolje uzeti na papiru nesto slabijeg igraca kome je masa medj usima na mestu nego nekakve zveri kojima je kosarka ludilozezanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 17, 2020 Author Share Posted July 17, 2020 Artem Pustovyi je novo ime koje se spominje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Mislim da je dosta Artema, Artjoma... za neko vreme. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Raskovicev igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 37 minutes ago, Cooper said: Artem Pustovyi je novo ime koje se spominje. Odlican igrac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Odlican igrac. Ma dzaba, ceka se Frensisovo "odobrenje".[emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 ?!?!?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 54 minutes ago, Cooper said: Artem Pustovyi je novo ime koje se spominje. A od svega ce biti - https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/druga-sansa-za-stefana-jankovica/361890 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Na realgmu pise da ima 96 i 2.18 Dok Gorda sa svojih 1.93 ima oko 90 sigurno 😆 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Da mi vratimo Muslija? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 (edited) 1 hour ago, Ne sam Safete said: Da mi vratimo https://youtu.be/ZEeUitEhonQ Edited July 17, 2020 by Jakob Aman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Jedan Varga bi legao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 6 hours ago, Sector said: ja nikako ne mogu da se naviknem, ono kad vidim da je igrac tipa 1991 pomislim potencijal 😄 Dobro sto ti ne mozes da se naviknes, nego i evropska kosarka i dalje zivi u ubedjenju da su ti igraci potencijali. Jer, kvalitetne igrace rodjene posle 1993. mozes da izbrojis na prste (Micic, Milutinov, Papapetrou, ko jos?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Dogovoren Rejnolds izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Jel mu javio Šiki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Reynolds je, poput Arta prethodno (doduse iz drugih razloga), sustinski hazarderski potez. Dobicemo ili dupe ili glavu, neku sredinu ne vidim. Da se nadamo da smo onih losih 50% ispucali sa belim rusom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Obecavajuce...[emoji4] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Ako stvarno bude Reynolds, bice kul jer se vec zna sa CMM iz Zenita, pa kontam da nasima i to igra neku ulogu. moram priznati da ga nisam gledao puno sem na highlightsima, pa me zanima misljenje nekog ko ga je gledao vise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 (edited) Odlican igrac za naše uslove i ukoliko ga dovedete mogu slobodno da kažem da je Partizan duplo jaci nego prošle sezone. Nema neku tehniku na low postu i neće zidati, ali zato odlicno čita igra u napadu, zna da lepo da isprati pleja I da dobije asistenciju ili da isprati i nakon promašaja beka pokupi off skok. Ne spada u brze centre, ali nije ni spor. Ima da se uklopi sa CMM i Gordicem samo tako jer kazem zna da isprati beka, a i da postavi blok što ovoj dvojici odgovara po stilu igre. Edited July 17, 2020 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 9 hours ago, Hamilton said: Jedan Varga bi legao. Zvonko ni fudbal ne igra vise rekreativno, a kamo li kosarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 Again, polako sa tim "bicete duplo jaci" jer: 1. Trener nam je Vlado, ne Andrea 2. U teoriji, nas tim sa Pejnersom, Artom i Redzijem je na papiru bio mnogo jaci nego sto je ovaj sada, sve i da dodas Reynoldsa. Pa smo svi videli sta se desilo. Ko zna sta ce sada da se desava. Ako se uopste bude igralo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 (edited) vlado je duplo jači od andree. ako je na ferku bez skakavaca 3 hours ago, Kronostime said: Zvonko ni fudbal ne igra vise rekreativno, a kamo li kosarku. jedini lik sa jačim imenom &prezimenom od fudbalera je dževad prekazi! edit tu je negde i elsner, jednostavno ne možeš da budeš loš libero sa tim prezimenom ali je drugi zonfa, ova dvojica su mi više brazilci Edited July 18, 2020 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 2 minutes ago, uini said: vlado je duplo jači od andree. ako je na ferku bez skakavaca jedini lik sa jačim imenom &prezimenom od fudbalera je dževad prekazi! Sta fali Preki, ili Vokriju, pokoj mu dusi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 13 minutes ago, Kronostime said: Sta fali Preki, ili Vokriju, pokoj mu dusi? preki ti je prekazi? ne kapiram sta hoces da kažeš, strava mu je ime a čale mi kaže da je bio opasan fudbaler. ja ga nisam gledao pošto je već igrao u turskoj vokri umro? sad vidim i elsner u maju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 30 minutes ago, uini said: tu je negde i elsner, jednostavno ne možeš da budeš loš libero sa tim prezimenom Srećko Katanec for the win. Zaključano sve iza njega na terenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts