Jump to content

Super liga Srbije


Drug Crni

Recommended Posts

3 hours ago, Drug Crni said:

Jutros sam baš pio kafu sa jedinim velikim navijačem Vojvodine..da,ima i takvih ovde :classic_tongue: ..i on mi rezigniran kaže da će promptno prestati da prati Vošu ako potpišu Tumbu. Potpuno sam ga razumeo i pokušao da ga utešim..stariji čovek,stara garda..ima 70.godina..ali ceo život je u fudbalu na neki način i blizak Vojvodini..

Moraću da mu pošaljem poruku,mada priznajem da mi ime Ranka Popovića ništa ne govori..nerado priznajem da pojma nemam o kome se radi

:smiley34:

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Осим Звезде ови наши прволигаши су слабији него прошле сезоне, а ушли у сезону где лига даје 5 екипа за Евро такмичења :23:

 

Уништени су клубови сви осим Звезде која једноставно мора да функционише како зна и уме макар док је Вучић на власти. 

 

Предвиђам Звезди ове године 200 голова у лиги колико је остатак јадан. 

 

 

Edited by dzoneee
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Čočo said:

Meni je žao jedino što će nam se koeficijent toliko srozati da će to biti tako jadno. Nama će ostati Zvezda, Čukarički i TSC u grupnoj fazi od kojih će Čukarički i TSC izvući ne više od 3 boda.

Realno naša liga ne taslužuje više od dva kluba u Evropi

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jbg, dosao besplatno, igrao zadnje 2 sezone u ITA 1. i 2. ligi i odigrao skoro 50 utakmica (ne znam koliko cijelih a koliko sa klupe). Nije ni Backa Topola neki grad iz snova, tesko je tu dovesti nekoga. Kontam i ja da je spor ali isto kontam da je za njih sasvim korektno pojacanje. Oni su, generalno, dozivjeli downgrade na svim pozicijama na kojima su prodali igrace pa se i on nekako uklapa u cijelu pricu.

Link to comment
Share on other sites

Čitam neki dan kako je Haken, švedski prvak, pljunuo rekordno obeštećenje od milion i po evra za nekakvog Hrstića, napadača iz Subotice. Razmišljam kakve naivčine, neko im uvalio kombinu pa ih još i odrao. Dečko (2003. godište) juče na debiju u LE spakovao dva gola i asistenciju. Nije da pomno pratim našu ligu, ali ne pamtim da se igde pominjao kao neko vredan pažnje, niti da ga je bilo na spisku mlade repke. Šta ti je šveckitm skauting.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/filipovic-prijavio-partizan-kralja-natha/458691

 

Filipović prijavio Partizan, Kralja, Natha...

 

Zbog komentarisanja suđenja

Utakmica između TSC-a i Partizana imala je i treće i četvrto poluvreme, a imaće i peto.

Nakon vatrenog remija u prvom kolu Mozzart Bet Superlige (3:3) iz Partizana su se ostrvili na sudije predvođene Milanom Mitićem, ali i na predsednika sudijske komisije Dejana Filipovića, koji je nakon brojnih optužbi organizovao konferenciju za novinare.

Samo što se ni na tome nije završilo. Na kraju je Filipović podneo prijavu protiv više lica iz Humske 1 zbog komentarisanja suđenja, javlja Sportklub.

Prvi čovek sudijske komisije je podneo prijavu protiv Partizana, potom sportskog direktora crno-belih Ivice Kralja, a onda i Bibarsa Natha i Nemanje Stevanovića, koji su posle utakmice davali izjave u kojima su komentarisali arbitražu Milana Mitića.

Na potezu su sada disciplinci...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Постоји још једна ствар када скаутираш играче који очигледно клубови из српског фудбала занемарују, а то је да гледаш да ли може и колико може да се играч таквих карактеристика којег си пикирао уклопи у твој систем игре као и менталитет екипе. Ја мислим да то није никакво откривање топле воде сада и сасвим је логично да је то битно, али очигледно је да српским клубовима та процена баш и не иде од руке.

 

Само се гледа, ако није нека комбинација, како се играч показао у претходном клубу, а посебно је било случајева ако је играч одиграо добро против нпр. Звезде, Партизана, Војводине итд. у некој утакмици па га тако "скаутирају". Није ни чудо што је далеко више промашаја у куповини играча. 

Edited by dzoneee
Link to comment
Share on other sites

Похвално је свакако што се нису затворили јер би им Звезда свакако послужила порцију. Па су одиграли кудикамо отворено, тј. када им се пружила прилика за контру углавном су покушали нешто из тога.:thumbsup:

 

Оно што не ваља је да је Азербејџански Сабах за Младост лига петице. :classic_laugh:

Link to comment
Share on other sites

Moram pohvaliti igru Mladosti iz Lučana. Igraju baš za oko bez straha. Mlada ekipa, dobro vođena. Svaka čast. Teško će se osvajati bodovi na njihovom terenu. Da nam je više ovakvih ekipa. 
Na žalost, ekipa iz Lučana, mladost ima samo u svom imenu. Ubacili su neko mladih igrača, ali su i dalje najstarija ekipa u ligi, a čak i s tim mladjahnim poletarcima, startna postava im je u proseku preko 30 god.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, dzoneee said:

Оно што не ваља је да је Азербејџански Сабах за Младост лига петице. :classic_laugh:

 

Sabah ima 2 do 3x puta manji budzet od Partizana(iako je Par drasticno smanjio budzet ove godine)

ali imaju trenera Musajeva 1983,iako relativno mlad za trenera,

vec 20 godina je trener,i to je napravilo veliku razliku protiv Partizana

a Duljaj stariji od njega,a pocetnik ke

 

Utisak kao da je Sabah Barselona za Partizan,

eto sta ti je trener....

 

 

23 hours ago, fradler said:

Čitam neki dan kako je Haken, švedski prvak, pljunuo rekordno obeštećenje od milion i po evra za nekakvog Hrstića, napadača iz Subotice. Razmišljam kakve naivčine, neko im uvalio kombinu pa ih još i odrao. 

 

To svi radite,pljujte svakog naseg igraca

nisi primetio da je tek napunio 20 godina,

da ima 50 utakmica u JSL i da je dao 10 golova

da vredi vec sad preko milion evra,prodat za 1.6mil

 

Decko igra za sve nase selekcije,ali ne vidis od kombina Zvezde i Cuke

primer,Lazetic guran,pa su ga sad prevazisli Ratkov i Hrstic

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...