zoe Bg Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 (edited) Grupa D 1. Angola 2. Filipini 3. Italija 4. Srbija Angola Angola deveti put igra na SP a najuspesniji nastup je imala 2006. kada je zauzela 9. mesto. Roster Spoiler Jose ANTONIO Olimpio CIPRIANO Jaques CONCEICAO Gerson DOMINGOS Jerson GONCALVES Valdélicio JOAQUIM Hermenegildo Divaldo MBUNGA Eduardo MINGAS Reggie MOORE Carlos MORAIS Yanick MOREIRA Leonel PAULO Filipini Filipinci ce na prvenstvu igrati 6. put, najbolji rezultat su ostvarili davne 1954. kad su osvojili bronzanu medalju. Roster Spoiler Japeth AGUILAR Raymond ALMAZAN Mark BARROCA Beau Michael Vincent BELGA Andray BLATCHE Robert Lee Jr. BOLICK Paul John DALISTAN Poy ERRAM June Mar FAJARDO Marcio LASSITER Gabe NORWOOD Jaymar PEREZ Roger POGOY Stanley Wayne PRINGLE JR Kiefer RAVENA Troy ROSARIO Matthew WRIGHT Italija Reprezentacija Italija ce po deveti put probati da dodje do medalje na SP koja im je izmicala dvaput kad su bili cetvrtoplasirani 1970. i 1978. Roster Spoiler Awudu ABASS Pietro ARADORI Marco BELINELLI Paul BILIGHA Jeff BROOKS Luigi DATOME Amedeo DELLA VALLE Ariel FILLOY Danilo GALLINARI Alessandro GENTILE Daniel HACKETT Giampaolo RICCI Brian SACCHETTI Amedeo TESSITORI Luca VITALI Srbija Srbija kao naslednica SR Jugoslavije na SP je ucestvovala 6 puta i ima 2 zlatne medalje 1998/2002. i srebro sa proslog prvenstva 2014. Roster Spoiler Stefan BIRČEVIĆ Nemanja BJELICA Bogdan BOGDANOVIC Marko GUDURIC Nikola JOKIC Stefan JOVIC Vladimir LUCIC Boban MARJANOVIC Vasilije MICIC Dragan MILOSAVLJEVIC Nikola MILUTINOV Miroslav RADULJICA Marko SIMONOVIC Milos TEODOSIC Grupa D ce svoje utakmice igrati u Fosanu, u hali Foshan International Sports and Cultural Center. Termini utakmica po lokalnom vremenu. 1. runda 31 August 2019 15:30 Angola vs. Serbia 31 August 2019 19:30 Philippines vs. Italy 2. runda 2 September 2019 15:30 Italy vs. Angola 2 September 2019 19:30 Serbia vs. Philippines 3. runda 4 September 2019 15:30 Angola vs. Philippines 4 September 2019 19:30 Italy vs. Serbia Edited August 20, 2019 by zoe Bg 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 A gde su nam medalje iz SFRJ perioda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 20, 2019 Author Share Posted August 20, 2019 4 minutes ago, Romantik said: A gde su nam medalje iz SFRJ perioda? Gde si ti bio kad smo vodili tu diskusiju kad je otvorena reprezentativna tema? Ovo su zvanicno nase medalje, emotivno je druga prica i hajde da ne zamaramo opet tom pricom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Srbija je naslednica, drugi se odvojili i tu nema sta da se prica. To bi bilo kao da se Katalonija odvoji od Spanije i sad im se vise ne broji zlato sa SP-a u kosarci. Glupost. Cak su nam i Spanci uracunali kada je bilo 14' SP kod njih, i pred finale uporedili ko ima najvise titula: Serbia 5 USA 4 Kasnije u finalu Amerikanci osvajaju petu titulu i sada imaju veliku sansu da budu rekorderi i nadam se da im necemo dozvoliti. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Sektore, jesi li glasao za PHI da osvajaju grupu zbog pominjanja Filipa? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Ja sam glasao da PHI osvajaju grupu, ne zbog filipa nego zboh jedne Jenny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 53 minutes ago, slavisa said: Jenny 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Ucestvovali smo pet puta kao SRJ/SCG/RS, ovo ce biti sesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 On 8/20/2019 at 10:54 PM, Drakaris said: Srbija je naslednica, drugi se odvojili i tu nema sta da se prica. To bi bilo kao da se Katalonija odvoji od Spanije i sad im se vise ne broji zlato sa SP-a u kosarci. Glupost. Cak su nam i Spanci uracunali kada je bilo 14' SP kod njih, i pred finale uporedili ko ima najvise titula: Serbia 5 USA 4 Kasnije u finalu Amerikanci osvajaju petu titulu i sada imaju veliku sansu da budu rekorderi i nadam se da im necemo dozvoliti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 On 8/20/2019 at 11:38 PM, slavisa said: Ja sam glasao da PHI osvajaju grupu, ne zbog filipa nego zboh jedne Jenny Kad nema BB-a sve moram ja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Cenim Saketija kao trenera i sve ono sto je radio kao trener sa Sasarijem, ali da mu Vitali igra isprd Dela Valea u ovim pripremnim utakmica je bas diskutabilno... Mozda ovaj i dalje vuce neku povredu iz prosle sezone, mada ne verujem da je taj slucaj u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 (edited) Ne može DelaVale da se sastavi već duže vreme, od kad se ošišao (Samson) edit: Dere ih trnutno Novi Zeland ... Edited August 26, 2019 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Vidim,Italijani izgubili od NZ...Jel gledao neko utakmicu,meni je NZ protiv nas delovao kao skromna ekipa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 26 minutes ago, Kankkunen said: Ne može DelaVale da se sastavi već duže vreme, od kad se ošišao (Samson) edit: Dere ih trnutno Novi Zeland ... A Vitali igra pristojno po tebi? Dela Vale bar nosio tim kroz kvalifikacije, 18 poena, 2sk, 2as prosek. Steta sto trune u mrtvom Milanu. Braca Vitali ni u toj konkurenciji nisu uspela da se istaknu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 8 minutes ago, MrTripleDouble said: A Vitali igra pristojno po tebi? Dela Vale bar nosio tim kroz kvalifikacije, 18 poena, 2sk, 2as prosek. Steta sto trune u mrtvom Milanu. Braca Vitali ni u toj konkurenciji nisu uspela da se istaknu... Ma, tim bez glave i repa, Vitali - Dela Vale ... ništa ne može da promeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Što više vidim da se Italijani raspadaju, to manje verujem da je to stvarno stanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Dobro, nije fudbal u pitanju 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Nadam se ispadanju SNS-tacije koja blati ime "Srbija", ali pošto je grupa vrv i najslabija na prvenstvu, osvajaju lagano prvo mesto. (Nadam se da je bar ovde dozvoljeno odstupiti od jednoumlja, ne zelim da izazivam rasprave na temi te "reprezentacije", na žalost ja nemam rezervnu i oduzimanje iste me jako pogađa. Jednog dana će dosta ljudi shvatiti koliko su bili emotivno zaslepljeni i nadam se da će bar neki razumeti o čemu pričam) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 I to je sasvim legit. Ja mislim da grešiš, ali eto, razlikuju nam se mišljenja. I nije stvar u jednoumlju nego o elementarnoj higijeni foruma - ne možemo jedne iste teme da vrtimo do besvesti jer se svodi uvek na isto, a treba malo i o košarci pisati i čitati 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Micov najveći opozicionar. On pa Dule 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 (edited) Filipinci su krajnje komicni. Grupa gradjanja, predvodjenim debelim. Edited August 31, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 SRS? [emoji33]Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Izgleda da će Italija ipak nekako pregurati ovu grupu... 🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Meni i dalje nije jasno kako niko od saigraca ne odvali samarcinu Djentileu, ako ne i nesto jace. Koje je to sebicno govedo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 1 hour ago, pantelia24 said: Meni i dalje nije jasno kako niko od saigraca ne odvali samarcinu Djentileu, ako ne i nesto jace. Koje je to sebicno govedo. Ako nece saigraci ima ko hoce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts