Jump to content

Recommended Posts

Posted
34 minutes ago, Cooper said:

Najviše šuteva je uzeo upravo najmlađi Trifa.
Ozbiljna uloga već na prvom EC top 16 gostovanju.

To mi se mnogo dopalo. Na liniji onog Trinkijevog da za njih mlade ne postoji garbidž tajm.

• Like 3
Posted

Nismo dugo imali ovako dobru hemiju u ekipi cini mi se, bas deluje da su se svi igraci dobro skapirali i da uzivaju igrajuci zajedno, svi podjednako doprinose i znaju svoje uloge

Finu ekipicu sklopio Trinki, rekao bih da mi je vec sad najdraza u prethodne 3-4 sezone

Posted (edited)

Jesu kanta, to smo konstatovali, ali smo odigrali perfektan meč.

Toliko dobih stvari: od Zagorove partije na obe strane, do dobrog trčanja, 46% za tri, činjenice da smo imali 19 asistencija i da je 10 različitih igrača ostvarilo bar po asistenciju. Pa Trifini minuti i Mekaduov debi.

Mogli bi izdvojiti i par gluposti, ali to baš ne bi imalo smisla posle ovake tekme.

edit: navijanje :Hail:  ... da ne zaboravim.

Edited by realno *w
  • Like 5
Posted

Nisam gledao mec, imam i opravdane razloge za to.

Gledam kasnije statistiku, Partizan je odigrao neobicno brutalan mec u kojem je razbio svog rivala i u kome se niko nije posebno istakao. Kapa dole Trinchieriju za predstavu u Trentu.

Sa skorom od 2-0 Partizan samo pobeda u Istanbulu deli od najboljeg ucinka u ovoj fazi EC (osim ako Tofas ne pobedi sve do kraja), sto znaci da ce se majstorica cetvrtfinala, polufinala i finala igrati u Beogradu. Bas dobra sezona za klub do sada u EC.

Posted

Ih, da imamo 4-0 već bi odavno krenule kalkulacije o protivniku u top 8. :classic_smile:

Ozbiljno pitanje - da li se dobija neka kinta za pobede u EC? Bar 100 dinara? Znam da ne ali ajde da pitam.

Posted

Ekipe iz naše prošle grupe u ovom kolu sve pobede i to 3 u gostima: Tofaš Andoru, Ritas Galatasaraj i mi. Venecija kući dobila Brešu.

Inače, sinoćna tekma je meni objašnjenje zašto sam svim silama želeo Brešu u grupi. Odgovaraju nam te tvrde ekipe, koje teško dolaze do nekih velikih poenterskih serija, pa samim tim imaju male šanse da kazne naše prazne hodove.

Kad već nabacavam misli:

Mekadu - dobar debi koji ništa ne znači, ali ok. Mislim da on ne može da ima neke posebne probleme sa ovakvim "peticama", tu će pokretljivost i brze noge doći do izražaja. Ali teške petice će biti problem. Nas je ubio i Devin Vilijams, koje je tipa 203, ali jak kao bik. 

Posted
19 minutes ago, Cooper said:

Ima Dačka Hamiltona, 213, na 12p i 9 skokova.

Da, vrhunski igrač. 

Mada, ni on nije "uguzivač" već samo upgrejdovana verzija tipa igrača kakav je i Mekadu. Ima 213, dobar raspon, pa je posebno opasan u skoku i zaštiti obruča, ali svejedno neće on sebi iskreirati previše poena. Šta više...

Posted

Ali teške petice će biti problem. Nas je ubio i Devin Vilijams, koje je tipa 203, ali jak kao bik. 

Kad je došao u Podgoricu prošle godine, na trening kad sam ga vidio mislim da od Pekovića ja fizički jačeg igrača vidio nijesam. Onaj fazon dje mu mišići imaju sopstvene mišiće.
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...