laki pepe Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Koji su ga kurac onda skembali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Lepo rece gore kolega DUI.. To zadovoljstvo je oko 15k $$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 sve pijano i sve drogirano ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Emiliano pise da Ali ide u Treviso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 23 hours ago, Stondisha said: Ja mislim, al neka me neko ispravi ako grešim, da ove supstance, a pogotovo od hašiša ulje nisu zabranjene pravilnikom KSS po kome je ovaj košarkaš i registrovan 😄 msm sad se ovde na KKP razvlačimo oko one gradjanske i krivične odgovornosti kao što je bilo na CZV temi pre neki dan, ali ja sam stanovišta da ako je prekršan napravljen u USA, nema krivične odgovornosti u SRB, a imajući u vidu kako se klub ponašao svih ovih godina nema ni gradjanske/etičke odgovornosti... naucite nesto od gazda Nebojse, pustite ga da odigra sezonu pa ga na kraju rebnete zbog nediscipline i rusenja ugleda kluba nekih 50% od plate 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 (edited) 2 hours ago, Zizu said: Emiliano pise da Ali ide u Treviso. Nije mi jasna potreba da se odreknu Nikolica, od njihove bekovske linije je jedini ispunio ocekivanja, takva radilica je uvek potrebna u timu, dobra odbrana i solidna asistencija, sut slabija tacka, ali takvi igraci su uvek potrebni u timu, a pritom mlad. Meni je Jaramaz mnogo nedefinisaniji igrac, nit je bek, nit je plej, nit je razigravac, jedino ga brzina odlikuje, ali nije to atletika... Edited August 3, 2019 by Gudura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Da završimo i sa tim. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Još jedan blejkstep bek pa da se pošibamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Nije mi jasna potreba da se odreknu Nikolica, od njihove bekovske linije je jedini ispunio ocekivanja, takva radilica je uvek potrebna u timu, dobra odbrana i solidna asistencija, sut slabija tacka, ali takvi igraci su uvek potrebni u timu, a pritom mlad. Meni je Jaramaz mnogo nedefinisaniji igrac, nit je bek, nit je plej, nit je razigravac, jedino ga brzina odlikuje, ali nije to atletika... Kako brzina nije atletika?Da ne kažem da mu je i odraz "štogod"...Ako treba da se bira između ove dvojice - ja sam uinijevog knickerbockera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Ja imam novog miljenika, vi se snalazite 😀 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Ja imam novog miljenika, vi se snalazite [emoji3] similis simili gaudet ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Će da leti kao Gist... ali onaj stari dobri Gist, ne ovaj sad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 (edited) 13 minutes ago, Luchifer89 said: Kako brzina nije atletika? Da ne kažem da mu je i odraz "štogod"... Ako treba da se bira između ove dvojice - ja sam uinijevog knickerbockera Mislim na atletiku kao sport, ne na njegove atletske sposobnosti...Ali mi je znatno zahvalniji igrac, pre svega inteligentniji, bolji u odbrani, i sa nesto boljim sutem, iako su oba kamenjari, takodje mu je asistencija za klasu jaca od Jaretove.Jare je brzi i bolji u zavrsavanju na obrucu, i to bi bilo to od prednosti, ako izuzmemo to sto je domaci igrac Edited August 3, 2019 by Gudura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Će da leti kao Gist... ali onaj stari dobri Gist, ne ovaj sad Javi mu za mango, možda i on tebi proda foru za neki THC katalizator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Mislim na atletiku kao sport, ne na njegove atletske sposobnosti...Ali mi je znatno zahvalniji igrac, pre svega inteligentniji, bolji u odbrani, i sa nesto boljim sutem, iako su oba kamenjari, takodje mu je asistencija za klasu jaca od Jaretove.Jare je brzi i bolji u zavrsavanju na obrucu, i to bi bilo to od prednosti, ako izuzmemo to sto je domaci igrac Aha, my bad ( za atletiku )Nevertheless, ipak Jare ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnajJova Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 (edited) Promaših ulaz u kafanu Edited August 3, 2019 by ZnajJova Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 (edited) 3 hours ago, Son_of_a_gun said: Da završimo i sa tim. fegi se nameca za pr-a.. dobro nije napisao i da je taj lik ustopirao™ rashowna i da ga nikad pre toga nije ni video Edited August 3, 2019 by n4l1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Kakav si ti insajder jbt, to majka više ne rađa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Realno jos Prepelic i Parahuski i zatvarajte radnju😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Ma ne, vi ste izgleda zatvorili radnju a mi cemo tek sad "sprocu vas" da se kompletiramo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Pročitah na FB da jurimo Birču. Mal me šlag nije strefio. Šifra: nećemo ni jednog ni drugog Stefana. Daj travara ako boga znaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Jedan Stefan dolazi samo ako drugi ode. Rokada klasična, ništa drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Taj Bircevic umalo da mi ogadi Partizan. Daleko mu lepa kuća. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 50 minutes ago, Marvin said: Pročitah na FB da jurimo Birču. Mal me šlag nije strefio. Šifra: nećemo ni jednog ni drugog Stefana. Daj travara ako boga znaš Počni da zaobilaziš te stranice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Beercha vs Jankela je ultimativni nobrainer, definicija istog 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts