Klotzen Posted March 16 Share Posted March 16 Posle pola godine potrage nađoh ovaj biser koji sam čuo u nekom videu. Odlična pesma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 19 Share Posted March 19 On 3/8/2024 at 12:41 AM, Kooineeperk said: Quote Nema me više U tvojim molitvama Više me putem ne prate A noć mi preti Ponoć i pusta tama Kad me se samo dohvate Više me ne voliš Kad se vraćam nisi budna Ne goriš Gasne naša zvezda čudna Lažna, srebrna stvar Daleko putujem Vetar nudi neke rime Kupujem Pristaju uz tvoje ime Dva, tri stiha na dan Ne slušam više Šta šapućeš dok snivaš Plaši me koga pominješ I sve si dalje A sve mi bliža bivaš Kao da opet počinje Ali me ne voliš To se uvek drugom desi Govoriš Ali više ne znam gde si Da li neko to zna Šta sam uradio Kakva tužna humoreska Gradio Ispod gradova od peska Dubok bezdan bez dna Expand Da dodam: Quote Đorđe Balašević o pesmi Bezdan – „Bezdan“? Bezdan kao šta, kakva kota? – Priznajem da sam pokušavao da nađem drugu reč, ali je sve bilo beznadežno. Tu pevam o novoj situaciji. U „Dunji“ ona se udala, Vasa Ladački je oženio drugu koju nije voleo, onaj je doveka voleo protinu kći. Sada sumnja: da me više ne voliš? U pesmama svi volimo da smo mangupi, mi ostavljamo. U ovim mojim godinama ljubav drugačije doživljavamo i primamo. Nema recki na revolveru, sada ti trebaju saputnici, oslonci. „Bezdan“ mi je zato vrlo draga pesma jer nosi čar novog iskustva. (Đorđe Balašević, intervju, časopis Rock, 1986. Autor intervjua: Petar Popović) Gibonni: – Kada je reč o pevačima, mada znam da bi bilo gotovo nemoguće, ali u nekoj specijalnoj situaciji mislim da bismo Đorđe Balašević i ja mogli da složimo pesme. Mi se ne poznajemo privatno, samo preko pesama, ali ja jako poštujem te ljude koji su izdvojeni i nezavisni od trendova. Kao Leonard Cohen, Bob Dylan, David Bowie… Đorđe Balašević je pravi majstor, a pesma Bezdan je neverovatna, kao i ceo taj album. izvor: https://balasevic.in.rs/djordje-balasevic-o-pesmi-bezdan/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 22 Share Posted April 22 https://www.youtube.com/watch?v=9BiZQnvcNsM 💛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted April 29 Share Posted April 29 Zaljubih se u remix a posebno u spot - obrati pažnju molim te... Te neke osamdesete Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted May 3 Share Posted May 3 Magija... 🥰 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted May 16 Share Posted May 16 Dobro jutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 23 Share Posted May 23 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 7 Share Posted June 7 Jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 27 Share Posted June 27 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted July 30 Share Posted July 30 Ne mogu da prestanem da ga slusam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Carter Posted August 11 Share Posted August 11 Goo Goo Dolls – Iris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 20 Share Posted August 20 Uvek me ubije ..."While the rain keeps pouring down, my window too.." Al sluša se jbga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted August 27 Share Posted August 27 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 28 Share Posted August 28 Ne znam otkud ovo - volim ja Arsena ali ga ne slušam baš ovako rano ujutru... Valjda se malo i ostarilo,pa sve više prija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted September 13 Share Posted September 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted September 19 Share Posted September 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted September 19 Share Posted September 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted October 6 Share Posted October 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted October 18 Share Posted October 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 31 Share Posted October 31 Korišćenje Microsoft Word-a kao foto-albuma je manje užasno uz ovo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted November 3 Share Posted November 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted November 9 Share Posted November 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts