Jump to content

Sugestije u vezi funkcionisanja foruma

Recommended Posts

Govorimo o telefonu? 

Ne znam... Možda da instaliraš neki zasebni AB..? Može li to na Operi?

Čoveku kome sam stavio Operu na kineza i uključio AB se odmah očistio Vox od reklama.

Možda se u međuvremenu neka pojavila, nije se žalio :classic_biggrin:

Ako ne može da se instalira externi AB, eksperimentiši s browserima i AB, odbijam da poverujem da samo Samsungov Internet sarađuje s AdBlockerima.

Ja reklamu, osim ove za registraciju domena / hostng na vrhu stranice, nisam na Voxu video nikad. 

Screenshot-20250105-151927-Samsung-Inter

E, sad. Možda još nešto ima veze s ovim (iako sumnjam) - ja u Connections / More Connection Settings držim da mi je Private DNS na Automatic, mada mislim da je i kad je na Off potpuno isto stanje na Voxu

Opera na telefonu. Hjuavei. Koristim Operu samo za forum. Adbloker prijavljuje da je obrisao na hijade reklama ali ove padajuće i dalje smaraju. 

Cideću jednom kada me ne bude mrzelo da se malo više udubim u razne druge adblokere i slično.

E, da, i Private DNS je isto na automaCki. 

9 hours ago, Barkley#34 said:

Forum pratim preko Opere uz uključen adbloker i opet mi izlaze ove spuštajuće reklame 

Ja sam već pisao za operu, koristim je baš dugo i na telefonu i na računarima. Meni ništa ne izlazi na od reklama, ni ovde ni bilo gde. 

• Like 1

On 1/4/2025 at 7:41 PM, fancy said:

AdBlocker je džabe i za PC i za telefon.

Plus na telefonu ima browsera sa ugrađenim AdBlockerom... npr. Opera.

To te dođe....

Pivo za moderatora po izboru :default_coffee:

Ti si odavno zasluzio to pivo zbog pomoci oko puta do Zemuna tako da slobodno daj neku adresu i kontakt i koje pivo zelis.

• Ha-ha 1