Jump to content

ShoBzSho

Član foruma
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ShoBzSho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

56

Reputation

  1. Pa nas ce Olimpijakos da posalje sa 3,4 komada , zapamtite moj post .
  2. Zbog takvih kao i ti sluzimo kao ekipa za popravljanje razlike, ekipa Totenhema koja je pobedila samo nas u ovoj sezonu +3
  3. Dok ne napusti klupu Crvene Zvezde zajedno sa Mrkelom. I da moja Zvezda pocne da igra kao SLavija Prag! Ovo je sramota kako igramo,vec dve godine. Nego oce li Terzinjo da proda malog Petrovica, dobar je igrac...
  4. Nadam se da je ovo sarkazam... Kakva sreca.. Ovde je neznanje, i trenera i igraca.
  5. Ih da hoce da daju jos 5 pa da ne gledam ovu neznalicu na klupi vise.. Kad su Pavkov,Petrovic,Jovancic,Gobelja dogurali do prvih jedanaest u LS... Sve je jasno ko je na klupi.. 0-3 Da li vas je imalo sramota?
  6. I onda sam ja pljuvac trenera,a njemu igraju Jovancic i Gobeljic.. Pa ta dvojica ne bi igrali ni u Brodarcu. Jos kao slag na Tortu PAVKOV. Da ga zacini.. Neznalica ,batadjorista Milojevic,bice i ostace.
  7. Ovo bi Boaci zavrsio lagano.. samo Pavkov moze da bude u 11 u Zvezdi sa ovakvom srecnom neznalicom Milojevicem. Klasican bunkeras. Kojim to kvalitetima je Pavkov kvalitetniji od Boacija? Najurio bih ga odmah pa i da 10 puta ulazi srecno u LS.
  8. Jovancic ,Petrovic na sredini... 5-0 za Totenhem.. Trenercina!
  9. Na sta lici Barselona... uzas.
  10. Gledaj Milojevicu kako igra Slavija, gledaj i uci se batadjoristo.
  11. Oko 20tak poena smo primili direktno preko celavca malog. Ovo je direktno urusavanje kluba preko trenera. Koji tutuban tutumrak je ovaj gavra. Ja njega ne bi uzeo ni peskire da dodaje. Koje poseravanje po facama svih Zvezdasa od strane Covica i ovog kvazi strucnjaka..
  12. Egal sa Cibonom.. Sluzili svima za popravljanje kos razlike, pa i Mega ih napunila... Ako posle ovoga Crvenu Zvezdu ne napuste Covic junior i ceo strucni stab onda Covic radi svesno u urusavanju svega sto je ime KK Zvezda. Mi sa ovakvom igrom nemamo sanse ni da udjemo kao cetvrti u plejof.
  13. Boze zasto nas kaznjavas sa ovakvim kretenima na klupi.... Kakav blam kad ti Cibona lagano pravi 10-0 a nemi posmatrac samo stoji kao retardiran. Da li je imalo sramota juniora i seniora?
  14. Bice ovde skidanja dresova koliko ja vidim. Senior i junior svesno rade na urusavanju.. 10 izgubljenih lopti za 17 minuta! Gavrilovic je zesci pajser, Covic nas j.... pa nas rastura. Zajedno sa sinom.
×
×
  • Create New...