mile-r Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Quote Kao da se nadzire kraj Tomiću, navijači su ljuti zbog njegovih poteza, a jedan je posebno iznervirao sve. Naime u ključnom momentu Tomić je u najkraćem „tajm autu“rekao „Igrajte kako hoćete“. Poslednji napad bez ikakvog plana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Ok, forum. Pisu mozda samo nezadovoljni... Ali eto ja od jedno cca 8 prijatelja i kolega koji pomno prate KKCZ ne znam ni jednog koji nema neki negativan komentar na situaciju oko Filipa, Nebojse, Tomica... Kakva je situacija kod tebe? I ja sve isto zameram. Ali kakva vajda od mene? Pogotovo ako izkazujem nezadovoljstvo na forumu. Jedino ako je nekome lakše ako napiše nešto na forumu , inače nikakve svrhe od kritike. Bar ja tako to vidim.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Kakva noc Slovenacke kosarke,pade futura u Moraci. @kalistenika u rutiniCenzurisi opijate,ako je zeleno znaci da je dobro...;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile-r Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Primorska pobedila Buducnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Just now, mile-r said: Primorska pobedila Buducnost Kakva vajda kada mi gubimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matador Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Odlazak Tomica a ostanak Filipa je skretanje fokusa sa debelog fikusa 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 1 hour ago, Gudura said: Kao sto rece neko malo gore, Kemzura je dobio danas ugovor do kraja sezone, tako da jedino da Tomica niko nije o tome obavestio, a sa ovim igrama ce bas da se preporuci za to mesto sledece sezone😖 Mozda ode ipak u Oly da bude pomocnik. To ume da radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 4 minutes ago, mile-r said: ne vidim sta je novo, to je standardan Tomicev timeout 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 3 minutes ago, Del Piero said: ne vidim sta je novo, to je standardan Tomicev timeout Pavicevic je u Tamisu, zajedno s Vasicem. Pisali smo pre neki dan, pa da podelim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Jasko Repesa u niskom startu. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 1 minute ago, CLASH said: Jasko Repesa u niskom startu. De si šipšak, nema te? Kakav je stav severa po ovim pitanjima, podrška Filipu? p.s. good to have you back 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 1 minute ago, NMX said: De si šipšak, nema te? Kakav je stav severa po ovim pitanjima, podrška Filipu? p.s. good to have you back Imaju oni pametnija posla. Kari podrzao katalonske deminstracije protiv vlasti Spanije koja ne priznaje Kosovo. Zakljucak se namece, sprema se repertoar uvreda za Pesica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 13 minutes ago, slavisa said: I ja sve isto zameram. Ali kakva vajda od mene? Pogotovo ako izkazujem nezadovoljstvo na forumu. Jedino ako je nekome lakše ako napiše nešto na forumu , inače nikakve svrhe od kritike. Bar ja tako to vidim. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Masis poentu nase diskusije - tvoj prethodni post je bio u fazonu da nema dovoljno kriticne mase, da se niko ne zali na utakmicama, da je to samo 10-15 ljudi na forumu. I onda ti ja kazem situaciju van foruma - da u mom okruzenju nemam ni jednu osobu koja nema sta da kaze protiv pomenutog tria. I pitam te kakav je uzorak u tvom okruzenju? Dakle, itekako ima nezadovoljstva, i mislim da ce uskoro kulminirati i u hali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 14 minutes ago, MetalHead said: Dakle, itekako ima nezadovoljstva, i mislim da ce uskoro kulminirati i u hali. Mrka kapa. Zna se čije je mišljenje Čoviću nevažno, a čiju dozvolu traži kad pomisli da dovede igrača s pogrešnim vjersko-nacionalnim bekgraundom. Jedino ako Filip uskoro krene s nekim Kalina-like internet poduhvatima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 20 minutes ago, NMX said: De si šipšak, nema te? Kakav je stav severa po ovim pitanjima, podrška Filipu? p.s. good to have you back Jbg, dozvolio sam da me neke licne i poslovne obaveze odvoje od foruma. A inace mi najverniji cekamo neke tendere da se zavrse pa ce se onda izneti stav centralne zvezdasrbija otadzbinske uprave. 3 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Sreća je da smo odvalili Primorsku pa smo u krugu s njima, Futurom i KKP za sada u prednosti.. Ostaje samo da se izborimo za taj krug :) 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 (edited) Tomić je još u modu pomoćnog trenera...ne sme da se meša mnogo. Zato i ona blamaža od zadnjeg tajm auta...🔇 uvek spreman na komromise, plitak karakter kojim dominira sujeta...seci. Edited October 20, 2019 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Blat jos bez angazmana? Mada smo mi zemlja gde u apotekama nema ni osnovnih lekova za MS.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Svi pametni, nikom nije ovakvo blamiranje u korist, a mi plač Bobijev. Saznao sam danas nesto o sebi. Filip pada, prevrce se po parketu, a neki glas u meni ce "toooo...!". Mislim se, nije ok, povreda se nikom ne zeli itd, kad ce komentator "moze normalno da hoda", a u meni "neeee!"...Stidim se, ali tako je. 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Nemaš se čega stideti, još samo nam je to preostalo. Da se nadamo da postoji neka viša sila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Ja sam sa Tomicem zavrsio jos prosle sezone posle bahatog i sabanskog ponasanja prema novinarima. Filipa nisam nikad ni osecao kao deo KKCZ. Problem mi je sto ja navijam za TIM a ove godine timska atmosfera kurac od ovce. Zato pogledam na jutjubetu neke utakmice iz Radonjine ere uz muzicku podlogu” Da se vrate slavni dani...” i u hibernaciji cekam bolja vremena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 40 minutes ago, quentin said: Mrka kapa. Zna se čije je mišljenje Čoviću nevažno, a čiju dozvolu traži kad pomisli da dovede igrača s pogrešnim vjersko-nacionalnim bekgraundom. Jedino ako Filip uskoro krene s nekim Kalina-like internet poduhvatima. Delije nisu nikada bile kosarkaska publika. Nisu oni ti koji donose prihode klubu od sezonskih ili pojedinacnih karata. A koliko je pitao Delije oko Omica, videli smo onomad... Tako da... Ili ce opasti gledanost (jednostavno nece ljudi da se cimaju i da im zeludac muci svaka zadnja promena i pas u protivnicke ruke, lezerna odbrana i nabacivanje na vrh table u visokom luku iz trka ili banana ako to ne uradi) ili ce sve glasnije i glasnije biti nezadovoljstvo na tribinama. Ili oba. U praznjikavoj hali se cak i najbolje cuju komentari sa tribina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 16 2 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 8 minutes ago, Laki21 said: I napravi sad protiv Krke.Special edition. :) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Filip Covic je konacno postigao poene u Evroligi ali ovo nije klip o tome ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts