Martin Mystere Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Na nekoj od susjedskih tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 2 minutes ago, Edvard said: Vraćao sam, nego, da li da verujem sopstvenim očima ili tebi. Pa vraćao sam i ja i nije mi jasno šta pričaš kad se lepo vidi da je prvo Čarapić levom rukom krenuo da sklanja ruke Fajeu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Ma pusti ga vidiš da ili namerno provocira na ovoj temi ili pojma nema čim on za ono kaže da ga je odneo a svi drugi vide da kontakt čini Čarapić tako što sklanja ruku Fajeu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 15 minutes ago, Martin Mystere said: Koji bre faul Fajea, još Čarapić njemu sklanja ruku. Hajde vrati taj svoj IPTV i pogledaj gospodsku reakciju klupe Mege na faul dosuđen Fundiću u napadu i uporedi sa reakcijom Lazića ili nam reci šta je to toliko strašno Lazić uradio za tehničku. Ma pusti trola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 5 minutes ago, Knipex said: Pa vraćao sam i ja i nije mi jasno šta pričaš kad se lepo vidi da je prvo Čarapić levom rukom krenuo da sklanja ruke Fajeu. Ponovo sam pogledao, Čarapić je pokušao levom rukom da se zagradi i sudario se sa Fajeovom rukom, nije je pomerio ni milimetar jer je to uradio preslabo, samo su se dodirnule ruke, tako da nema nikakvog govora o faulu u napadu. Istovremeno su se sudarili telima, pri čemu je Faje išao u stranu ka njemu i, prirodno, odgurnuo ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Coki jr nas uspeno kanali... za sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Žao mi je što sam se upustio u raspravu, ne želim nikog da provociram. Ako moderacija misli na osnovu mojih postova da sam provocirao, neka me odmah banuju. Pišem ono kako ja vidim, moje mišljenje, što ne znači da je istina. ISto me žestoko iritira kad Partizan igra protiv Mege, tu je toliko drastično Mega oštećena da Partizanova publika nema potrebe da reaguje, niti da Partizan dobija tehničke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Dobro je prika, smanji malo dozivljaj, da procitamo i nekog drugog do tebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Postoji opcija ignore user! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 @Gudura Jes ti ovaj što non stop viče "Uđi, uđi, p.... ti m......"? 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Mogao je KC sada hardenovski da iznudi 3 bacanja, samo što to naši slepci nikad ne bi svirali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Čarapić šutirao slobodnih koliko i ekipa Zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 (edited) Au kakva blokada Lazica... Jedva cekam da ode Filip iz kluba(barem se nadam) zbog njegovog izdrkavanja se ovo desilo da Lazic mora da blokira igraca u kontri... Edited June 2, 2019 by Milan33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 LeBranko Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Dobro, pobeda uprkos losem sudjenju. Da i prekosutra dobijemo i bez trzavica udjemo u finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Branko Lazić Kako ne voleti ovakvog čoveka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Kakvo maltretiranje, kao da KLS nije kazna sam po sebi, nego ti se još nakače i arbitri sa superhero kompleksima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 1 hour ago, Milan33 said: Cekajte hocete da kazete da su ovi sudili 4 tehnicke?Za sta? Za poluvreme 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 54 minutes ago, Edvard said: Vraćao sam, nego, da li da verujem sopstvenim očima ili tebi. Veruj Miliji, tako je najbolje, dokazano u praksi 😴 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 (edited) 7 minutes ago, Mairosu said: Kakvo maltretiranje, kao da KLS nije kazna sam po sebi, nego ti se još nakače i arbitri sa superhero kompleksima. Milija. Kao zahvalnost, udomili smo mu netalentovanog sina u FMP. Gde je i sta radi Srecko Gasic, bratanac Bate Gasica i centar koji sutira ispod 20 posto iz igre? Edited June 2, 2019 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Uz sve ispricane price o stepenu govnjivosti ove lige i sudjenja u istoj, meni ipak jako prija kad vidim Amere tipa Kc-a i Berona kako prze i na takvim tekmama, bas sjajni likovi i borci. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 KC ocigledno najvise przi za svoju statistiku. Valjda ce nekad dodati loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Koliko ispisanih stranica ... pomisli covek da je stiglo pojacanje ili da je za Ficu stigla neka inostrana ponuda, kad ono mucak, igra se kls na koji sam potpuno zaboravio. Ajmo nasi!!! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 2 minutes ago, mmajstor said: KC ocigledno najvise przi za svoju statistiku. Valjda ce nekad dodati loptu. U napadu je to njegova igra, ocigledno Tomic zeli da ima slobodu uz jako slabe kretnje nasih igraca veceras i malo prostora za akcije. S druge strane, Kc u odbrani radi dobar posao, pozrtvovan je i uvek na max broju obrta sto je lepo videti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 3 minutes ago, kalistenika u rutini said: Koliko ispisanih stranica ... pomisli covek da je stiglo pojacanje ili da je za Ficu stigla neka inostrana ponuda, kad ono mucak, igra se kls na koji sam potpuno zaboravio. Ajmo nasi!!! Nije bilo koja utakmica, vec polufinale pastete 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts