mare80 Posted November 23 Posted November 23 8 minutes ago, crni96 said: Koliko klubova ispada iz lige ove sezone? 4
crni96 Posted November 23 Posted November 23 Vec vidim da nam odose Napredak, Spartak i Radnicki Nis a ostade mrtvi imt, surdulica
McLeod Posted November 24 Posted November 24 Nece da otvori, zanima me sta je jer poznajem osobu koja je okacila, kao i osobu koja je u upravi Erdoglije koja se raspada.
Petkovic Miroslav97 Posted November 24 Posted November 24 35 minutes ago, McLeod said: Nece da otvori, zanima me sta je jer poznajem osobu koja je okacila, kao i osobu koja je u upravi Erdoglije koja se raspada. Blatnjav teren, nemoguć za igru.
dzoneee Posted November 25 Posted November 25 Е вала баш је то разлог што српски клубови бриљирају у Европи 😅 Само терени Камп Ноуа, Олд Трафода и Меаце деле ведете какве играју по клубовима у Србији да се надмећу у Европи.😁
Barkley#34 Posted November 25 Posted November 25 6 hours ago, McLeod said: Nece da otvori, zanima me sta je jer poznajem osobu koja je okacila, kao i osobu koja je u upravi Erdoglije koja se raspada. U međuvremenu je limitiran pristup tvitu. Nemoguć teren, bukvalno ne mogu loptu da šutnu da izađe iz bare.
Petkovic Miroslav97 Posted November 25 Posted November 25 Šteta za grad Kruševac, jedno od mojih omiljenih gostovanja godinama unazad. Jednostavno, godinama su tu negde pri ispadanju i možda i ne bi bilo loše da provedu neku sezonu u PLS pa da se vrate ambiciozniji nego do sad.
crni96 Posted Wednesday at 09:52 PM Posted Wednesday at 09:52 PM Ja navijam da ispadne IMT. Ljudi su možda i najbezveznij klub u istoriji SLS a bilo ih je. Čak igraju u Loznici svoje utakmice ako se nevaram?
crni96 Posted Thursday at 05:35 PM Posted Thursday at 05:35 PM Nema veze ofk je nešto drugo. Kao klub su mi zasluzili da budu najvisi rang. I sto se tice istorije i svega. E sad sto ih vode neki ljudi i sto se navlaci za njih je nesto drugo. Al niko nije veci od kluba, pa ni trenutna uprava.
Perkos2 Posted Friday at 09:09 AM Posted Friday at 09:09 AM kakve veze ma nečija istorija sa tim što igraju 200+km daleko od grada u kom su osnovani, trenutno su i ofk i imt mafijaški klubovi i trebalo bi ih što pre ugasiti
crni96 Posted Friday at 07:22 PM Posted Friday at 07:22 PM Aj nebitno, koliko znam omladinski će se vratit na scenu i ofk će igrati na svom stadionu, gdje ce sigurno skupljat 500-600 gledalaca
crni96 Posted Saturday at 10:58 AM Posted Saturday at 10:58 AM Kako ću danas da uživam u maratonu srpskog fudbala
crni96 Posted Saturday at 01:50 PM Posted Saturday at 01:50 PM Volim ja ovu našu močvaru al stvarno 😁❤️
Molina23 Posted Sunday at 07:41 PM Posted Sunday at 07:41 PM Hajlajt večeri - sveže ofarbani Simo de Krunić. U 60 god zift crno mu stoji kao Miletu Kitiću Versaće sako. 2
JPM Posted Sunday at 07:55 PM Posted Sunday at 07:55 PM Koji put Zvezda-OFK dolazi 6+ u zadnjih par sezona?
Polivalentni Stevica Posted Sunday at 08:03 PM Posted Sunday at 08:03 PM (edited) 7 minutes ago, JPM said: Koji put Zvezda-OFK dolazi 6+ u zadnjih par sezona? Četvrti put 7+ dolazi od kada se sastaju Terza senior i junior Edited Sunday at 08:03 PM by Polivalentni Stevica 1 1
Recommended Posts