Jump to content
Vox92.net Forum

kalistenika u rutini

Members
 • Content Count

  983
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

kalistenika u rutini last won the day on September 12

kalistenika u rutini had the most liked content!

Community Reputation

1,944 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tekma je pocela po nasem vremenu, trenutni rezultat se moze videti u 19:08h po grckom vremenu.
 2. A gde mozemo da gledamo po tom našem vremenu, a da nije nova s, hoće biti strimova ili ima li eventualno link ka toj tv koja kako sam razumeo prenosi danas???
 3. Šta da ti kažem kad sve znaš ... uništi nas taj grobarski lobi. Nego, šta je sad ovo za Milutinova i Raduljicu, zar nisu Lučić i Bircevic bili u konfliktu koji je sa verbalnog prerastao u fizički? Kako god da okrenes, ti grobari prave njesra, od Zvezdinih igrača to nećete videti.
 4. Peja nije legenda Cz, ne znam da l je čak odigrao više od dve utakmice za seniore. Inače, baš ti loša ova energija koju furas već poduži preiod po forumu. Paradoksalno je da nekom učitavas klubasenje, a upravo iz tvojih upisa sljasti navijacka ostrascenost. Ovo ti kažem ja kao hc navijac Zvezde.
 5. Znaš kad ce Borisa da igra u reprezentaciji dok je u Zvezdi? Kad na vrbi zasvrbi. On da bi upao u oko novom selektoru, pre svega mora da igra u kontinuitetu i da ima učinak vredan pažnje, u Zvezdi gde tri preiskusna Internacionalca imaju prednost ispred njega, neće da se desi. Slučaj završen, usporiti priču na temu Borise reprezentativca zbog neke dve tekme u po Abe. Dečko u Zvezdi nazalost samo propada jer ne igra, a njemu je to preko potrebno., ne na kašičicu nego da cepa full minutazu. Mislio sam da će mu u klubu napraviti prostor, a umesto toga, Braun, Stratos, pa čak i Gist, znači truba.
 6. Ne zaboravite da je Oly bio uskraćen za podrsku najvernijih navijaca "delije sever" , tu i leži razlog naše pobede.
 7. Za 4 soma može se pazari manga za nedelju dana. #samo kazem
 8. Neće da bude, ja imam 3 ska, a novu nemam na budjavoj kablovskoj koju imam. Strimivi mi ne ginu, valjda ce biti onih za Ace player. Inače se pridružujem tilu u opštenju sa raspalim kevama.
 9. psd dos'o da se obracuna sa tabloidama, pobedio je svaka cast! steta sto nije dosao na kzs, koju je on sazvao, da prica o razlozima neuspeha gotovo svih reprezentativnih kategorija. al je zato sukno informeru. psd - tabloidi 1:0
 10. Javnost je problem, ona je ta koja treba da da ostavku. Kuzmanovic je onako, bas djubre od coveka.
 11. Ali su bila dva veoma loša rezultata na EP + izostanak sa OI. Duda jeste podigao temelje sa jednom novom generacijom, ali je to počelo da se urusava sa turskom i godinu dana kasnije Savanovim promasenim zicerom. Seti se da su se tad igrači uglavnom pravili ludi kad ih Duda zove da igraju za repku.
 12. Sta bi u medjuvremenu, jesi igrao, kakav je, vredi li skidanja ovih skoro 100 giga?
×
×
 • Create New...