Cooper Posted January 28, 2020 Author Share Posted January 28, 2020 Gotovo je za prijavu za EC.Ukupno 10 igrača plus mali Trifa i svakatreća Novica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 (edited) Gde si pronašao rostere? Ima vest ko je koga doregistrovao, doveo, ali ne vidim rostere. Ako je 12 igrača znači bez Pejnersa. Pretpostavljam da je moglo više da se registruje? Edited January 28, 2020 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 (edited) 15 igrača. Što ti je na sajtu EC, to je to. Edited January 28, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Gledam Gaudloka u Veneciji sad. Čovek bukvalno nikom ne daje loptu. Samo nam je on falio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 29 minutes ago, Alex_Serbia said: Zasto tebe boldovano buni? Redzi je pod ugovorom, odatle debela sumnja da se finansijski moze reagovati. Nismo mi EL klub. Kakve stare navike? stare navike, kako nemate pare.. evo i sada si poturio kako niste el klub, a odradili ste vise transfera i zamena nego sto vecina el timova iz donjeg doma moze.. pa i pejners je pod ugovorom, pa je doveden rr.. no da se vratimo na pocetak price.. zadrzani su svi igraci koje ste hteli, otisao je samo vanja, kojem je vecina i onako htela da vidi ledja ukljucujuci i zabara.. cek i dvojici igraca na koje ne racunate a koje ste poslalli na pozajmicu, placete ili ste placali deo ugovora.. dovedeni parahuski(nikakav no name centar i centar bez el iskustva), zatim tomas(cijom ste ponudom "pobedili" zalgiris, a koji je by the way bio mvp talijanske lige), walden kao mvp izraelske lige, pejners opet kao igrac sa velikim ec kao i el iskustvom, mozli, povrantik gordic, pa bircevic, pa onda nezadovoljni partijama(necemo u detalje) parahuskog doveli kakadua, koji je imao role u osvajanju nba prstena, pa reding.. i pored svega toga, i dalje se poturaju price uz violinu, i prica o sirotinji.. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 49 minutes ago, Alex_Serbia said: ... tri bambija za tebe druže 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 (edited) 1 hour ago, realno *w said: tri bambija za tebe druže ? Edit: zapravo nije ni bitno. Nastavimo temu, darusafaka se primice. Edited January 28, 2020 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 @n4l1m Otisli su i Renfroe i Landale. Igrac kao sto je bio Vanja bi sad bio najbolje resenje za Partizan, suter koji ima 2 metra i moze da pokriva poziciju 3. Ne vidim razloga da se dizu ruke od EC. Partizan sa pobedom u Bologni najverovatnije ide na mesto prvog nosioca u knockout fazi takmicenja, to ce im biti najvazniji mec ovog dela sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Lendejl bi se vrhunski dopunjavao sa Mozlijem i Makaduom. Vanja Marinkovic je prosto morao otici. Njegova karijera je prijetila da postane kao Tadijina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 5 minutes ago, goldberg said: @n4l1m Otisli su i Renfroe i Landale. Igrac kao sto je bio Vanja bi sad bio najbolje resenje za Partizan, suter koji ima 2 metra i moze da pokriva poziciju 3. Ne vidim razloga da se dizu ruke od EC. Partizan sa pobedom u Bologni najverovatnije ide na mesto prvog nosioca u knockout fazi takmicenja, to ce im biti najvazniji mec ovog dela sezone. renfro nije otisao, istekao mu je ugovor, a partizan nije hteo da ga produzi. sa landaleom je puklo jos tokom sezone, otisao je zbog el.. no ako cemo u sitna crevca, vise sa zajebao zalgiris nego li partizan.. a umesto njega su dovedeni tomas i bircevic.. pa ti sam proceni sta je bolje da ne kazem jace.. marinkovic je nesto izmedju ovo dvoje, nit je partizan umirao za njim i hteo da ga zadrzi, a sa druge strane ni on nije hteo da propusti priliku za endesu i el pre svega, da ne kazem da je doslo do zasicenja, jelte.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 1 hour ago, Alex_Serbia said: ? Edit: zapravo nije ni bitno. Nastavimo temu, darusafaka se primice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 On 1/25/2020 at 6:01 AM, ranzo said: 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Dobro je, shvatio si važnost trenutka. Idemo, Partizani! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 29, 2020 Author Share Posted January 29, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Gazimo D'fucku 15 razlike minimum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 The game pits two of the best three defensive teams in the EuroCup this season, with Partizan allowing third-fewest 71.2 points and Darussafaka second-fewest 70.5 per game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Dobijate veceras 20+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 54 minutes ago, Sector said: Dobijate veceras 20+ sumLJam... bilo kakva pobeda je vise nego dobrodosla, moze i +1 sto se mene tice Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Sto se mene tice, prihvatio bih +3 ali bi me zadovoljilo tek +20+ (iako znam da je to skroz nerealno). U praksi, ne paniciti ako ne krene sve po planu odmah. Ne treba nam velika razlika. Moze i +2 ali da nam ne daju vise od 62 poena 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zzzzzzz Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Realno je da Partizan dobije ovo sa 10+ i da odrzava razliku tokom celog meca.Dacka je slaba dosta losija od Tofasa npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 1 minute ago, Alex_Serbia said: ali bi me zadovoljilo tek +20+ (iako znam da je to skroz nerealno). čuo sam da neke cice ne priznaju ispod +17 ali to je više zajebancija nego što zvuči kao pravi zahtev 2 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 uini, je-ba-će te Mi-ša Tum-bas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts