Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Alex_Serbia said:

Apsolutno to sto kazes. Trofej koji jos nemamo, plus garantovana EL. Aba je na svojim zadnjim nogama. Igra se "za svaki slucaj", a vrv ne donosi nista dogodine.

Taman da se doda nova zastava pored postojecih:

0pBcW86.jpg

:default_coffee:

• Like 1
Posted
21 hours ago, Son_of_a_gun said:

Ovo je pobjeda za Frensisa, rekao je o onomad da čeka od početka sezone da Walden nekog natrpa i da se to izgleda neće nikad desiti... emoji14.png

Nisu to moje reci. Ja sam napisao da je visebojac.

Posted

Nisu to moje reci. Ja sam napisao da je visebojac.

My bad. Vidiš kako je kad stalno mračiš pa ti ljudi pinuju i što jeste i što nije. [emoji846]

Ništa onda, nek se javi sretni dobitnik, nećemo mu ništa, samo mora tri puta ujutru da diže zastavu mjesto gazde.

Posted
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

My bad. Vidiš kako je kad stalno mračiš pa ti ljudi pinuju i što jeste i što nije. emoji846.png

Ništa onda, nek se javi sretni dobitnik, nećemo mu ništa, samo mora tri puta ujutru da diže zastavu mjesto gazde.

Ja sam. Nisam bio jedini:59:

Posted
Ja sam. Nisam bio jedini:59:

Moguće, ali nisam na tebe mislio. Glavni osumnjičeni su mi trojac Realni, Lucha, Barkli. Safet, Kuper i Zoe imaju alibi. Ostali su polusumnjivi. [emoji14]
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Moguće, ali nisam na tebe mislio. Glavni osumnjičeni su mi trojac Realni, Lucha, Barkli. Safet, Kuper i Zoe imaju alibi. Ostali su polusumnjivi. emoji14.png

Auuuuu, kakva je ovo prozivka...Što bi rekao pritajeni grobos uini, raskinuli smo, da znaš. :classic_biggrin:

Ne mogu da tražim preko telefona, al' ću jednom da se samokvotujem z'inat - napisao sam otprilike da od svih stranaca koje čekamo da prorade najviše verujem u Voldena.

• Like 2
Posted (edited)
On 1/8/2020 at 12:22 PM, AgroLaki said:

Kada je pocela sezona, svi smo bili u tripu da Andrija dozira Voldena i da mu ne da da divlja. Kako je proticalo vreme, ocekivali smo da napuni nekog onako dobro, ali iskreno vise ne verujem da u plej of utakmicama moze da se otkaci i resi neku tekmu sa 20+ poena. Verovatno ga je struka malo precenila u smislu sta moze da uradi u ligi tipa ABA. 

Evo ga, dršte ga! 😄

@Son_of_a_gun

Sećam se kada je napisao, jer je odmah to veče natrpao Virtus. 😄 A eto, sad i drugi put. 

Edited by uvrnuto
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
13 hours ago, Cooper said:

8PwQ5uJ.gif

search: help & recover

200.webp

16 hours ago, Gb92 said:

Valensija je 90% u top8

Ne baš 90%, ali odličan raspored imaju, dolaze im svi najveći konkurenti. Milano je u daunu, Zvezda igra dobro, ali ima težak raspored. Himki klasika toplo hladno, plus već zaostaju 2 pobede, isto kao i Žalgiris koji jeste u naletu, ali zaostaje. U najboljem slučaju može da određuje direktan duel Val-Žal u Španiji.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...