Jump to content
Vox92.net Forum

Barracuda

Moderators
 • Content Count

  1,035
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Barracuda last won the day on May 28

Barracuda had the most liked content!

Community Reputation

1,092 Excellent

1 Follower

About Barracuda

 • Birthday 01/08/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nije to "nesposobno", već stavlja kombinatoriku iznad kluba. "Klub i kombinatorika" je dajdžest, ali "Kombinatorika sa klubom kao pokrićem" je lopovluk koji najčešće krahira vukući i klub.
 2. Da ne spuštamo priču na stranci vs domaći, Žanderu bi u iole normalnijem klubu zahvalili na saradnji i jednostrano raskinuli ugovor. Ako je problem sa trenerom i ako se razmišlja o smeni, onda tražiti boljeg ili bar sličnog po rangu a ne dovoditi mačke u džaku. Pa jbt, s onolikim parama mogu da razmišljaju o mnogo zvučnijim imenima. Isto važi i za pojačanja a ne "pojačanja". Ajde neka je fail sa Benom bio iznudjena greška, ali da umesto Terzića igra Žander i da dovode Tomanea umesto da Joveljić dobije priliku? Da li je bilo neophodno prodavati dva mlada igrača čija cena samo raste i na dve kritične pozicije, u trenutku kada je odiguran plasman u LŠ? Jurili ih za Infostan pa su morali da zakrpe bulju?
 3. Barracuda

  PDF FUDBAL

  Matador - 24h, flejmovanje. Još jedan sličan post je obrisan, u nizu upisa na FKCZ u kratkom roku. Vepar takodje + par sličnih ispada od ranije - 24h.
 4. Sad se može reći da nismo zaslužili da prodjemo, posle ovakvog faila. Ali ću uvek mrzeti jinxovanje. Evo sada, uživajmotm svi.
 5. Onda da ne izadju na drugo poluvreme? Oly je igrao protiv Bajerna i Totenhema, davao golove i gubio. Razumem ja tebe, daj da igramo makar kao ljudi pa i neka gubmo, primili 18 i dali 0 u tri tekme zaredom, ali ovde i nerešeno vodi dalje u LE.
 6. Kad bi na neko ludilo kupili ovog Podensea jednog lepog dana, gde bi nam bio kraj.
 7. Barracuda

  PDF FUDBAL

  @Miskooo Ostao sam "dužan" za skrinšot warna, za koji tvrdiš da nisi dobio obaveštenje. Da ponovim, obaveštenje o svakoj opomeni stiže forumašima. Ne kažem da nije moguće da nisi primetio, ali se onda tako i napiše a ne optuživati za nešto što nije tačno i tvrdti kako je kriv neko drugi. Miskooo - 3 dana. Dizanje tenzija i potpirivanje sukoba, oglušenje o upozorenja moderatora, služenje neistinama i elementi stalkinga forumaša i moderacije. edit: Otključano.
 8. Barracuda

  PDF FUDBAL

  Podmećeš Pavijane, ovo ne samo što je primitivno i vredja inteligenciju, nego nije ni za forum. Uozbilji se jer sve ima svoje granice i da, ovo je opomena. Ti vidiš? Što ne napišeš onda, umesto što tupiš i lupaš smajlije kad je manja gužva? Sad ćeš i kaznu da dobiješ jer lažeš. "Konverzacija" (bar onako kako ti umeš) se nalazi ovde (strana 2 i 3 PDF Fudbal): Za poslednji post (onaj sa "redosledom") si dobio warn. Od tada si se isključivo "javljao" kliberenjima na svako drugo obaveštenje moderacije, što predstavlja vid stalkinga. Sada, kada si video da je veća gužva, okuražio si se da nešto napišeš. Dobio si i obaveštenje od moderacije, izneću na uvid ovde kad se vratim kući.
 9. Barracuda

  PDF FUDBAL

  Svakako. Pravila su pisana po uzoru na gornje pritoke Amazona.
×
×
 • Create New...