Jump to content

Recommended Posts

Posted

Е вала баш је то разлог што српски клубови бриљирају у Европи 😅

Само терени Камп Ноуа, Олд Трафода и Меаце деле ведете какве играју по клубовима у Србији да се надмећу у Европи.😁

Posted
6 hours ago, McLeod said:

Nece da otvori, zanima me sta je jer poznajem osobu koja je okacila, kao i osobu koja je u upravi Erdoglije koja se raspada.

U međuvremenu je limitiran pristup tvitu. Nemoguć teren, bukvalno ne mogu loptu da šutnu da izađe iz bare.

Posted

Ja navijam da ispadne IMT. Ljudi su možda i najbezveznij klub u istoriji SLS a bilo ih je. Čak igraju u Loznici svoje utakmice ako se nevaram? 

Posted

Nema veze ofk je nešto drugo. Kao klub su mi zasluzili da budu najvisi rang. I sto se tice istorije i svega. E sad sto ih vode neki ljudi i sto se navlaci za njih je nesto drugo. Al niko nije veci od kluba, pa ni trenutna uprava. 

Posted

kakve veze ma nečija istorija sa tim što igraju 200+km daleko od grada u kom su osnovani, trenutno su i ofk i imt mafijaški klubovi i trebalo bi ih što pre ugasiti

Posted

Aj nebitno, koliko znam omladinski će se vratit na scenu i ofk će igrati na svom stadionu, gdje ce sigurno skupljat 500-600 gledalaca