Dropkick Murphys Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 13 minutes ago, drakon1 said: Evo, svadja se sa Rajkom, gosn Sakota. Rekao mu da nema veze sa kosarkom. ko kome? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: ko kome? Shakota, Steven-u Rajku Smithu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Just now, Squabbit said: Shakota, Steven-u Rajku Smithu ne bih se bunio ni da je obratno 😛 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 kako taj rajko dobije akreditaciju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 E ovo je večeras bila pljačka. Sasekli su nas opasno dok smo imali momentum. Naravno, ni 15ak skokova manje nije bilo zgoreg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 A mi smo kao razgovarali sa EL koja nam je dala za pravo da smo ponekad i bili sjebani od sudija. Spominjao nesto Baskoniju... A jesu li pitali u KLS-u za finale Kupa i sudjenje u istom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 El vam i dalje Zo nas najbolji igrac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 jeste 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 (edited) da nam je svaki nosilac vukao tim bar po mesec dana kao Zo pola sezone...sad bi nabili ruje na kolac bagremov. Da pitamo ove domaće Kuza i Dzenku u tom cenovnom rangu šta su nam doneli do sada...? A Lorenzu će u ozbiljnijoj firmi bez pardona odsvirati tuce bacanja za po ure na parketu. Edited February 21, 2020 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 15 minutes ago, Chaos Is Me said: E ovo je večeras bila pljačka. Sasekli su nas opasno dok smo imali momentum. Naravno, ni 15ak skokova manje nije bilo zgoreg. Jel zahebavaš ili ozbiljno misliš? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 27 minutes ago, pavijan2 said: kako taj rajko dobije akreditaciju? Treneri dolaze i odlaze....Rajko ostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Kradu nas celu utakmicu, a senjor Shakota ni tehnicku da dobije. Izvinjavam se ako sam pogresio posto nisam gledao ceo mec posto sam popizdeo koliko nas Govnar Govnar ovaj Perez Perez zajebava s oprostenjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Ne znam,meni je postalo bas tesko da nas gledam u EL. Tako izgledamo nemocno, bez ikakvog plana ili napretka u igri. Cini mi se sa procitah da nam je ovo 7 poraz u poslednjih 8 utakmica u EL. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Ima li da nas neko nije pokrao? Kad Beron da trokorak, onda sudija nije dobro video...Kad protiv Borca sudija ne vidi sosta, opet nista...kad imamo za nas sudjenje, onda je to domacinsko. Mene sramota kad vidim ovakve upise, jedino da ste mladi i vrele krvi, sve ostalo je problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 5 minutes ago, Zvezdinho said: Kradu nas celu utakmicu, a senjor Shakota ni tehnicku da dobije. Izvinjavam se ako sam pogresio posto nisam gledao ceo mec posto sam popizdeo koliko nas Govnar Govnar ovaj Perez Perez zajebava s oprostenjem. Dobio je tehničku na pola 2/4 i to bez veze pošto je situacija na koju se žalio bila čista a napad ranije je bila greška sudija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 2 namerne za pocetak nisu sudjene, jel si ti uopste gledao mec, ako jesi to vec jeste problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 On 2/20/2020 at 7:15 PM, Chaos Is Me said: U momentu kad Paige kreće da iznosi loptu ka gore, Baron zamahuje da mu izbije loptu ili da ga udari po ruci. Po šuterskoj ruci naravno jer njome ovaj iznosi loptu da bi je položio. Ne mogu da kategorički tvrdim da li ga je udario ili nije, na snimku je pokret kao da ga je udario. Da li ti smeš da tvrdiš da nije? Ovo uopšte nije neka neuobičajena situacija, često se tu svira faul po inerciji. Nema. Bra'o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 (edited) da se razumemo, i ja da sam 'ebeni Haket - ni kriv ni dužan plej prvaka Evrope..... i ja bi se onako trzao na svaki kontakt ako oće da mi sviraju sve te tikove. Edited February 21, 2020 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 12 minutes ago, Zvezdinho said: 2 namerne za pocetak nisu sudjene, jel si ti uopste gledao mec, ako jesi to vec jeste problem. Meni kažeš? Ako je odgovor da onda si nešto pogrešno shvatio. Samo sam napisao da je situacija kada je dobio tehničku jer je skočio na sudije bila čista i nije tada imao pokriće. Situacija pre toga je bila očigledna greška sudija i tada je trebao da reaguje. Suđenje u globalu nisam komentarisao ali ako treba napisaću samo klasično CSKA suđenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Nisam tebi nego operskom pevacu. Nisam citirao, pa se tvoj post ubacio izmedju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 35 minutes ago, Zvezdinho said: Kradu nas celu utakmicu, a senjor Shakota ni tehnicku da dobije. Izvinjavam se ako sam pogresio posto nisam gledao ceo mec posto sam popizdeo koliko nas Govnar Govnar ovaj Perez Perez zajebava s oprostenjem. Pogresnog (Perez) Pereza prozivas... Dupli Perez, ozloglasen, ali veceras neduzan: Obicni Perez, veceras na delu: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Dobra KZS, Sako neke stvari pojasnio i u sustini realno i lepo rekao ( igracima zamera mornar i zavrsnicu kupa, trazio se plej ali nije bilo dovoljno igraca u ponudi, Lukas iznudjeno resenje, nije on selektirao ekipu, ne trenira se dovoljno). Imao i gaf na pitanje da Lukas nije igrao 10 meseci odgovorio nama je rekao da je igrao 😂😂😂 Sve u svemu zanimljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Био на утакмици и од почетка меча и још увијек ево пред спавање сам равнодушан. Питам се шта овом Шакоти треба да се деси па да остави било какав печат на ову екипу... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Da da ostavku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 13 minutes ago, Milos 3.14 said: Dobra KZS, Sako neke stvari pojasnio i u sustini realno i lepo rekao ( igracima zamera mornar i zavrsnicu kupa, trazio se plej ali nije bilo dovoljno igraca u ponudi, Lukas iznudjeno resenje, nije on selektirao ekipu, ne trenira se dovoljno). Imao i gaf na pitanje da Lukas nije igrao 10 meseci odgovorio nama je rekao da je igrao 😂😂😂 Sve tacno rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts