DameTime Posted Sunday at 11:34 AM Share Posted Sunday at 11:34 AM (edited) 23 minutes ago, Eddard said: Nije da ti teško palo 😂 Well, you know 🤣😇 Peglam karticu za 4um i otadžbinu! Edited Sunday at 11:55 AM by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 01:58 PM Share Posted Sunday at 01:58 PM 19 hours ago, fancy said: AdBlocker je džabe i za PC i za telefon. Plus na telefonu ima browsera sa ugrađenim AdBlockerom... npr. Opera. To te dođe.... Pivo za moderatora po izboru Forum pratim preko Opere uz uključen adbloker i opet mi izlaze ove spuštajuće reklame Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Sunday at 02:44 PM Share Posted Sunday at 02:44 PM Govorimo o telefonu? Ne znam... Možda da instaliraš neki zasebni AB..? Može li to na Operi? Čoveku kome sam stavio Operu na kineza i uključio AB se odmah očistio Vox od reklama. Možda se u međuvremenu neka pojavila, nije se žalio Ako ne može da se instalira externi AB, eksperimentiši s browserima i AB, odbijam da poverujem da samo Samsungov Internet sarađuje s AdBlockerima. Ja reklamu, osim ove za registraciju domena / hostng na vrhu stranice, nisam na Voxu video nikad. E, sad. Možda još nešto ima veze s ovim (iako sumnjam) - ja u Connections / More Connection Settings držim da mi je Private DNS na Automatic, mada mislim da je i kad je na Off potpuno isto stanje na Voxu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Sunday at 03:53 PM Share Posted Sunday at 03:53 PM Promenio dns i za sada nema reklama (osim hostinga gore). E sad, da li će da mi pravi problem sa nekim sajtovima, videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 05:27 PM Share Posted Sunday at 05:27 PM Opera na telefonu. Hjuavei. Koristim Operu samo za forum. Adbloker prijavljuje da je obrisao na hijade reklama ali ove padajuće i dalje smaraju. Cideću jednom kada me ne bude mrzelo da se malo više udubim u razne druge adblokere i slično. E, da, i Private DNS je isto na automaCki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Sunday at 05:45 PM Share Posted Sunday at 05:45 PM Ovaj je dobar Adblockplus brauser-ne dobar, odličan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Blockhead Posted Sunday at 08:14 PM Share Posted Sunday at 08:14 PM Ad blocker(i) koji blokiraju reklame u svim aplikacijama (za Android, napomena, ne blokiraju Youtube reklame) : DNS66 - Block ads/hosts via DNS DNSNet - Lightweight ad and content blocker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Sunday at 11:38 PM Share Posted Sunday at 11:38 PM 9 hours ago, Barkley#34 said: Forum pratim preko Opere uz uključen adbloker i opet mi izlaze ove spuštajuće reklame Ja sam već pisao za operu, koristim je baš dugo i na telefonu i na računarima. Meni ništa ne izlazi na od reklama, ni ovde ni bilo gde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Monday at 05:31 PM Share Posted Monday at 05:31 PM On 1/4/2025 at 7:41 PM, fancy said: AdBlocker je džabe i za PC i za telefon. Plus na telefonu ima browsera sa ugrađenim AdBlockerom... npr. Opera. To te dođe.... Pivo za moderatora po izboru Ti si odavno zasluzio to pivo zbog pomoci oko puta do Zemuna tako da slobodno daj neku adresu i kontakt i koje pivo zelis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts