Jump to content

starter

Član foruma
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by starter

  1. Just Mercy (2019) https://www.imdb.com/title/tt4916630/ Odličan film, baziran na istinitim memoarima advokata Brajana Stivensona. Jamie Foxx opravdao očekivanja, a pozitivno me iznenadio Michael B. Jackson koji glumi advokata.
  2. Gledam konferenciju i ne mogu da verujem da niko nije postavio pitanje za Gista, koji je razlog neigranja, kao ji za status Fajea i Derika.
  3. Da li može neko da mi kaže na kojim sektorima su 'organizovani navijači' i da li su sedišta u Areni numerisana?
  4. Neki visoki svakako odlazi, možda i dvojica. Ali verovatno i jedan bek. Dolaskom Puntera bismo imali trojicu skraćenih dvojki koji teško da mogu mnogo minuta provoditi zajedno na terenu.
  5. Ako je tačno za Puntera, pretpostavljam da neko odlazi, a najrealnije je da to bude Dženkins. Štimac je vrlo podoban. Nije Lazićeva pozicija, ali stvari koje kapiten 'radi', zna, tj. hoće i ovaj. 🙄
  6. starter

    ABA liga

    Mega dovodi Kendrick Perry-ja, ex Karpos, Solnok, Niznji. FMP pozajmio Pazina i Simovica Slobodi iz Uzica.
  7. Lorenzo je sinoć odigrao sjajan meč. Šteta za ono kucanje posle sjajnog in&out. Nadam se da će mu ovaj meč dati još veću slobodu za prodor igru, ali i za PnR. Strašno nam je limitirana spoljna linija ballhandler-ski i šteta je ne koristiti više Zoa, a besumučno čekati Bilija da nešto iskreira. Živo me zanima šta će Šakota uraditi/promeniti po tom pitanju. Druga stvar koja me zanima svakako je vezana za raspodelu minuta na poziciji 1. Bio sam šokiran prvim poluvremenom. Zašto Zo bez minuta u drugom kvartalu i zašto ne on umesto Čovića kada je ovaj morao napolje zbog rasekotine, kao i zašto Čović brani poslednjih 6 sekundi nakon tajma?
  8. Dovođenje ozbiljnog trenera je MUST. Mislim da je i dalje najrealniji Sašo Filipovski. Pozicija 1 je ozbiljan problem. O Filipu ne bih, mnogo toga je već rečeno i svima je jasno da on ne poseduje kvalitet za ovu Zvezdu. Nada je da će se dobrovoljno povući (kao kad je Vukoičić bio trener) ili da će bar novi trener imati mogućnost da mu skreše minutažu i ulogu. Lorenzo je kvalitetan igrač, ali nenaviknut na evropsku košarku i generalno neki ozbiljan sistem. Baš kao što neko napisa, deluje rekreativno, ponekad odsutno. U odbrani ima velikih problema. Par puta je nagovestio određeni potencijal, kako na lopti, tako i na strani pomoći. Ipak, češće je bio inferioran. Večeras je pucao na svakom close out-u. U napadu je pokazao samo delić onoga što ume. Dugačak je, što (bi trebalo da) mu omogućava lako finiširanje na obruču. Školovan je plejmejker, ima dobar pregled igre, kvalitetan pas. Utisak je da mu fali više minuta (posebno u kontinuitetu) i poverenja od strane trenera i saigrača, kako bismo videli više njegove kreacije. A upravo timu manjka kreacije, jer je ostatak spoljne linije prilično limitiran.
  9. Navijam za Paskvala, ali i on i Barcokas mislim da su SF. Realnost je Filipovski.
  10. Vojvodina dovela još tri pojačanja, u pitanju su Andrija Simović, Enes Latifagić i Ivan Mandić.
  11. starter

    ABA liga

    Nazor više nije trener Zadra.
  12. Odlična emisija, kao što je bilo i očekivano. Pohvale za sjajan rad, sa uživanjem sam odslušao skoro sve emisije. Imam jedan predlog: da u opisu staviš vremena kada se priča o određenim temama. Npr. za ovu poslednju da stoji: 09:53 Boston, 15:35 Bruklin...
  13. Aleksej Nešović iz Mladosti u Novi Pazar. Novak Musić iz Mege u OKK. Aleksandar Radulović, ex Dinamik, u Vojvodini.
  14. starter

    ABA liga

    Slažem se. Nisam upoznat sa situacijom u Tamišu, dok je OKK u Meginom sistemu, što znači da će Popović sigurno imati uslove da napreduje. Da će sva trojica imati minute, u to nema sumnje. Paunović nema više sa Zvezdom. On je pod ugovorom sa Dinamikom. Mnogo mladih talentovanih igrača je otišlo tamo...Tomašević, Svetozarević, Milijašević, Aleksić, Slovenac Glas, Turčin Akaj. Izgleda da će im se pridružiti i Trifunović, što znači da menja i menadžera.
  15. starter

    ABA liga

    Vasić i Pavićević su na pozajmicama. Isti slučaj trebalo bi da bude i sa Popovićem.
  16. starter

    ABA liga

    Pozdrav svima. Čitam dugo, pa reših da se priključim. Uroš Trifunović nije više u Megi. Ima ugovor sa Partizanom, ali će opet negde na pozajmicu. Nemanja Popović nije više u FMP-u. Sezonu nastavlja u OKK Beogradu.
×
×
  • Create New...