Kronostime Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 11 minutes ago, MetalHead said: A ne mozes a da nesto ne spinujes pa to ti je 🙂 ovo je apsolutna laz. 😉 5 minutes ago, Mairosu said: ovo i ja juče čuo za Andreu odnekud inače... 4 minutes ago, Green23 said: Uhuhuh, reći da Džile nije ni blizu ove dvojice, mislim da baš nije na mestu. Ja mislim da bi on bio idealan dodatak klupi u nekom timu iz NBA lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 @Kronostime hoces da kazes da @Cooper predvidja buducnost posto su postovi posle njegove izjave? 🙂 2 hours ago, Cooper said: Jbt, vama izgleda više stalo da li će Andrea da ode nego ko će tamo sesti na klupu. Dovoljno je pogledati "nasu" temu... pa odmeriti. 📏🦆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 6 minutes ago, MetalHead said: @Kronostime hoces da kazes da @Cooper predvidja buducnost posto su postovi posle njegove izjave? 🙂 Dovoljno je pogledati "nasu" temu... pa odmeriti. 📏🦆 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Bili ste bili zadovoljni da vas vodi trener koji se zove Zvezdan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Što da ne, pa kad vodimo u derbiju masa peva 'ebi, Zvezdane. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 13 minutes ago, Sector said: Bili ste bili zadovoljni da vas vodi trener koji se zove Zvezdan? Kao i vi da vas vodi Halil Ergin Ataman . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Trinki je mozda i najbolji trener u poslednjih 10ak godina na ovim prostorima. Te neke price da ce da ide sam i ja nacuo ali mislim da su glupe kafanske price. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 (edited) 9 minutes ago, Igor028 said: Trinki je mozda i najbolji trener u poslednjih 10ak godina na ovim prostorima. Edited June 4, 2020 by K.Dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 3 hours ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Trinkijeri je hands down, uz DV najbolji trener KKP u zadnjih 25 godina. Slobodno idi do 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 1 hour ago, Kronostime said: Kao i vi da vas vodi Halil Ergin Ataman . ataman je truleks trener a ime i neki beef sa zvezdom, zabole me. ja bih voleo i obožavao da neki ataman bude trener zvezde, pod uslovom da je dobar. 12 minutes ago, Alex_Serbia said: Slobodno idi do 28 imate 4-5 jako dobrih trenera (valjda treba žeravicu da uračunam) u celoj istoriji & dva svecki-opasna: duda i željko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Ala ste se razasrali na prethodnih par strana. Nisam bio na forumu par dana, dodjem, pet strana, taman se ponadao, kad ono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 (edited) Keep the topic alive. Uz to, korisimo priliku da prekratimo vreme do sutrašnjeg potpunog fejla od desižna. Edited June 4, 2020 by Alex_Serbia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 (edited) 5 hours ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Trinkijeri je hands down, uz DV najbolji trener KKP u zadnjih 25 godina. Konkurencija su Bora Džaković, Žeravica, Muta, Kime, Lale Lučić, Naser Trajković, Darko Ruso, Vlade Jovanović, Pera Božić, Džikić i Čanak. Edited June 4, 2020 by pavijan2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 jebemliga...kad tako predstaviš stvari, onda pogotovo jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Trajkovic ce uvek imati posebno mesto u mom srcu, uprkos evro debaklu u Kupu Saporte tada. Izvukao je maximum iz mozda najlosijeg sastava Partizana. Ali cela da sezona i ekipa su mi mnogo drage. Mozda zato sto sam te sezone po prvi put krenuo da pratim ozbiljnije kosarku i da idem u Pionir kao 14-godisnji klinac. Ulaz bio dzabe, mi se lozili da cemo da prestignemo Futuru, serija poraza od Beobanke i slicnih da nas otrezni. Onda trijumf 3-2 nad mnogo jacom Zvezdom kada se Radman sapleo, i onaj pakao u 3.finalnoj, mozda i najvrelija atmosfera u kojoj sam ikada bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Dok se vi ovde zajebavate Ostoja radi na marketingu. 😎 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 dušu dalo za mural 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Ljubomora. Kao da tebi neko prani da praviš mural u slavu svake od.... četiri pobede Niksa. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 7 minutes ago, uini said: Mind over body, Uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Prenosi sportklub sutra konferenciju za novinare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Moram sat da navijem 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Nece Vlado biti novi trener Partizana, mada u EC ce vas izgledati predvoditi njegov zemljak (as per source). Mada ne znam zasto bi Trinki isao ako ste se odlucili za EC. Malo kontradiktorno, ali hajde da vidimo sutra KZS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts