Luchifer89 Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Ne znam gdje da pitam, ko je lik koji komentariše u paru sa Edinom Avdićem i šta je bilo sa Kostićem? Edin i taj lik su u ZG.Kontam da je Kole ostao u BG zbog voleyballa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluecuracao2 Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Ne znam gdje da pitam, ko je lik koji komentariše u paru sa Edinom Avdićem i šta je bilo sa Kostićem? Kole je u Parizu, prenosi polufinale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Kole je u Parizu, prenosi polufinale. Izgoreće včrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 46 minutes ago, Bluecuracao2 said: Kole je u Parizu, prenosi finale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Prvi! Srećan početak sezone svima koji slave! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Ivan Klajn o izgovoru imena i prezimena našeg traktora: Quote Један мој рођак, ватрени навијач „Партизана“, пита ме да ли сам чуо за новог играча који из Белорусије долази у кошаркашки тим „црно-белих“. – У новинама – каже он – пише да се зове Артсјом Парахуски, тако га зову и на телевизији, што ми мало чудно звучи. Да ли се заиста тако изговара? Авај, ја о белоруском језику не знам ништа. Да потражим помоћ од колега са славистике на мом бившем факултету – тешко, јер не верујем да се они занимају за инострану кошарку. Срећом, ту је „Гугл“ с вестима на српском, руском и енглеском, чак дају и изговор у загради, па сам брзо утврдио да дотичног на руском зову Артјом Параховски(ј), а у оригиналу је Арцјом Парахоуски (пишем фонетски, без белоруских слова којих нема ни на мом компјутеру ни у штампарији). Оно „Артсјом“ у нашој штампи очигледно је последица преписивања са енглеског, који нема гласа „ц“ па га замењује са ts, а дифтонг „оу“ одговара руском „ов“ и изговара се како се пише, не „у“. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Nego grobarijo kako danas izaci na kraj sa centarskim parom Smokers Žiga -Strawberry Dickinson Marko !? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 28, 2019 Author Share Posted September 28, 2019 Najzanimljiviji će biti duel najbolje četvorke lige i Raše Tomasa. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Gledam malo vejvovane bekove. Ajmo ovi poznavaoci. William McDowell-White? Markel Brown? Vrede li sta?Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 live topić zaključan, ne gleda niko? dobar 'ovaj moj'... i Gorda na otvaranju druge četrvrtine, ostali tanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 3 minutes ago, Ne sam Safete said: live topić zaključan, ne gleda niko? Ili ti je mango prejak 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Novi topic Safete, i mene su navukli na prošloj. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 7 minutes ago, nlavrnja said: Ili ti je mango prejak 😄 ma jock, domaćica nekakva, pa se ne snalazim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Velike ekipe pobjeđuju i kad ih ne ide, a večeras mnogo toga nije štimalo, prvenstveno zbog čvrste igre protivnika. Svaka čast Primorskoj, muška utakmica na gornjoj granici mogućnosti. Ima nešto partizansko u njihovoj igri, želim im sve najbolje u daljem toku sezone, navijaću za njih.P.S. Will Mosley je čista partizanština. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 48 primljenih u prvom, a 29 u drugom pol. Dobra reakcija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 28, 2019 Author Share Posted September 28, 2019 Finale! 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Skroz pristojno, iako je jasno da je ovo daleko od optimalnog. Vazno je da se ide uzlaznom linijom. Jedina enigma mi je uloga Parahovskog. U ove dve utakmice, 5 i 7 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Ne ide u napadu, stisneš u odbrani. Deluje prosto. Odlična utakmica za obe ekipe, a i za nas kraj malih ekrana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirko_pet Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 2 minutes ago, Xpert said: Skroz pristojno, iako je jasno da je ovo daleko od optimalnog. Vazno je da se ide uzlaznom linijom. Jedina enigma mi je uloga Parahovskog. U ove dve utakmice, 5 i 7 minuta. Ja nesto mislim da je Parahovski doveden isklucivo da se gura sa Odzom 😁. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Ja nesto mislim da je Parahovski doveden isklucivo da se gura sa Odzom [emoji16]. Zar postoji takav?![emoji15]Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 28, 2019 Author Share Posted September 28, 2019 I minutaža odlično raspoređena.I u četvrtak i danas jedini Pejdž oko 25-27 minuta, svi ostali manje.Bićemo znatno svežiji u finalu od protivnika i lepa prilika za prvi značajniji trofej ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 28, 2019 Author Share Posted September 28, 2019 Potez superkupa, odmah nagrada... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirko_pet Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Just now, Poodle Care said: I minutaža odlično raspoređena. I u četvrtak i danas jedini Pejdž oko 25-27 minuta, svi ostali manje. Bićemo znatno svežiji u finalu od protivnika i lepa prilika za prvi značajniji trofej ove sezone. Ih, prvi znacajniji.... A koji su ti bezznacajni trofeji? Meni su uvijek svi trofejj za koje se igra bili znacajni (ono, kad igram u govno, hocu da je moje 😂). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 28, 2019 Author Share Posted September 28, 2019 Mladi navijači u Zagrebu već imaju svog novog ljubimca... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Tomas dominira na terenu koliko i na instagramu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts