Doc Holiday Posted November 10, 2021 Share Posted November 10, 2021 Just now, AgroLaki said: Nije hajdovana, stvarno je nema nigde. Cekaju se dezurne sluzbe da izadju na teren. @MetalHead da je obrisana, nestali bi komentari i lajkovi odande, a broj istih koji mi stoji na profilu je isti.... Ali nestale mi notifikacije koje sam imao odande .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 10, 2021 Share Posted November 10, 2021 Tema moze da se nadje na googlu ali ne moze da se otvori: Videcemo sta metalni kaze, da li je samo neka greska ili nas Sluzba resava... 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Kako sada stvari stoje, ostali smo bez teme. Otvorio sam novu, pisite tamo za sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Kako je to moguce? Mora da je neko nekog iz moderacije bas dobro iznervirao pa moderator kliknuo delete i ups, ops, nestala tema, mozda smo hakovani 🙃 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Jel moze da se otvori na PDF Kosarka? Znam coveka koji bi to rado ucinio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Ne može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 9 hours ago, Baby said: Kako je to moguce? Mora da je neko nekog iz moderacije bas dobro iznervirao pa moderator kliknuo delete i ups, ops, nestala tema, mozda smo hakovani 🙃 Ne znam gde se hostuje sajt, ali ako je kod nekakvih "nasih", onda je mozda usla voda u kabl. Ali to je dobro, jer onda kinezofili mogu da se i dalje dive velikim uspesima Kine i onih koji od nje uce. Mada je to jos koba smislio. Nema teme, nema problema. Samo, pod tim uslovima, nema smisla ucestvovati na drugim temama osim zajebantskih, i na temama sa informacijama o kovidu isl. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accuphase Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Hoćeš da kažeš da se to nije desilo slučajno nego namerno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc Holiday Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 ne verujem da je namerno... da je namerno, nasli bi nacin da ugase ceo forum , kao nepozeljni element. kao sto su i stari ugasili... neki bag je , jer iako nisam skroz pratio, ali mislim da mi je broj postova i broj primljenih lajkova , kao reper, ostao isti... da je obrisan, bio bi smanjen broj postova za pooprilicno jer svi smo 70% pisali na toj temi.. neki bag je u pitanju...kao sto rekao @AgroLaki da je tema registrovana na googlu ali je iz nekog razloga nevidljiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 8 minutes ago, Doc Holiday said: ne verujem da je namerno... da je namerno, nasli bi nacin da ugase ceo forum , kao nepozeljni element. kao sto su i stari ugasili... neki bag je , jer iako nisam skroz pratio, ali mislim da mi je broj postova i broj primljenih lajkova , kao reper, ostao isti... da je obrisan, bio bi smanjen broj postova za pooprilicno jer svi smo 70% pisali na toj temi.. neki bag je u pitanju...kao sto rekao @AgroLaki da je tema registrovana na googlu ali je iz nekog razloga nevidljiva Ne bi ti bio obrisan broj postova i lajkova, jer je to relaciona baza, vjerovatno MySql, tvoj profil ostaje isti, jer je ta tema nije obrisana kroz sistem koji bi azurirao sve povezane tabele. Google to drzi u istoriji jedno vreme i verovatno ce za koji dan da nestane i sa Googla. Ako admin ima direktan pristup bazi podataka, onda moze da vidi da li je tema obrisana ili je samo neki flag oznacio kao neaktivnu. Preko 25 godina se bavim bazama podataka, tako da meni ovo izgleda da je hakovano 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 30 minutes ago, Amigo said: Preko 25 godina se bavim bazama podataka, tako da meni ovo izgleda da je hakovano 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Tako je. Hakovano! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accuphase Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Ovo postaje bedno i izaziva još bedniji osećaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Nema potrebe da nagadjate. Znamo sta je ali nemamo potrebu da javno detaljisemo. Preduzeti su koraci da se vise ne desava, a ovu situaciju ispraviti ne mozemo. Nauk za ubuduce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accuphase Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 6 minutes ago, MetalHead said: Nema potrebe da nagadjate. Znamo sta je ali nemamo potrebu da javno detaljisemo. Preduzeti su koraci da se vise ne desava, a ovu situaciju ispraviti ne mozemo. Nauk za ubuduce. Znači li to da je "sve do sada napisano otišlo u vetar"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 8 hours ago, Accuphase said: Znači li to da je "sve do sada napisano otišlo u vetar"? 99% je sacuvano ali se ne moze povratiti. Za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 jel postoji mogucnost da se embeduje streamable? @MetalHead Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 On 11/13/2021 at 2:23 PM, gggggggg said: jel postoji mogucnost da se embeduje streamable? @MetalHead Pogledacu. U principu ovo sto radi embedovanje (YT, Tw, i ostalo) je out of the box, podrzano od software-a, nismo nista dodatno podesavali ili instalirali. Mozda ima plugin neki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Ne znam da li je ovdje pravo mjesto da pitam . Gdje se izgubise moji komentari na vox populi. Volio bih da mi odgovori neki moderaror, sta je pogresno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accuphase Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Kasne vam notifkacije u odnosno na dešavanja na terenu i to sve više & više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 10 hours ago, Accuphase said: Kasne vam notifkacije u odnosno na dešavanja na terenu i to sve više & više. Dobro si me podsetio, ostao si i ti ponešto dužan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 Pitanje, izvinjenje ako nije prava tema. Citam postove na NBA temi i ima poprilican broj, bar za mene, uvredljivih nadimaka kojima se Jokic "casti". To mi je poprilicno ogadilo temu. Ima li nekih granica u tim uvredama ili svako moze da reseta po Jokicu bez ogranicenja? Sent from my JAT-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 Dok ne postane član foruma sve je dozvoljeno. Ili njegova braća 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts