berti Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 2 minutes ago, NMX said: Tamo je bezbedan Da satire one silne kebape-girose bez griže savesti da je možda izeo nekog rodjaka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 1 hour ago, 12Laki said: A Lessorta? 😄 Vec ima mnogo njih koje pokusavam da izbacim iz glave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 1 hour ago, 12Laki said: A Lessorta? 😄 Njemu se skandira u paketu sa Filipom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 5 minutes ago, ProfaLakiArmor said: Njemu se skandira u paketu sa Filipom. da me ne shvatite pogrešno, nekako mi je generalno bezveze netrpeljivost navijača i casual fanova u odnosu na lessorta; nekako ona ekipa koja usput prati ima opravdanje, pošto čović (bar po onome što ja pamtim) bez presedana pominje jednog jedinog igrača (i to mladog) kao krivca što smo izgubili titulu ali ovde mi je nekako neobjašnjivo, bez obzira na to koliko je pravio grešaka tokom sezone. lik je igrao pošteno, sa energijom i solidnom voljom. i sad on ispade ključni krivac zbog zicera, jbga 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
starter Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Da li može neko da mi kaže na kojim sektorima su 'organizovani navijači' i da li su sedišta u Areni numerisana? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Biće baš fina poseta večeras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 2 minutes ago, starter said: Da li može neko da mi kaže na kojim sektorima su 'organizovani navijači' i da li su sedišta u Areni numerisana? Navijači su gornji sektor iznad partera B a sedista su numerisana, na donjem sektoru se postuje to a za gornji nisam siguran 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 4 minutes ago, starter said: Da li može neko da mi kaže na kojim sektorima su 'organizovani navijači' i da li su sedišta u Areni numerisana? Kada gledaš sliku arene, sa desne strane na nivou 400. Numerisana su u celoj hali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 3 hours ago, NMX said: Perce ni da se pohvali Ova Perce-ova majica mi malo vuče na GTRetardizam. Kako je Toma Zdravković završio na ovoj slici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 17 minutes ago, pavijan2 said: Kako je Toma Zdravković završio na ovoj slici? Mislim da ga niko nije pitao. 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 1 minute ago, Ulicni basketas Laki said: Mislim da ga niko nije pitao. Grober. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 31 minutes ago, pavijan2 said: Ova Perce-ova majica mi malo vuče na GTRetardizam. Kako je Toma Zdravković završio na ovoj slici? Premotati na 13'55" pa nek ti Toma kaze za koga navija ako je toliko bitno A za ovo sto me poredis sa GTR sektom mogu samo da ti kazem sram te bilo 34 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 19 minutes ago, pavijan2 said: Grober. 5 minutes ago, drperce said: Premotati na 13'55" pa nek ti Toma kaze za koga navija ako je toliko bitno A za ovo sto me poredis sa GTR sektom mogu samo da ti kazem sram te bilo Sta zna Toma za koga navija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Kad se vraca Stratos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 13 minutes ago, drperce said: Premotati na 13'55" pa nek ti Toma kaze za koga navija ako je toliko bitno A za ovo sto me poredis sa GTR sektom mogu samo da ti kazem sram te bilo Bio sam ubedjen da je Toma bio grobar, čak da je bila neka njegova slika sa crno-beli šalom iz osamdesetih. Omatorilo se. Što se tiče poređenja sa gtr, ovo jeste njihov fazon. Mi smo elita. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 18 minutes ago, drperce said: A za ovo sto me poredis sa GTR sektom mogu samo da ti kazem sram te bilo 55 minutes ago, pavijan2 said: Ova Perce-ova majica mi malo vuče na GTRetardizam. Dobro de @drperce verujem da @pavijan2 nije mislio nista lose o tebi, nije rekao da poredi celokupan tvoj rad sa GTR-om, vec konkretno tu majicu - zbog "karikatura/mural" stila. 😉 Samo nastavi sa odlicnim radom! 👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Nikakva poređenja sa gtr nisu dobra u bilo kom smislu. Ozbiljna uvreda. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Baš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 bas jedva cekam utakmicu 😄 sigurna sam da ce biti sjajna atmosfera, i ocekujem laganu pobedu. nadam se da ce sva trojica dobiti znak paznje od kluba, odnosno da nece niko biti izostavljen. tek se sad vidi koliko je taj zicer bio i nebitan, za par meseci smo se opet vratili u EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 4 minutes ago, propolis said: Nikakva poređenja sa gtr nisu dobra u bilo kom smislu. Ozbiljna uvreda. A jbg sad, uvreda je na primer i meni da neko sebe naziva covekom pored mene ovakvog 😄 Pa sta ja tu mogu, jednostavno je tako, ima nekih osnova za poredjenje i to je to. Bez da branim i pavijana i GTR (daleko bilo), samo sam hteo da istaknem kako sam ja skapirao upis pavijana i da nam se @drperce ne naljuti pa da to negativno utice na njegove fenomenalne kreacije 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Koleginice i kolege, drugarice i drugovi, kao i crno-bele komšije, nemojte se svađati, sada je u toku Sveti period, uskoro će Nožić... ovaj, Božić, a danas dolazi dr. Radonjić. Zato, sa malim zakašnjenjem, ili po našem pravom kalendaru 12 dana ranije, svima južno i severno od reke Visle: Srećna nam Godina Nova, da nas što manje smara Čova! Svima mnogo zdravlja, ljubavi i sreće, i da se Fićko što manje po parketu kreće! Što više malih zvezdica, što manje u reketu Štimca! A ako već Kevina maza ne mož' da se tera nek puca puška našeg novog Pantera! P.S. Pretekao me je @madafaka73 s onim gangsta repom, ali možemo i da se vratimo malo na tradicionalne srBske SMS čestitke. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Cekam upravo red kod Arene, bogami ima dobrih 50ak ljudi, red do stepenica. Ne uzimaju se karte za decu do 5god ili kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 18 minutes ago, pavijan2 said: Što se tiče poređenja sa gtr, ovo jeste njihov fazon. Mi smo elita. Ovo sto ti pises vise podseca na ovu GTR kreaturu - mi elita, avangarda a oni krezuba Srbija, 11 Hitlera i ostale budalastine koje su posledica psiholoskih poremecaja i kompleska. Ja jesam zvezdas (moze se reci i zagrizeniji posto svoj veci deo slobodnog vremena trosim na Zvezdu) ali meni su neki od kumova, rodjaka i najboljih prijatelja partizanovci i naravno da se medjusobno zezamo ali ne da nekog ponizavamo. Tako da ti i ja nikako nismo "mi" jer navijamo za isti klub, uvek cu pre da se svrstavam u kos sa Zoe, kronosom, realnim i ostalim super ljudima iz suprotnog tabora. Mozes da napises da ti je crtez sranje, zabole me - ali u bilo kom kontekstu da me poredis sa GTR je ogromna uvreda 16 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Ne dirajte mi drperce-a. Kupio sam par majica sa njegovim radovima i uvek sam u njima na utakmicama. Čak mislim da Toma najviše navija sa majice. [emoji846]A GTR... Daleko bilo da se bilo ko poredi sa njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 (edited) porodicna vrednost, to mi je vrh, pritom, lik nije srednjoskolac 😂 Edited January 2, 2020 by BojanaCZV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts