Jump to content

KK Crvena zvezda 2018/2019.


MetalHead

Recommended Posts

Dominique Sutton, da li bi bio dobro pojacanje za nas?
Odličan igrač baš takve ja volim, ali ga je Ritas suspendovao zbog nediscipline. Pitanje je kako bi to bilo u nekoj turbulentnoj sredini kakva je naša. S druge strane Tomić izgleda kao neko ko ume da kontroliše situaciju..
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Milijaš #10 said:

Sasha Kelleay Jones s Kentakija na probi u FMP. 

20 godina, 211, 4/5.

Da nije imao probleme bio bi u nba verovatno.

A Marcus Lovett iz KK Sloboda?Mogao bi i on na probu u FMP

Link to comment
Share on other sites

Just now, Webad said:

A Marcus Lovett iz KK Sloboda?Mogao bi i on na probu u FMP

Bio je planiran za KLS, ali redovno je bio plaćen, verujem da ostaje u planovima za sledeću. On je jako poznat u SAD, jedan od poznatijih igrača dok je bio u srednjoj školi, ali nije ispunio očekivanja.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Sector said:

 

Nisam skapirao sta da priznam? 😄

 

Da je vepar bio koristan u plej ofu i prebacio sva ocekivanja? Evo priznajem. 🙂 Da je pokidao, nije. Pokidali su Beron, Stratos, Faye... Sto opet ne znaci da ne proklinjem dan kad se vratio kod nas i jedva cekam da mu vidim ledja.

 

Al opet, kako ste njega doveli u vezu sa mojim postom taj dio nisam shvario. 😄 Ja napisao uopsteno o pojacanjima koja dodju kod nas, npr Bobi, Zirbes, Stratos i td su docekani sa velikim nezadovoljstvom. 

Kako? Izgleda misli da je ta karmicka igrarija patentirana od strane tebe i da imaš isključiva prava na nju. Nije pomislio da ima još ljudi kojima je to upalo u oči, počevši sa lemur radonjom koji je sad najtrofejniji (možda se i varam?) pa do Kafua koji je bio najvece pojačanje na putu ka lš a sad i tad je bio najveći i najskuplji promašaj.  Sto ce reci da malo toga znamo generalno o sportu a svi smo treneri na priču. Ostaje samo da neko poentira sa onom beskrajno glupom forom "PA FORUM I SLUŽI ZA RAZMJENU MIŠLJENJA"... kao i main kampf, kao i kapital 😁 

 

Del piero? Sector i Lustracija su kao kapital i main kampf... Dvije strane jedne medalje... a ti odluci sam ko je ko 😁

 

Edited by Lustracija
Link to comment
Share on other sites

 

Kada bi mogli neko đoranje da napravimo sa Virtusom za Kravića...recimo Radanov i Rile...

...i sa ćelavim smo na dođemo ti. Kravić je tačno opozit Odžo-u. Brz, skočan, spretnih ruku i igra odbranu.

Imali bi oba centra sa srpskim pasošem, jer i pored kanadskog državljanstva bio je na pripremama kod Đorđevića pre 4-5 godina kao mladac.

Kravića upakujemo sa brzim Kobsom i dobijamo ono što ne igramo odavno... brzu i atraktivnu igru u tranziciji...gde iza njih ide Boriša kao korektor.

Moramo da budemo potentni za najmanje 12-15 lakih poena iz kontri, polukontri  jer poziciono ne možemo da imamo visoke procente na EL nivou.

Nemamo šuterski stabilne spoljne sem Berona koji će i pored vrhunske forme i želje za dokazivanjem imati najozbiljnije čuvare u Evropi.

Mogli bi da igramo preuzimanja sa small ball petorkom koja bi primala ne više od  14-16 poena za četvrtinu kada se našpanuju.

Na trojci i četvorci ne padamo u odbrani sa izmenama...Lazić - Janković, Boriša - Faje (Deda) još i drugi plej kada bi umeo nešto da brani...milinica.

 

Edited by Wingwalker
Link to comment
Share on other sites

Simonović ima baš očajnu sezonu iza sebe. Ne znam za koga će Tomić da se odluči, ali nakon ove imam potpuno poverenje u njegov izbor.
U zenitu su svi igraci igrali losije nego u predhodnim klubovima. Generalno ko god ide u tu VTB, u vecini potonu igracki. Da li je do motivacije, nw znam..
Ja sam uvek za Simona pre nego Jankovica, jeftiniji a za nase uslove bolji igrac koji zna gde dolazi. Da je srece pa da ulovimo njega i Djenku, resili bi mnogo stvari sa njima. Markovic bi bio slag na torti, uz jos jednog dobrog centra, ili mocnu kombo verziju bi bili kadri da peglamo dobru odbranu.
Zaista bi to bio simpatican tim. Beron klasican suter, Tu je i laza da pegla odbranu zajedno sa Markovicem, Odzo onako nesklatan, sa mrsavkom Fajeom i belom verzijom Simanicem hahahah

Jedva cekam finale sa Partizanom, bas ce biti zanimljivo. Da vidimo Ristica i KC, da li tu ima potencijala za narednu sezonu, ili da vracamo Jovanovica.

Sent from my Micromax A310 using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Knipex said:

Iversona ne bih doveo da nam plati posle onog zavlačenja od prošli put

Није до њега, до његове жене је. У његовој кући певац не кукуриче.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pozdrav svima veliki!

 

Mnogo mi je drago zbog foruma, i da ne davim za prvi upis...najdraza titula do sada!

 

Edit: Jace od mene...ne bih ja ovaj tim dirao...platiti ali platiti El centra i videti KC do kraja sezone, ili dovesti nekog umesto njega, EL kvaliteta. Ja sam za ostanak i Reglanda i Fajea.

Plasim se scenarija, a cuo sam vec da Ojo ima jako dobru ponudu kao i Beron.

 

 

Edited by Shackal
Link to comment
Share on other sites

Ne bih nikako mogao da se slozim da je njega neko cupao. On je bas bio mudovit protiv Buducnosti. A kazu da je bio i kljucni u Le Manu prosle godine. Ne treba mu oduzimati ono sto ima. A svakako nema atribute potrebne da bude jedan od vodecih igraca EL tima, sto se jelte ocekuje kod pleja kod nas. 

Link to comment
Share on other sites

Kobs je za 300 - 350K plus premije - pun pazar. Mislim da nikad nije igrao EL...a dugo je u Evropi.

Ima taj karakter lidera...jak je kao bik, brz, siguran sa loptom, ne zjani u odbrani...ne voli da gubi. Sa Le Manom je u plej ofu imao jače brojke nego u regularnom delu...mislim oko 5-6 asista. U ABA je na 14 poena i 36% za tri...bacanja retko maši.

Ako uštedimo na Kuzmiću a Beron ipak prihvati neku masnu ponudu imali bi para za ozbiljnog prvog pleja, Kobsa kao kombo i prvog centra.

Pulen jeste na 17 poena i 40% za tri ali odbrane bez i poprilično skuplji.

Kobs i Deda bi minute sekundarnog pleja podelili po zasluzi...Fićo bi školovao po garbidžu u ABA...KLS...

 

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ionako se ocekuje dovodjenje dvojice plejmejkera sa strane, pa ne bi bila losa kombinacija u kojoj bi jedan bio skorer, a drugi asistent. Za Covica je sve preko 0 minuta u evroligi previse. Na 2 i 3 je maksimum maksimuma 2 stranca. Tu ionako ima brdo domacih igraca koji mogu to da odigraju.

 

Po mom misljenju, 2 stranca na 1, 2 pod kosem i jedan ili dva na SG/SF. Nimalo mi se nije svidjao izbor Riversa pored Grka i Barona, tu je morao da se dovede plej, ako se neko vec dovodio. Jos jedna stvar koja mi se nije svidjala su igre i rezultati na gostujucim terenima - mislim da je Tomicev tim ostvario samo dve ili tri pobede u gostima prosle sezone protiv ozbiljnih ekipa. To ne sme da se desava sledece sezone u evroligi.

Link to comment
Share on other sites

Bas mi se svidja sta radi FMP. 
Dovode zanimljive sa EL potencijalom strance. Ojo i Bolden nisu imali skoro pa nikakvu ulogu na Koledzu pa su ispali vrhunski ubodi prvi je El igrac a drugi je u NBA. Naravno ima i promasaja ali sumnjam da to kosta mnogo kao  sto je bio Isiah Austin, on je isto bio solidan prospekt za nba unistile ga povrede pa su probali i sa njim jbg nije proslo.
Sve u svemu neka nastave sa ovom filozofijom stranih prospekta koji imaju NBA potencijal, koji zbog ovog ili onog razloga nisu uspeli direktno da udju u NBA. 
Druga stvar Tomic je isto imao vrhunski skauting, Beron je u podkastu rekao da ga je Tomic pratio vec par sezone. Osim njega Faye i Stratos su sigurno isto tomicevi potezi zbog igranja u Grckoj. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

 
 
 
18 hours ago, Chaos Is Me said:

 Zirbes je bio vrlo nesiguran, i kad je imao loptu stalno je nešto fintirao, imao sam osećaj da se plaši blokade, nikad ih nije toliko popio u karijeri. Ono što je u prvom mandatu bez pardona kucao i rešavao rutinski bilo mu je sada problem, baš se mučio. 

ovo je i meni glavni utisak kad se prica o losim stranama njegovog ovosezonskog boravka

stari maik se kako dobije loptu u reketu dizao na kucanje...ove sezone ne znam da li je uopste i zakucao?

bilo bi zanimljivo da moze da mu se uporedi odraz iz mesta ove i one sezone, siguran sam da bi bila znacajna razlika

 

ipak, na plus strani, rispekt sto je uspeo cak i tako fizicki zapusten da da doprinos i bude koristan u PO

sve najbolje u kini, red je da proba malo i azijatkinje:)

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...