Laki21 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Pejdž je značajno unapredio odbranu, baš se vidi da je radio na tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 50 minutes ago, Wingwalker said: ne razumem ove reakcije na svako spominjanje košarkaša glavnih rivala u ABA ligi i prebacivanjem postova na druge topike... ...kao da Zvezda igra sama protiv sebe sve duele... ...ili je to samo zbog Gordića neustrašivog ? Niko ti ne brani da ih spominjes, komentarises, procenjujes, ali ima odgovarajuca tema za to. Za ABA protivnike tu je ABA tema, za EL protivnike tu je EL tema. Doduse Primorska i PAO su naredni protivnici u dva takmicenja i za njih je normalno i da se prokomentarisu. Za ostale, jbs mi sve al ne razumem zasto ovde?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 17 minutes ago, Firga said: Niko ti ne brani da ih spominjes, komentarises, procenjujes, ali ima odgovarajuca tema za to. Za ABA protivnike tu je ABA tema, za EL protivnike tu je EL tema. Doduse Primorska i PAO su naredni protivnici u dva takmicenja i za njih je normalno i da se prokomentarisu. Za ostale, jbs mi sve al ne razumem zasto ovde?! Kako da se razgovara o Zvezdinim šansama ove sezone, ako se ne spominju protivnici? Niko ne piše Sakramento Kingsima i Šangaj Šarksima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 8 minutes ago, quentin said: Kako da se razgovara o Zvezdinim šansama ove sezone, ako se ne spominju protivnici? Niko ne piše Sakramento Kingsima i Šangaj Šarksima. Predajem se. Samo nastavite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Možda nekoliko uzastopnih poraza na startu sezone urazumi upravu(dr. Čovića) da konačno dovede prvog pleja. Lorenco je odličan back up. Filipa Malog škartirati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 ne spominji Filipa ovde...imaš temu za to. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 1 hour ago, Kankkunen said: Nekom je trava kod komšije uvek zelenija ... meni je moja najlepša. Napraviće se komisija u sastavu @Ne sam Safete @realno *w @dulematic @Barracuda i @Stondisha pa će stručnjaci da daju poslednju reč, a ne ovaako na majke mi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Nista onda,brisite aba liga temu pa ovde da diskutujemo o klubovima u aba ligi,ipak su svi oni protivnici Zvezde pa aj da pricamo o njima,njihovoj igri,dal su im pojacanja opravdala ocekivanja... Nego u KK Novi Pazar se bas ulaze,posto su nam oni moguci protivnici u narednim godinama,jel se zna koliki im je budzet,dal su im pojacanja dobra,jel razmisljaju da dovode jos nekoga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Nekom je trava kod komšije uvek zelenija ... meni je indoor najlepša. 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 (edited) 1 hour ago, pavijan2 said: Možda nekoliko uzastopnih poraza na startu sezone urazumi upravu(dr. Čovića) da konačno dovede prvog pleja. Lorenco je odličan back up. Filipa Malog škartirati. Ocekujes ili prizeljkujes poraze kluba za koji navijas? Budi precizniji. Edited September 30, 2019 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 2 hours ago, Kankkunen said: Nekom je trava kod komšije uvek zelenija ... meni je moja najlepša. Meni orah unistava travu, mora da se sece. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Da su komsije igrale prvu utakmicu protiv Primorske, bilo bi im jos teze, da ne kazem da sam ubedjen da bi izgubili (: Posle nase utakmice su videli sta ne smeju da dozvole, da nece biti lako, da ih ne potcene. Isto tako ne bismo ni mi izgubili od Primorske u polufinalu. Da je bilo obratno, sad bismo mi bili tim sa glavom&repom :) 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Kakav je, ako je prav možeš uzeti finu kintu. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 17 minutes ago, Del Piero said: Meni orah unistava travu, mora da se sece. Seci to na vreme, ako preraste može biti grdnih muka ... imao sam taj problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 59 minutes ago, Predragdjape said: Ocekujes ili prizeljkujes poraze kluba za koji navijas? Budi precizniji. Ne priželjkujem. Mada možda bi bili lekoviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 27 minutes ago, Dropkick Murphys said: Da su komsije igrale prvu utakmicu protiv Primorske, bilo bi im jos teze, da ne kazem da sam ubedjen da bi izgubili (: Posle nase utakmice su videli sta ne smeju da dozvole, da nece biti lako, da ih ne potcene. Isto tako ne bismo ni mi izgubili od Primorske u polufinalu. Da je bilo obratno, sad bismo mi bili tim sa glavom&repom :) Aj prva utakmica šbb kbb, al drugu su ispali zbog kratke rotacije. PP dok su imali snage, lepo je to izgledalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 2 hours ago, pavijan2 said: Možda nekoliko uzastopnih poraza na startu sezone urazumi upravu(dr. Čovića) da konačno dovede prvog pleja. Lorenco je odličan back up. Filipa Malog škartirati. U zom slučaju šilbovace Lorenca i dovesce Pota da bude back up Ficku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 4 minutes ago, Decembarski said: U zom slučaju šilbovace Lorenca i dovesce Pota da bude back up Ficku. U svakom zlu ima neko još veće zlo. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 da remiziramo - imamo kkcz topik na kome ne moze da se pise nista o takmicenju koje igramo i potencijalnim protivnicima...ali zato ne moze ni o kkcz igracima ukoliko se konstatuje ocigledno... jel moze da se ponovo otvori prelazni rok tema, tamo bar moze svasta da se pise? 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 moze da se pise o takmicenju koje sledi za tacno tri dana 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 7 minutes ago, The Seventh Seal said: filip ima svoj topik! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Smrso plus obrio pazuh za debi! 2 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 1 hour ago, Swift Pancakez said: da remiziramo - imamo kkcz topik na kome ne moze da se pise nista o takmicenju koje igramo i potencijalnim protivnicima...ali zato ne moze ni o kkcz igracima ukoliko se konstatuje ocigledno... jel moze da se ponovo otvori prelazni rok tema, tamo bar moze svasta da se pise? konacno neko zdravopametan... ja jos ne verujem da je neki pametnjakovic zatvorio sveti topik pre fajnl kata. pustite me da sanjam >_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Brat Faye ipak registrovan😎 https://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=RED&seasoncode=E2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts