SteveFrancis#3 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Faka nas dobija tamo, to je gotova stvar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Bježi ba, počeo si da mašiš opasno, sad se pitam da li si ikad i bio u pravu za nešto?! [emoji848] Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) Plus navijači..veni vidi vici partija Edited January 15, 2020 by odupri se ludilu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 15, 2020 Author Share Posted January 15, 2020 Kada vide da ih u sledećem kolu čeka Šešlija... 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Repriza na Sk1 upravo sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 15, 2020 Author Share Posted January 15, 2020 Faka nas dobija tamo, to je gotova stvar . 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 34 minutes ago, Cooper said: Najviše šuteva je uzeo upravo najmlađi Trifa. Ozbiljna uloga već na prvom EC top 16 gostovanju. To mi se mnogo dopalo. Na liniji onog Trinkijevog da za njih mlade ne postoji garbidž tajm. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Mi i Tofas jedini sa skorom 2-0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Trifa je bio odličan u prvom poluvremenu kad i nije uzimao šuteve (osim one pogodjene trojke) Dobra odbrana, skok u napadu saso mange Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Mini Mozli 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
batterija Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Nismo dugo imali ovako dobru hemiju u ekipi cini mi se, bas deluje da su se svi igraci dobro skapirali i da uzivaju igrajuci zajedno, svi podjednako doprinose i znaju svoje uloge Finu ekipicu sklopio Trinki, rekao bih da mi je vec sad najdraza u prethodne 3-4 sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Faka nas dobija tamo, to je gotova stvar 9 2 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Koja je ovo scena, pitam zadruga? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 13 minutes ago, Luchifer89 said: 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) Jesu kanta, to smo konstatovali, ali smo odigrali perfektan meč. Toliko dobih stvari: od Zagorove partije na obe strane, do dobrog trčanja, 46% za tri, činjenice da smo imali 19 asistencija i da je 10 različitih igrača ostvarilo bar po asistenciju. Pa Trifini minuti i Mekaduov debi. Mogli bi izdvojiti i par gluposti, ali to baš ne bi imalo smisla posle ovake tekme. edit: navijanje ... da ne zaboravim. Edited January 15, 2020 by realno *w 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Koja je ovo scena, pitam zadruga? :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Nisam gledao mec, imam i opravdane razloge za to. Gledam kasnije statistiku, Partizan je odigrao neobicno brutalan mec u kojem je razbio svog rivala i u kome se niko nije posebno istakao. Kapa dole Trinchieriju za predstavu u Trentu. Sa skorom od 2-0 Partizan samo pobeda u Istanbulu deli od najboljeg ucinka u ovoj fazi EC (osim ako Tofas ne pobedi sve do kraja), sto znaci da ce se majstorica cetvrtfinala, polufinala i finala igrati u Beogradu. Bas dobra sezona za klub do sada u EC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Polako ljudi, nemamo 4:0 nego 2:0 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Ih, da imamo 4-0 već bi odavno krenule kalkulacije o protivniku u top 8. Ozbiljno pitanje - da li se dobija neka kinta za pobede u EC? Bar 100 dinara? Znam da ne ali ajde da pitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Ekipe iz naše prošle grupe u ovom kolu sve pobede i to 3 u gostima: Tofaš Andoru, Ritas Galatasaraj i mi. Venecija kući dobila Brešu. Inače, sinoćna tekma je meni objašnjenje zašto sam svim silama želeo Brešu u grupi. Odgovaraju nam te tvrde ekipe, koje teško dolaze do nekih velikih poenterskih serija, pa samim tim imaju male šanse da kazne naše prazne hodove. Kad već nabacavam misli: Mekadu - dobar debi koji ništa ne znači, ali ok. Mislim da on ne može da ima neke posebne probleme sa ovakvim "peticama", tu će pokretljivost i brze noge doći do izražaja. Ali teške petice će biti problem. Nas je ubio i Devin Vilijams, koje je tipa 203, ali jak kao bik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 16, 2020 Author Share Posted January 16, 2020 Ima Dačka Hamiltona, 213, na 12p i 9 skokova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 19 minutes ago, Cooper said: Ima Dačka Hamiltona, 213, na 12p i 9 skokova. Da, vrhunski igrač. Mada, ni on nije "uguzivač" već samo upgrejdovana verzija tipa igrača kakav je i Mekadu. Ima 213, dobar raspon, pa je posebno opasan u skoku i zaštiti obruča, ali svejedno neće on sebi iskreirati previše poena. Šta više... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Ali teške petice će biti problem. Nas je ubio i Devin Vilijams, koje je tipa 203, ali jak kao bik. Kad je došao u Podgoricu prošle godine, na trening kad sam ga vidio mislim da od Pekovića ja fizički jačeg igrača vidio nijesam. Onaj fazon dje mu mišići imaju sopstvene mišiće. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts