Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"

Recommended Posts

Posted

Cim je Cova vec sutra zakazao konferenciju bice 'nece kafana smenjivati trenera', 'strahinjica bana', 'bemaksovci i grandovci' i 'a gde smo bili 2011'. Znaci nista. 

• Like 4
Posted
  On 10/21/2019 at 2:13 PM, mmajstor said:

Cim je Cova vec sutra zakazao konferenciju bice 'nece kafana smenjivati trenera', 'strahinjica bana', 'bemaksovci i grandovci' i 'a gde smo bili 2011'. Znaci nista. 

Expand  

I ja isto ovo ocekujem, nikada Čović nije smenjivao trenera na KZŠ 

• Like 2
Posted
  On 10/21/2019 at 2:17 PM, Maverick88 said:
I ja isto ovo ocekujem, nikada Čović nije smenjivao trenera na KZŠ 

Bas tako verovatno ce zamazati oci i napomenuti kako je njegov sin doneo Evroligu..

Posted
  On 10/21/2019 at 2:25 PM, ShoBzSho said:
Bas tako verovatno ce zamazati oci i napomenuti kako je njegov sin doneo Evroligu.. 

Može leša Ilić da mu odštampa onu statistiku iz PO, da maše papirima kao Dule onomad onim skrinšotovima iz sportala.
  • Like 1
Posted
  On 10/21/2019 at 2:32 PM, PERICA!!! said:

Gurovic je rekao da nikad vise ne bi bio trener, koliko se ja sjecam. Tako da se tu zavrsava prica sa njim.

Expand  

Gurović je baš poznat kao moralna gromada. Verujem da bi se upišao od sreće kad bi mu Ćoks senior ponudio posao. 

• Like 20
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
  On 10/21/2019 at 2:36 PM, Green23 said:

Još uvek Tomić, nema razloga da se razglaba o potencijalnim rešenjima, kada se ništa nije desilo još uvek.

Expand  

Aaa oke. Moja greska... Po upisima sam pomislio da su ga vec smenili, pa razmisljam ko ce umesto njega voditi utakmicu. 

• Like 1
Posted
  On 10/21/2019 at 12:26 PM, mmajstor said:

Pretpostavljam da je pitanje Derika Brauna prevara koja je ugovorena unapred sa ciljem da se izvuce odredjeni kes iz kluba. Tomic ga je gurao u tim po 3,4 minuta da ne bi bilo bas toliko ocigledno, ali verujem da su svi vrlo svesni da on njega vise ne moze biti legit evroligaski igrac. Otud i 3 igraca na toj poziciji. 

Expand  

Ne shvatam racunicu. Ko treba tu koga da prevari, ko uzima lovu iz kluba? Kako bi to trebalo da funkcionise?

Posted (edited)

Kaze Kurir da je Tomic ponudio ostavku al Nebojsa odbio. 

Sutra u 14h nece kafana da mi smenjuje trenera 2 deo.

Edited by Tamburinjo
  • Like 12
  • Ha-ha 5
  • Tuzno 1
Posted

Sad ce dopuna. Nece kafana da mu smenjuje trenera i bira igrace. A ko treba to da radi? On? Pa sto ne ucini nesto nego drzi onu budalu u timu. Nadji mu bre neki aranzman u Somaliji, Peruu... Bilo gde.

Posted

- Situacija u klubu je stabilna. Razgovarali smo sa Tomićem i saradnja se nastavlja. O ostalim stvarima sutra na konferenciji za mediji, rekao je Nebojša Čović za "Novosti"v

Expand  

:thumbup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...