L' Imperatore Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 1 minute ago, Pavaroti said: Videcemo, svakako ti zelim srecu sutra i dalje. Pinnacle je sigurno najbolji, stave late kvote. Vec izigrane na betu, pa onda niske maksimalne uplate i onda kad se igra jace,imaju najblize moguce 50-50% granice. Da ne idemo u nesto nepotrebno, dobri su tipovi u svakomslucaju, cak i za Spaniju se vise igra h2, ali mislim da ceto Spanija resiti relativno lako. Nema dileme, Pinny je najjači. Da, s tim načinom rada pokušavaju da "iskristališu" malo svoje kvote, pre nego što otvore jače limite. A ti openeri na Betu i ostalim prevarantima su ionako bezveze. Tu imaš dozvolu da pobeđuješ jedno 3 dana, dok ne provale da znaš šta radiš i onda je čao zdravo. Srečno i tebi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 6 minutes ago, L' Imperatore said: Nema dileme, Pinny je najjači. Da, s tim načinom rada pokušavaju da "iskristališu" malo svoje kvote, pre nego što otvore jače limite. A ti openeri na Betu i ostalim prevarantima su ionako bezveze. Tu imaš dozvolu da pobeđuješ jedno 3 dana, dok ne provale da znaš šta radiš i onda je čao zdravo. Srečno i tebi Mislim da na Bet365 ne vole samo te tropikana lige, tipsterske igrace, neke fixove i ta slicna sranja. Ove top lige mozes da igras koliko hoces. Meni nikad necebiti jasno stopustaju te nebitne lige gde se fixa u 16..doduse na tim malim ligamaim je 1.83-1.83stoje vrhunska lova,na ovim je 1.9 1-9.. Sta mislis Koreja -Kina over? Uzeo na 153.5, Koreja je to prelazila preipreme a i na svetskom..Mene najvise zanimakoliki ce dati hendikep na Grke 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 3 minutes ago, Pavaroti said: Mislim da na Bet365 ne vole samo te tropikana lige, tipsterske igrace, neke fixove i ta slicna sranja. Ove top lige mozes da igras koliko hoces. Meni nikad necebiti jasno stopustaju te nebitne lige gde se fixa u 16..doduse na tim malim ligamaim je 1.83-1.83stoje vrhunska lova,na ovim je 1.9 1-9.. Sta mislis Koreja -Kina over? Uzeo na 153.5, Koreja je to prelazila preipreme a i na svetskom..Mene najvise zanimakoliki ce dati hendikep na Grke 🙂 Na to su posebno alergični. Ali u principu ne vole kladioničare koji im mogu konstatno uzimati lovu. Ako konstantno pobeđuješ closing line = znaš šta radiš = verovatno Pro = aufwiedrzehen. Dok recimo Pinny takve accountove koristi da pomera kvote. Iskreno nisam gledao Koreju nijednu utakmicu. Znam samo da je Kina trash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 Just now, L' Imperatore said: Na to su posebno alergični. Ali u principu ne vole kladioničare koji im mogu konstatno uzimati lovu. Ako konstantno pobeđuješ closing line = znaš šta radiš = verovatno Pro = aufwiedrzehen. Dok recimo Pinny takve accountove koristi da pomera kvote. Iskreno nisam gledao Koreju nijednu utakmicu. Znam samo da je Kina trash. Dobro se razumes, nema se sta dodati. Si punter ili tipster/punter? Posao ili baksis sto bi rekao jedan moj drug 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 1 minute ago, Pavaroti said: Dobro se razumes, nema se sta dodati. Si punter ili tipster/punter? Posao ili baksis sto bi rekao jedan moj drug 🙂 Samo za sebe malo. Ništa preozbiljno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 3 minutes ago, L' Imperatore said: Samo za sebe malo. Ništa preozbiljno Vidim da znas fino, ok. Srecno sutra, pa nek bude kako bude 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 (edited) Evo gledaj, uci, upijaj. Nesto konkretno, a ne sta mislis jel moze il ne moze. Evo i korpus delikateS. Edited September 5, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 Campazzo na 13.5 u maxbetu jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 Pa i ovamo je, ja sam uzeo igru manja granica, pa je i manja kvota. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 (edited) Ocekujem jednu dosta tvrdu utakmicu izmedju Poljske i Rusije za losim procentima suta. Ulog je veliki je jer se izmedju ova dva tima najverovatnije trazi cetvrtfinalista. U jednoj takvoj utakmici verujem i da Voroncevic ne prelazi ovu granicu i mislim da je ona promasena za poen, dva. Sto se tice Spanaca od njih ocekujem jednu statement utakmicu i maksimalnu angazovanost od starta. Nisu blistali u grupi i jasno je da to nije vise onaj tim od pre par godina, ali oni su majstori tempiranja forme. Jasno je i da ce Gasol imati dobru utakmicu protiv ultra niske postave Italijana koja videli smo protiv nase reprezentacije nema odgovor na gabaritne centre i dopusta velik broj ofanzivnih skokova. Misli da nece ici ispod 8 skoka. Edited September 5, 2019 by MrTripleDouble 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Datome 8.5+ Premala je ovo granica za Datomea. Tesko da ce se opet ispromasivati kao protiv Srbije. Uz solidne % suta ide on preko ove granice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 6, 2019 Author Share Posted September 6, 2019 9 hours ago, MrTripleDouble said: Ocekujem jednu dosta tvrdu utakmicu izmedju Poljske i Rusije za losim procentima suta. Ulog je veliki je jer se izmedju ova dva tima najverovatnije trazi cetvrtfinalista. U jednoj takvoj utakmici verujem i da Voroncevic ne prelazi ovu granicu i mislim da je ona promasena za poen, dva. Sto se tice Spanaca od njih ocekujem jednu statement utakmicu i maksimalnu angazovanost od starta. Nisu blistali u grupi i jasno je da to nije vise onaj tim od pre par godina, ali oni su majstori tempiranja forme. Jasno je i da ce Gasol imati dobru utakmicu protiv ultra niske postave Italijana koja videli smo protiv nase reprezentacije nema odgovor na gabaritne centre i dopusta velik broj ofanzivnih skokova. Misli da nece ici ispod 8 skoka. Sinoć sam odigrao tiket sa dva ista para, samo sam Rus Polj pomerio granicu na 157, a igrao i Gasola skokove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Slažem se sa kolegama oko Gasola i broja skokova, dodao bih još: Argentina - Venecuela +149,5 korigovana granica za 2 poena Srbija - Portoriko +163,5 Đentile -9,5 korigovana granica za 1 poen Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 6, 2019 Author Share Posted September 6, 2019 Ja sad tek vidim da Mocart daje uživo igrače jbtПослато са SM-A530F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Znam da ima, ali ne mogu da nadjem na sajtu, daj link u pm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 6, 2019 Author Share Posted September 6, 2019 jbg, sad tek vidim ovo... Ja sam sa telefona gledao, kao da se uđe u live ponudu za tekmu, na "dnu" je ta ponuda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Evo opet ne mogu da nadjem ili nema na ovim tekmama sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 6, 2019 Author Share Posted September 6, 2019 Nema, nema, verujem da će to biti "specijal" za naše tekme, eventualno od polufinala za sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) Brazil-Ceska 161.5+ (1.85) Obje ekipe igraju na veliki broj poena i uzdaju se dosta u svoj ofanzivni ucinak. Brazil voli brzu igru, a Cesi igraju sa mnogo samopouzdanja i sutiraju odlicno. Edited September 6, 2019 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Ne bi bilo lose da svoje tipove koje ste napravili i ispratite komentarom nakon sto su utakmice odigrane 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Brazil - Češka h2 -7,5 Amerika Grčka h1 -5,5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Australija je 2.50 u pinnbetu, ja to moram da singliram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 3 hours ago, Del Piero said: Australija je 2.50 u pinnbetu, ja to moram da singliram. Ja sam zadovoljan i pogedjenim hendikepom na Ozije,ali svaka cast za ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantasy Fantasy Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Bejns Mils Batum Voker Barbosa Sve + Sa 6e uze se 137€ Prvi dobitak od kako je počelo SP. Do sada me po jedan uvek izbacao. Kada se sve sabere, oko 3.000€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 9, 2019 Author Share Posted September 9, 2019 Argentina +14,5 1.55 Za mene je ovo preterana granica, očekujem baš tešku tekmu. Hipotetički, čak i ako bi otišli na neku veću razliku, bilo bi sasvim dobrog osnova za neki lagani back door. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts