Asterion Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 (edited) 2 hours ago, Knipex said: Sinoć završili drugu sezonu Dark, ćera i ja razume se. Kida serija. Mora se vrlo pažljivo pratiti jer non stop scene skaču iz vremena u vreme ali kad se uhvati nit nema problema. Nas dvoje gledamo noću kad ostali spavaju, tj. žena spava a klinac negde napolju vileni. Jedna od retkih stvari koja mi nekako bode oči je situacija između Šarlote i Elizabet. Spoiler A ono kad dobije onaj scientist/popravljač satova mašinu (i knjigu o vremenoplovu) za timetravel etc. iz budučnosti ... koju je sam napravijo/napisao. 😄 DHL na lsdju. 😄 Edited July 10, 2019 by Asterion 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Odlican ST3. Mozemo li ocekivati i 4tu sezonu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Spoiler The 11 Most Important Pop Culture References in 'Stranger Things 3' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 19. jula pocinje treca sezona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Mislim da ce serija biti apsolutno sranje bez Paka (Moskve). Za klasu iznad cele ekipe kao glumac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 @Borko ne mislim da su ostali glumci losi, ali tesko da se moze ponoviti kvalitet iz prethodnog serijala, jer nema ni Berlina Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 8 minutes ago, Amigo said: @Borko ne mislim da su ostali glumci losi, ali tesko da se moze ponoviti kvalitet iz prethodnog serijala, jer nema ni Berlina Jos veci problem je sto je radnja serije zapravo iscrpljena, ovo je ocigledno vestacko produzavanje serije zbog uspesnosti prethodnih serijala, a to vrlo cesto zavrsi debaklom. Naravno gledacu, ali nemam neka ocekivanja. Da napomenem, nije serija odisala nekim preteranim kvalitetom ni ranije, ali bila je gledljiva, intresantna, brza i opustajuca, a kad covek zeli da se opusti nekad mu nista vise od toga ni ne treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Dodje mi email da dolazi nova sezona Svedske serije Bonus Family. Licno volim skandinavsku kinematografiju i ova serije je pun pogodak, odlicna gluma, kompleksni likovi, zabavno. 8 od 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Uopste ne kapiram hajp oko Stranger Things. Dosadno brate, ne donosi nista novo na sto na ovu temu. A ako je iko fan zanra, ja sam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Uopste ne kapiram hajp oko Stranger Things. Dosadno brate, ne donosi nista novo na sto na ovu temu. A ako je iko fan zanra, ja sam. Spoiler Baš tako. Mogli su u 3 sezone ( čak i 2) celu priču završiti. Ovako su otišli u fast food conu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Catch 22 - uz ogradu da nisam citao knjigu, meni je serija odlicna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 22 hours ago, jedibojan said: Catch 22 - uz ogradu da nisam citao knjigu, meni je serija odlicna ako ti se svidela serija, obavezno procitaj i knjigu. kao i obicno, totalno druga dimenzija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 12 minutes ago, dee jay said: ako ti se svidela serija, obavezno procitaj i knjigu. kao i obicno, totalno druga dimenzija Da da. Apsolutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 On 7/12/2019 at 7:42 PM, SteveFrancis#3 said: Uopste ne kapiram hajp oko Stranger Things. Dosadno brate, ne donosi nista novo na sto na ovu temu. A ako je iko fan zanra, ja sam. a zanr je...? glavna radnja je, slozit cemo se, isrcpljena. i to vec u 1. sezoni. tako da, sto se glavne radnje tice, 2. i 3. sezona uistinu ne donose nista posebno novo. medjutim sve sto se desava oko glavne radnje, i u 1. i u 2. i u 3. sezoni, a to su "osamdesete", znalacki upakirane u simpaticne scene, zanimljive dijaloge, dobru glazbu, sa dobrim glumcima, i dobrom (odlicnom) rezijom, drzi paznju. dakle zanr su "80s", pa kome se svidi, eto, da zna barem koji mu se zanr svidja. tesko je, pretpostavljam, nekom ko je rodjen u doba interneta, sa mobitelom / smartphonom u guzici, uziviti se u tu seriju. evo recimo, primjera radi, koliko je danas potrebno vremena (i truda) da, kampirajuci na nekom brdu u blizini grada, saznas kompletan prvi broj Planckove konstante? jedna, dvije, ili tri sekunde? medjutim, osamdesetih, takve brzine i takva lakoca dolaska do informacija bili su upravo nepojmljivi. Spoiler ovo je btw. jedna od meni najboljih scena ikada, racunajuci i filmove. i da jos dodam, Winona Ryder je u ovoj seriji genijalna. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Bravo, Vjeko, to je to, odličan opis. Mene drži ta atmosfera 80-ih, delom što sam i sam u tim godinama bio dete, pa su mi sve te reference jako prirasle srcu. Rekao bih da ST doživljavam više nostalgično/emotivno, nego zaista kao kvalitetnu SF priču. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Nisam gledao drugu sezonu ST, ali sam pogledao treću, ništa spektakularno i dosta predviljivo, ali svakako zanimljivo upravo zbog tog '80 štiha. Naravno, neizostavni red scare je tu :) kako bi uopšte moglo bez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Sent from my SM-N950F using... 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 16 hours ago, Armin said: Naravno, neizostavni red scare je tu 🙂 kako bi uopšte moglo bez. Red scare je tu samo kao omaz, dok serija u jos jednoj sezoni upire prstom u kapitalizam kao glavnog neprijatelja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 1 hour ago, The Walking Dravot said: Red scare je tu samo kao omaz, dok serija u jos jednoj sezoni upire prstom u kapitalizam kao glavnog neprijatelja. https://www.washingtonexaminer.com/opinion/what-stranger-things-gets-right-about-capitalism Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 7 hours ago, The Walking Dravot said: Red scare je tu samo kao omaz, dok serija u jos jednoj sezoni upire prstom u kapitalizam kao glavnog neprijatelja. Skoro sam siguran da sam upravo to rekao ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Nova SF serija, Pandora. https://www.imdb.com/title/tt10207090/ Set in the year 2199, a young woman who has lost everything finds a new life at Earth's Space Training Academy where she learns to defend the galaxy from intergalactic threats Rating na 4.8 ne izgleda obećavajuće :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Izbindzovao sam(valjda se tako kaze 🙂) Westworld. Mozda malo i na silu. Jedna od najkonfuznijih serija koje sam odgledao. Moras da udjes u nju 150% sebe jer ukoliko ti promakne neka sitnica mozes da gledas u nju kao tele u sarena vrata. Verovatno bih odustao posle par epizoda da sam gledao premijere i cekao po nedelju dana na novu epizodu. Sve u svemu zasluzuje prelaznu ocenu, verovanto bi bila jos bolja da pisci nisu napravili onolike zavrzlame na kraju. Sir Hopkins pokidao. Treca sezona tek sledece godine. Pojavljuje se Jesse Pinkman kao glavni lik izgleda i deluje potponu drugacije od prve dve sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Druga sezona Big little lies dosta tanka. Meril Strip naravno odlicna, ali za 5 epizoda se skoro pa nista nije desilo. Poseban gnar izazivaju posete psihologu, ono nidje veze sa zivotom nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Nova sezona Blindersa startuje veceras?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts