MrTripleDouble Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 1 hour ago, begbie said: Jaka je slobodan, istekao ugovor sa Barsom, Čoviću reaguj! Nemoj 'leba ti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 team jenkins https://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=000738&seasoncode=E2015 https://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=005014&seasoncode=E2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Identicna statistika. Imas li obrazlozenje zasto team Jenka, ili mozda zasto je Kinsi najprecjenjeniji igrac u istoriji KKCZ? Ima li Jenke iz prvog mandata? Ili statistike od obojice Iz ABA lige? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Bolji sut, vise skokova, vise asistencija, vise ukradenih, manje izgubjenih lopti + ono sto je Djenka uradio u polufinalu Aba lige 2015. Kompletnu njihovu statistiku imas na sajtu eurolige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Da se i ja malo igram menagara 😄 Nije los ovaj Cummings iz EWE Oldenburga, odlicno bi nam dobrodosao na poziciji crnca 😴 P.S: Dobri su i Jenkins i Kinsey, svako na svoj nacin. Kinsey nije ostao dugo da ostavi neki upecatljiviji trag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 19 hours ago, pavijan2 said: najprecenjeniji igrac u novijoj istoriji zvezde. Slazem se za Markusa Vilijamsa da je precenjen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Quote TOMIĆ ZA "NOVOSTI": Bolje da igrač pogreši nego da ga nigde nema ... Svako je ugradio sebe u pehar ABA lige, ali mnoge je impresionirala neverovatna posvećenost timu Mohameda Fajea, za koga šira srpska javnost nije ni znala "do juče". - Bio je MVP kandidat i u Superkupu. Sećam se jedne utakmice u Grčkoj... Nisam video nikakav umor na njemu, ništa, a igrao je konstantno 40 minuta! Bilo je nestvarno, pa sam se raspitao. Rekli su mi da je borac, da te nikad neće "prodati", da trenira, da je dobar za svlačionicu, da će dati 100 odsto na terenu - priseća se Tomić. Posle majstorice finala Senegalac je uzviknuo: "Treneru, ja sam sada šampion sa Zvezdom." - Kada vidite igrača od 34 godine da pokaže toliko emocija, ne može da vas ne dodirne. Kada vidiš koliko mu je bilo drago što je osvojio pehar baš sa Zvezdom, onda je to znak i za mene da sam nešto dobro uradio i za tim i za njega. http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:798055-TOMIC-ZA-NOVOSTI-Bolje-da-igrac-pogresi-nego-da-ga-nigde-nema 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 ima li strima prijatelji... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Kolko je Ristic glup, kao qrac. Mislim da u zivotu nisam video gluplje preuzimanje od ovog gde se on zaleteo da brani prodor (koji je vec odbranjen bio) i time ostavio svog igraca samog na ziceru. Covic standardno bezobrazan. Bas ladimo jaja, jedino se Beronu i KC-u igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Gde gledate? Hvatam sve Arena strimove, nigde utakmice. A A2 pici Barsa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 http://www.sipragezabava.com/arena-sport-2-uzivo.html 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Koliko god ja mislio da je Sean Miller, HC Arizone, nemač pojma, nije slučajno što je Tarzuski u EL, a Ristić ne može ni Koprivicu da nadigra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Kupi nam Čovo kupi Ostina Holinsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Kakvo sudjenje, Ristic gotovo ostao bez oka, sudije nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 5 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Kakvo sudjenje, Ristic gotovo ostao bez oka, sudije nista. Jedna greška na račun Zvezde, a onda kompenzuju sa tri greške na račun Mege. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Ovaj Goga je najveća šabančina koja se u poslednje vreme pojavila na ovim terenima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 1 minute ago, Edvard said: Jedna greška na račun Zvezde, a onda kompenzuju sa tri greške na račun Mege. Npr, ova tehnicka Tomicu, jeste greska na Megin racun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Just now, VLADIMIR PERIC VALTER said: Npr, ova tehnicka Tomicu, jeste greska na Megin racun. Pa neko bi na njegovom mestu dobio i drugu, isključujuću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Jedna greška na račun Zvezde, a onda kompenzuju sa tri greške na račun Mege. Hajde sad još lepo navedi koje su to tri greške. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 A evo i jos jedna greska na racun Mege, mislim tehnicka greska . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Bio je čist faul nad Bitadzeom ispod koša. Pre Ilićevog faula je zvezdin bek odgurnuo Meginog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 1 minute ago, Edvard said: Pa neko bi na njegovom mestu dobio i drugu, isključujuću. Ne bi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Bio je gral Fundića sa leđa nad Odžom a ne aut za Megu, nije bio faul KC-a... to su već četiri greške na štetu Mege... Oh wait... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Evo, objasnio je komentator da je prva tehnička bila klupi Zvezde. A videli smo Tomićevu reakciju. Slažem se da ima sudijskih grešaka, o tome da je Zvezda više oštećena je apsurdno govoriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Koliko je gotivan ovaj Dobrić. Mnogo zahvalan igrač. I kad ne ubacuje trojke, sve radi na terenu osim organizacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts