Don Dusko Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Just now, Sector said: Alempije, Rocesti i Feldin bi ovu ekipu razbili u 9/10 utakmica. Da zato sto je bez trenera.Daj ovoj ekipi trenera i bez ficka i da vidimo. Jbg lako je sad davati hot takes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Nerealno je kolko smo mi losi bili veceras. Bukvalno igramo losije nego prosle godine i uopsteno igramo losije iz kola u kolo, jer ovaj lik s klupe nema pojma. Meni je neverovatno da je sprcano ovolko para, da je napravljen ovakav tim i da ce zbog Filipa i toga sto Nebojsa odbija da dovede trenera- cela sezona da ode u kurac. Vec sad je otprilike jasno da je Laza mogao da se oproba u Banvitu, a da je Aleksa trebao da uzme te minute, kao i da je FC3 mogao da se oproba u nekom grckom nizeligasu, a da je moglo da se proba sa Uskokovicem, te da DB nije morao da dolazi jer smo korektni na PF. Sad treba izvuci sta se moze izvuci i trener se prosto mora potpisati. Filipovski je talentovan lik, cini mi se da gaji disciplinu i ne sumnjam da bi vrlo rado dosao kod nas. Treba ga doslovno sutra potpisati i da ima vatreno krstenje u derbiju. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Lorenco je težak lelemud, čoveku svaka čast. Lepo ga je gledati, ali dok nam je on glavni organizator igre mi se nećemo naosvajati trofeja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 lorenzo guzonjin sin dobar poraz dugorocno gledano, ako hocemo da zaigramo neku kosarku ove godine mora trener, bilo kakav, barem da nas ne bruka po evropi najgorom frizurom jos od mini vala mitra mirica 11 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 (edited) Poslednji napad je prica za sebe, ali ono sto je Knipex napisao na live temi. Ljudi nas masakriraju pod kosem, drze se u igri cisto zahvaljujuci fizickoj snazi i skoku i sta uradi tip - stavi Davidovca na 4 i smanji petorku. Sta ovaj ceduljas nama radi ni najgori neprijatelj nam ne bi radio. Oduzeti mu trenersku licencu. Edited November 15, 2019 by Del Piero 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Šta čeka sa jebenim trenerom? Da izgubimo šanse i u ABA? EL je već gotova priča, rekreativno ćemo da je igramo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Asvel do prve gostujuće pobede dolazi upravo na našem terenu...Činjenica koja je poražavajuća više od samog poraza. Beograd više nije neosvojiva tvrdjava. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Fali jos jedna cigla kad se letos pravio onaj zid, cigla Nebojsi u glavu da razmisli malo. 7 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_white Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Toliko o Evropi ove sezone. Slesi borba za domave trofeje. Ako neko zeli da vodi ove strance teraj sve. Daj da gledam domace igrace ako nista. I bez ovoliko stranaca 2/6 bi imali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Just now, Liska Manjina said: Lorenco je težak lelemud, čoveku svaka čast. Lepo ga je gledati, ali dok nam je on glavni organizator igre mi se nećemo naosvajati trofeja. Ma brate, aj da mu se nacrta neka akcija ili nesto, daj da trener ima bilo kakav uticaj na igru, a ne da plej koji je igrao 35 minuta mora da improvizuje. Jbt, nas zadnji napad u regularnom delu gde se lopta dala u ruke Davidovcu wtfff? Koji je pokusao ulazom da resi? Pa jebote, ako je to normalan covek mogao da smisli/nacrta/odluci, ono deluje kao cista improvizacija jer verovatno ne zarezuju ni 2 posto ovog Gavrilovica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Ja bih u glavu smeo da se kladim da bismo bolje igralu bez trenera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 2 minutes ago, Liska Manjina said: Lorenco je težak lelemud, čoveku svaka čast. Lepo ga je gledati, ali dok nam je on glavni organizator igre mi se nećemo naosvajati trofeja. A jbt jel si realan...najbitniji igrač za igru jedne ekipe igra u ekipi kojoj trener nije nacrtao niti jednu akciju i ti sad šta tačno očekuješ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Jel može, molim vas, da se promeni naslov teme? Baš me je zabolelo sad kad sam otvorio posle ove... ovog meča... susreta hrkljuš ekipa... basket blama? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Nije nauka, ovom timu treba plej za pozicionu igru i trener, dovoljno je da bude samo solidan. Nebojsa je u nebranom grozdju, sad nam ni ne trebaju jer je kasno za EL. Valjda im je bar veselo na porodicnim vecerama, svesni su oba Covica svega sta su napravila. Za coveka koji se izborio sa Vujosevicevim Partizanom, nacionalnim projektima iz Cro i Mne ispao je mnogo glup sto ce dozvoliti da mu se sopstveni sistem urusi iznutra zbog sujete. 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Gavrilo mora jos vcrs biti bivsi, sujeta i izdrkavanje Nebojse Covica moraju prestati! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 (edited) 8 minutes ago, Liska Manjina said: Lorenco je težak lelemud, čoveku svaka čast. Lepo ga je gledati, ali dok nam je on glavni organizator igre mi se nećemo naosvajati trofeja. Lelemud okej.To tako izgleda bez sistema igre.Jbt covek se muci 30+minuta da uradi nesto i sad on kriv jer eto nema ko da mu to olaksa.Mi bukvalno igramo bez akcije.Tu bi mozda jedino Stef Kari mogao nesto da uradi a ne Lorenco.Jbt. Samo se nadam da nasi mediji nece krenuti da pisu kako je Lorenco glavni problem.... Edited November 15, 2019 by Milan33 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Just now, NMX said: A jbt jel si realan...najbitniji igrač za igru jedne ekipe igra u ekipi kojoj trener nije nacrtao niti jednu akciju i ti sad šta tačno očekuješ? Da bude fokusiran i da organizuje jedan jebeni napad. O čemu ti pričaš? on je barem snažan a dozvoljavao je sebi da centra zove u blok na 10 metara od koša, kao da je Filip. Nemoj zajebavati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Just now, Liska Manjina said: Da bude fokusiran i da organizuje jedan jebeni napad. O čemu ti pričaš? on je barem snažan a dozvoljavao je sebi da centra zove u blok na 10 metara od koša, kao da je Filip. Nemoj zajebavati Ajde brate igraj ti 30+ minuta punim intezitetom.Jbg nema covek svezinu.Moze on na pocetku lagano da prenese al kako vreme odmice gubi se snaga...Jbg.Sad je lako kriviti Lorenca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Čovic out - Opača in 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 3 minutes ago, NMX said: A jbt jel si realan...najbitniji igrač za igru jedne ekipe igra u ekipi kojoj trener nije nacrtao niti jednu akciju i ti sad šta tačno očekuješ? Ne znam da li Zo moze nesto da organizuje i da mu se nacrta... nije dodavac, nema osecaj za pas, nema ni neki pregled igre... dovoljno govori prva lopta na mecu za Lazica... Ovako je dobar igrac, ume da probije, brz, dobar na lopti i u prenosu ali vise u prazno Ali naravno, trener je problem broj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Ne bi me iznenadilo ni da se otvara prostor za Jovanovica. Odnosno, da se ovoliko cekalo kako bi on dosao i kako bi bila prica- jbg, mesec dana smo se krpili, ne smemo vise da cekamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Necu da gresim dusu, moozda gresim u proceni, ali mi se cini da je Gavrilo ozbiljno retardiran covek. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 4 minutes ago, Kosjan Willavić said: Gavrilo mora jos vcrs biti bivsi, sujeta i izdrkavanje Nebojse Covica moraju prestati! Kasno, NC je sjebao sezonu veceras. Moze da se potpise ende. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Just now, Milan33 said: Ajde brate igraj ti 30+ minuta punim intezitetom.Jbg nema covek svezinu.Moze on na pocetku lagano da prenese al kako vreme odmice gubi se snaga...Jbg.Sad je lako kriviti Lorenca. Nemoj me pogrešno shvatiti, ne krivim ja Lorenca, daleko od toga da je on glavni krivac. Bukvalnk su nas prebili i isterali nas iz reketa, a organizaciju napada nam izmestili na 10 metara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Šta čeka sa jebenim trenerom? Da izgubimo šanse i u ABA? EL je već gotova priča, rekreativno ćemo da je igramo... Koga briga AbaSent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts