mare80 Posted Sunday at 09:07 PM Posted Sunday at 09:07 PM 8 minutes ago, crni96 said: Koliko klubova ispada iz lige ove sezone? 4
crni96 Posted Sunday at 09:24 PM Posted Sunday at 09:24 PM Vec vidim da nam odose Napredak, Spartak i Radnicki Nis a ostade mrtvi imt, surdulica
Barkley#34 Posted Monday at 09:37 PM Posted Monday at 09:37 PM Nije Superliga ali jeste domaće takmičenje:
McLeod Posted Monday at 11:03 PM Posted Monday at 11:03 PM Nece da otvori, zanima me sta je jer poznajem osobu koja je okacila, kao i osobu koja je u upravi Erdoglije koja se raspada.
Petkovic Miroslav97 Posted Monday at 11:39 PM Posted Monday at 11:39 PM 35 minutes ago, McLeod said: Nece da otvori, zanima me sta je jer poznajem osobu koja je okacila, kao i osobu koja je u upravi Erdoglije koja se raspada. Blatnjav teren, nemoguć za igru.
dzoneee Posted Tuesday at 01:07 AM Posted Tuesday at 01:07 AM Е вала баш је то разлог што српски клубови бриљирају у Европи 😅 Само терени Камп Ноуа, Олд Трафода и Меаце деле ведете какве играју по клубовима у Србији да се надмећу у Европи.😁
Barkley#34 Posted Tuesday at 06:05 AM Posted Tuesday at 06:05 AM 6 hours ago, McLeod said: Nece da otvori, zanima me sta je jer poznajem osobu koja je okacila, kao i osobu koja je u upravi Erdoglije koja se raspada. U međuvremenu je limitiran pristup tvitu. Nemoguć teren, bukvalno ne mogu loptu da šutnu da izađe iz bare.
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 09:25 AM Posted Tuesday at 09:25 AM Šteta za grad Kruševac, jedno od mojih omiljenih gostovanja godinama unazad. Jednostavno, godinama su tu negde pri ispadanju i možda i ne bi bilo loše da provedu neku sezonu u PLS pa da se vrate ambiciozniji nego do sad.
crni96 Posted Wednesday at 09:52 PM Posted Wednesday at 09:52 PM Ja navijam da ispadne IMT. Ljudi su možda i najbezveznij klub u istoriji SLS a bilo ih je. Čak igraju u Loznici svoje utakmice ako se nevaram?
crni96 Posted Thursday at 05:35 PM Posted Thursday at 05:35 PM Nema veze ofk je nešto drugo. Kao klub su mi zasluzili da budu najvisi rang. I sto se tice istorije i svega. E sad sto ih vode neki ljudi i sto se navlaci za njih je nesto drugo. Al niko nije veci od kluba, pa ni trenutna uprava.
Perkos2 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago kakve veze ma nečija istorija sa tim što igraju 200+km daleko od grada u kom su osnovani, trenutno su i ofk i imt mafijaški klubovi i trebalo bi ih što pre ugasiti
crni96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Aj nebitno, koliko znam omladinski će se vratit na scenu i ofk će igrati na svom stadionu, gdje ce sigurno skupljat 500-600 gledalaca
Recommended Posts