Romantik Posted yesterday at 08:06 AM Posted yesterday at 08:06 AM Sad ću reći nešto zbog čega možda dobijem ban , ali ja sam tek ovog leta, i to prvenstveno zbog silnih hvalospeva na ovoj temi, počeo da gledam "Žicu". To je jedina od starijih serija koje su na glasu a da je nisam uopšte nikad gledao. Završio sam pre neki dan prvu sezonu, i zaista je remek delo, čak i sa ove vremenske distance. Krenuo sam sa drugom, ali kako uskoro počinje evrobasket teško da ću to završiti pre kraja septembra.
Eddard Posted yesterday at 09:58 AM Posted yesterday at 09:58 AM 1 hour ago, Romantik said: da je nisam uopšte nikad gledao. Ja sam još uvek na ovom stupnju 😎 4
NikadProtivKaline Posted yesterday at 11:17 AM Posted yesterday at 11:17 AM update za Sugar, nakon odgledane full sezone nemam major spoilera, ali stavicu ipak u tag: serija ima neocekivan, ili bolje receno cudan twist, negde malo posle polovine meni je sam twist zanimljiv i izdvaja se prilicno iz svega ostalog, posebno u noir zanru medjutim, nisam siguran da je izabran pravi timing za reveal, i sam twist dosta sklanja fokus sa onoga sto je do tog trenutka glavna prica opet ostajem pri inicijalnoj oceni - dobro do vrlo dobro, 8/10 2
fancy Posted yesterday at 11:41 AM Posted yesterday at 11:41 AM Dobar je Sugar, dobar, sad će još malo 2. sezona 1
Drug Crni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 10 hours ago, Romantik said: počeo da gledam "Žicu". Ja probao, pogledao nekih 6-7 epizoda prve sezone i odustao. Jbg, nije za mene 1
fancy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago My guilty pleasure, 3. sezona The Gilded Age kida. Pucajte, ja i dalje gledam 1
MilošVB Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 57 minutes ago, fancy said: My guilty pleasure, 3. sezona The Gilded Age kida. Pucajte, ja i dalje gledam Ja ne verujem u ovaj koncept.
Polivalentni Stevica Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 15 hours ago, Drug Crni said: Ja probao, pogledao nekih 6-7 epizoda prve sezone i odustao. Jbg, nije za mene Dosta je teška,ali vredi pogledati. Pruži joj opet šansu.
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, MilošVB said: Ja ne verujem u ovaj koncept. Zašto?
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, fancy said: My guilty pleasure, 3. sezona The Gilded Age kida. Pucajte, ja i dalje gledam Evo nas dvojica, a ja sam pre za pred zid, jer sam voleo i još uvek volim da pogledam i Downton Abbey 1
MilošVB Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 30 minutes ago, DameTime said: Zašto? Pa ne verujem u ovo "guilty". Ne znam kako da objasnim. 1
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 minutes ago, MilošVB said: Pa ne verujem u ovo "guilty". Ne znam kako da objasnim. Aha, u smislu pleasure is pleasure, nema potrebe da se osećamo krivi zbog toga? Sa tim bih se složila, to nas elitizam vuče da pričamo o guilty pleasure. Konzumiraj brate ono u čemu uživaš* i boli te kurac. *ok, ne baš droZe, prekomerni alkohol i tako dalje i tako bliže, you get the gist 1 1
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: voleo i još uvek volim da pogledam i Downton Abbey #metoo 1
alcesta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ne znam šta fali Downton Abbey, makar u prvim sezonama. Posle sam odustala kad su počeli da razvlače, prosto nemam vremena ni živaca za duge serije, ali mislim da sam sve filmove uspela da uhvatim. Mada je bilo malo konfuzije oko likova koje sam propustila u seriji, ali ništa bitno dok je tu Megi Smit 2 hours ago, Polivalentni Stevica said: Dosta je teška,ali vredi pogledati. Pruži joj opet šansu. Ja je zato nisam ni gledala. Probala sam, upala u neku od epizoda prve sezone, bilo mi je kao da gledam dokumentarac i ubilo me u pojam. Valjda je previše dobro snimljena u svakom slučaju mogu da pogledam pokoji depresivan film, ali ako je cela serija u pitanju, nema potrebe sebi to da radim, daj mi guilty pleasure u svako doba Edit: e da, počela sam i Guilded Age i izgledalo mi je OK u početku, ali sam isto digla ruke kad sam videla da se kraj ne nazire nisam ti ja za bindžovanje, daj mi mini-seriju ili makar stand alone epizode. Kad smo kod mini-serija, trenutno gledam Moonstone, po mojoj omiljenoj knjizi Vilkija Kolinsa. Kao adaptacija nije uopšte loše, kasting je tu i tamo diskutabilan a hemija između glavnog para je nula. Kad se to izuzme prilično je pristojno zasad, negde sam na pola pa se nadam da će se do kraja opravdati što su izmenili neke događaje. Znam da postoji i adaptacija za Woman in White ali to nisam uspela da uhvatim kad se davalo, mislim da sam videla prvu epizodu ili trejler i čini mi se da mi se nije dopalo. Koliko se sećam iz trejlera od glavne junakinje su napravili karikaturu feministkinje, ali opet bih probala da pogledam bar početak ako negde naletim. Edited 5 hours ago by alcesta
fancy Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Za ljubitelje Downton Abbey fazona imam još 2 preporuke u sličnom maniru: Mr. Selfridge i Upstairs, Downstairs I naravno, američka varijanta, Gilded Age, spektakularne Christine Baranski i Carrie Coon ...+ baš fina ekipa.
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Upstairs Downstairs je odlična serija, a takođe vredi gledati i komediju na istu temu, You rang, m'lord? Od Fellowes-a vredi pogledati i mini seriju (6 epizoda) o počecima fudbala u Engleskoj, The English Game.
Recommended Posts