Jump to content

Recommended Posts

Posted

Halkidiki ugazio Budvu... [emoji33]

Kerr na klupi plavih (onih drugih), ladno im jači stručni štab od rostera [emoji14]

Sent from my SM-N950F using...

Posted

Brutalno izgleda ovaj drugi deo zreba...

Nemci i Francuzi najverovatnije idu na dvojac od trio Litvanija/Kanada/Australija, a od ovih ekipa samo dve kasnije prolaze, i jos gorije da bude jedna od tih dve ide na USA, a druga najverovatnije na Grcku

Posted (edited)

svabe se vracaju u mec  a i ja sa njima na trecu utakmicu u pola sata.
 giphy.gif

gospoda iz fibe mogu da ga dudlaju.

Edited by riviera
  • Ha-ha 2
Posted

I dalje mislim da će to biti 15+ razlike za Francuze.

Inače, peglaju dobru odbranu Ameri, kontrolipu skok i onda trče. To će i biti njihov jednostavan recept koji će se jako teško braniti.

• Like 1
Posted (edited)

Pa ja kako prebacim na neku drugu tekmu Francuzi krenu da gaze 😄 

EDIT: i sami francuski komentatori kažu nešto u stilu prva petorka nam je Holivud, a druga Žagubica

Edited by Beonegro
Posted (edited)

Tarner nume fintu šuta, ne gleda retrovizore kad krene na obruč i gradi skok na ivici faula....a Plamli je naš.

od Kembe najviše očekujem da zabaguje kada bude tesno...on je najopasniji u ovakvim duelima gde nema pritiska na loptu...čim oseti prostor te noge čuda prave.

Mičel je trenutno najspretniji-skočniji-agilniji mladi bek na svetu. Visok 1,91cm sa ričom u plusu od 17cm. Njega jedino može Birča da reši...

...ako ga nabode glavom.

Edited by Wingwalker
Posted
1 minute ago, Wingwalker said:

Mičel je trenutno najspretniji-skočniji-agilniji mladi bek na svetu. Visok 1,91cm sa ričom u plusu od 17cm. Njega jedino Birča ako nabode glavom.

Ako dođe do te tekme, ja očekujem da Milutinov, Boban i Raduljica daju puno faulova da pokušaju da frustriraju Radovana, bukvalno da mu se u prvom poluvremenu ne dozvoli da nijednu dobru kretnju i individualnu akciju nagradi lakim košem.

Posted
Just now, MrTripleDouble said:

Strajnara 😂  Sta je ovo svi prenose kosarku samo njega(Dende) nema?

Neće da ga troše na ove uvodne mečeve, čuvaju ga za spektakle završnica. 

• Like 2
  • Ha-ha 5