Gb92 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Unikaha polufinale? Cenim da ce finale lakse biti. Valensija je 90% u top8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Just now, Gb92 said: Unikaha polufinale? Cenim da ce finale lakse biti. Valensija je 90% u top8 Tofas je eventualno polufinale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Onda unikaha finale ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Just now, Gb92 said: Onda unikaha finale ? Dap. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Steta za Valensiju mislim da mozemo lagano u finale Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Nista ovde nece biti lagano. Dovoljan je jedan kiks kod kuce, los dan i voda moze da udje u usi. Na svu srecu, mi ove sezone nismo klasicna domacica, sto jako prija. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 5 hours ago, Kronostime said: Vidi gazdu sto je agresivan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 2 minutes ago, Manoly said: Vidi gazdu sto je agresivan... Tih, miran i pomalo krvolocan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 6, 2020 Author Share Posted February 6, 2020 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 6 hours ago, Alex_Serbia said: Apsolutno to sto kazes. Trofej koji jos nemamo, plus garantovana EL. Aba je na svojim zadnjim nogama. Igra se "za svaki slucaj", a vrv ne donosi nista dogodine. Taman da se doda nova zastava pored postojecih: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 21 hours ago, Son_of_a_gun said: Ovo je pobjeda za Frensisa, rekao je o onomad da čeka od početka sezone da Walden nekog natrpa i da se to izgleda neće nikad desiti... Nisu to moje reci. Ja sam napisao da je visebojac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Volden je sada vec 2x natrpao Bolonjeze. Lozi ga Teo 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Nisu to moje reci. Ja sam napisao da je visebojac. My bad. Vidiš kako je kad stalno mračiš pa ti ljudi pinuju i što jeste i što nije. [emoji846]Ništa onda, nek se javi sretni dobitnik, nećemo mu ništa, samo mora tri puta ujutru da diže zastavu mjesto gazde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Kićanović Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 1 hour ago, Son_of_a_gun said: My bad. Vidiš kako je kad stalno mračiš pa ti ljudi pinuju i što jeste i što nije. Ništa onda, nek se javi sretni dobitnik, nećemo mu ništa, samo mora tri puta ujutru da diže zastavu mjesto gazde. Ja sam. Nisam bio jedini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 6, 2020 Author Share Posted February 6, 2020 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Ja sam. Nisam bio jedini:59: Moguće, ali nisam na tebe mislio. Glavni osumnjičeni su mi trojac Realni, Lucha, Barkli. Safet, Kuper i Zoe imaju alibi. Ostali su polusumnjivi. [emoji14] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Safet, Kuper i Zoe, fale nam tri palme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Moguće, ali nisam na tebe mislio. Glavni osumnjičeni su mi trojac Realni, Lucha, Barkli. Safet, Kuper i Zoe imaju alibi. Ostali su polusumnjivi. Auuuuu, kakva je ovo prozivka...Što bi rekao pritajeni grobos uini, raskinuli smo, da znaš. Ne mogu da tražim preko telefona, al' ću jednom da se samokvotujem z'inat - napisao sam otprilike da od svih stranaca koje čekamo da prorade najviše verujem u Voldena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Kićanović Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 1 hour ago, Ne sam Safete said: Safet, Kuper i Zoe, fale nam tri palme Jednu imaš na Voldenovoj glavi, snadji se za još dve Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 (edited) On 1/8/2020 at 12:22 PM, AgroLaki said: Kada je pocela sezona, svi smo bili u tripu da Andrija dozira Voldena i da mu ne da da divlja. Kako je proticalo vreme, ocekivali smo da napuni nekog onako dobro, ali iskreno vise ne verujem da u plej of utakmicama moze da se otkaci i resi neku tekmu sa 20+ poena. Verovatno ga je struka malo precenila u smislu sta moze da uradi u ligi tipa ABA. Evo ga, dršte ga! 😄 @Son_of_a_gun Sećam se kada je napisao, jer je odmah to veče natrpao Virtus. 😄 A eto, sad i drugi put. Edited February 7, 2020 by uvrnuto 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 i ja se secam ovoga 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Al' realno, plej of utakmice nisu još počele, pa ćemo tek da vidimo. 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 To je taj quote! [emoji23]Praštajte nepravedno optuženi, vi sužnji koje mori glad...Da je Peja tu, on bi izvukao ovaj quote još na poluvremenu. I miss that old fart bastard... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 13 hours ago, Cooper said: search: help & recover 16 hours ago, Gb92 said: Valensija je 90% u top8 Ne baš 90%, ali odličan raspored imaju, dolaze im svi najveći konkurenti. Milano je u daunu, Zvezda igra dobro, ali ima težak raspored. Himki klasika toplo hladno, plus već zaostaju 2 pobede, isto kao i Žalgiris koji jeste u naletu, ali zaostaje. U najboljem slučaju može da određuje direktan duel Val-Žal u Španiji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts