mladenvzz Posted February 15 Share Posted February 15 ...Milka Babović:Jayne ima na sebi crnu haljinicu,posutu zlatnim šljokicama,a Chris................... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 16 Share Posted February 16 9 hours ago, Kronostime said: Gledao i ko ne voli klizanje. https://www.index.hr/sport/clanak/zadivili-su-svijet-i-na-valentinovo-u-sarajevu-usli-u-povijest-sporta/2538454.aspx Ja se sećam da sam 15 minuta bila bez daha. Postavljen je link na tekst sa hrvatskog indexa koji navodi da je to najgledaniji sportski događaj ikad u Britaniji a po važnosti treći, iza OI i osvojenog Mundijala. I zašto bi danas bili zabranjeni 🤗❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted February 16 Share Posted February 16 15 hours ago, mladenvzz said: ...Milka Babović:Jayne ima na sebi crnu haljinicu,posutu zlatnim šljokicama,a Chris................... Poslednji put sam i gledao klizanje kada je Milka komentarisala, imao si 1.5 kanal i ne puno izbora sta da gledas. Danas sa ovih 500-600 kanala nema se ni vremena za klizanje, a bilo bi mi i neobicno da slusam drugog komentatora, klizanje bez Milke je kao kupanje sa carapama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 16 Share Posted February 16 Za ovo 400ojra? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted February 16 Share Posted February 16 1 hour ago, DJORDJE said: Poslednji put sam i gledao klizanje kada je Milka komentarisala, imao si 1.5 kanal i ne puno izbora sta da gledas. Danas sa ovih 500-600 kanala nema se ni vremena za klizanje, a bilo bi mi i neobicno da slusam drugog komentatora, klizanje bez Milke je kao kupanje sa carapama. Uvek je bilo nesto "... haljina sa sljokicama". :) Otišla je nezaboravna Milka: Aksl, šljokice i kompletići 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 16 Share Posted February 16 Pa hajd kad smo već u đul bašči Godina je '72., emisija "Obraz uz obraz". 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 16 Share Posted February 16 Pričala mi je prijateljica iz Sarajeva kako je sve bilo napeto i nervozno pred otvaranje igara jer su bili sve organizovali, i semafori su ribari, ali nije bilo snega. Bukvalno noć pred otvaranje je sneg pao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 16 Share Posted February 16 U to vreme putare nije mogao da iznenadi sneg kao danas, bez obzira na Olimpijadu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 19 Share Posted February 19 Seca li se ko reklama za kosulje Kamensko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 19 Share Posted February 19 43 minutes ago, Janne240 said: Seca li se ko reklama za kosulje Kamensko? Kako da ne... Skoro je neko prodavao košulju na "Kupujem prodajem"...možda je još aktivan oglas.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted February 20 Share Posted February 20 16 hours ago, Janne240 said: Seca li se ko reklama za kosulje Kamensko? Ne sećam se reklama, sećam se košulja, rado sam ih nosio. Imali su prodavnicu u Starom Merkatoru, u prizemlju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 20 Share Posted February 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 22 Share Posted February 22 Školski program moje mladosti... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 22 Share Posted February 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 22 Share Posted February 22 7 hours ago, Stiletto said: Školski program moje mladosti... Dejvid Belami, Suma mangrova 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted February 24 Share Posted February 24 On 2/20/2024 at 8:47 AM, Kronostime said: Još uvek ih imam, čak i neke muzičke šolje, ne sviraju više, ali stoje u ormanu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 26 Share Posted February 26 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted February 26 Share Posted February 26 Usisivac je bio ozbiljna investicija, bas kao i TV, zato su morali da se ukrasavaju, plus domacice u to vreme nisu imale Zadrugu, pa su morale da necim ubiju vreme. Nego ti Sloboda usisivaci su mogli da se koriste i za vazdusnu uzbunu, toliko su bili tihi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 26 Share Posted February 26 Kao i za vađenje lamelnog parketa, a ako ubodeš crevo u rupu za izduvavanje, za produvavanje začepljene kanalizacije. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 26 Share Posted February 26 Efikasnije budi komsiluk nedeljom ujutro nego Hilti TE-905. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 26 Share Posted February 26 (edited) Mene je kao dete to uspavljivalo...otvorena terasa i zvuk usisivaca, zima, milina. 😄 Zgodan je bio sa onom drskom lako se koristio i prenosi i za FIAT 750 SC ili deluxe, kada je trebalo pocistiti. Edited February 26 by Janne240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 27 Share Posted February 27 (edited) Spoiler Edited February 27 by Drug Crni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 28 Share Posted February 28 Od Panceva do Vrsca i nazad - eh, to je bio prevoz. Kakav autobus.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 29 Share Posted February 29 (edited) On 2/28/2024 at 9:15 AM, Kronostime said: Od Panceva do Vrsca i nazad - eh, to je bio prevoz. Kakav autobus.... Secam se kao dete dok me je mati dovodila u Pancevo, kod rodbine tamo kod aerodroma UTVA, bio je neki sinobus koji je cesto tuda prolazio prugom iza nekog drvoreda topola a u dvoristu te kuce, stajala je stara Vespa, sa onim sirokim sedistem, a baba mi je donosila slatkis zeku od secera na stapicu. Edited February 29 by Janne240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 29 Share Posted February 29 27 minutes ago, Janne240 said: Secam se kao dete dok me je mati dovodila u Pancevo, kod rodbine tamo kod aerodroma UTVA, bio je neki sinobus koji je cesto tuda prolazio prugom iza nekog drvoreda topola a u dvoristu te kuce, stajala je stara Vespa, sa onim sirokim sedistem, a baba mi je donosila slatkis zeku od secera na stapicu. Eh, imao rahmetli babo jednu `60 godiste i BMW R80RT Dala ih majka u staro gvozdje - mrzi i danas motore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts