deez nuts. Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 Biće novi topik za 2 do 3 dana. Trenutno se borim sa institucijama. Ni Austrija nije sto je nekad bila :/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 (edited) Gledam sad, biće i AEK fina proba. Lengoford, Macijulis, Kendrik Rej, Sloter, Stefan Janković... edit: Novica "čuva" Jankovića, ovaj daje 30, Ostoja ide kod diretkora Aeka i traži da povuče Jankovića sa pozajmice, na kraju ipak popusti i za 100k$ ga proda. Edited September 17, 2019 by realno *w 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 On 9/16/2019 at 8:12 AM, realno *w said: Inače, u četvrtak je i promocija dresova. Pre par dana sam držao u ruci prošlogodišnji dres (Novicin inače, uskoro na jednoj humanitarnoj aukciji, stay tuned). Ništa kvalitetnije nisam video, a nagledao sam se dresova. Recimo od jedne druge ekipe, renomirana marka, za klasu lošiji, ali bukvalno. Jasno je još od onih Kappa krpa da je kod nas kvalitet dresova obrnuto proporcionalan kvalitetu ekipe 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Promocija danas ,a u njima odigrali već 6 utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Kilpatrik, braćo grobari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Kilpatrik, braćo grobari! Leki , jel tačno ;) ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 48 minutes ago, Referent said: Đe su im glave??? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Pa to je Stefi Jankovic. 4 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 (edited) Ne za Gagića je ovaj crni a Jankela je trebao bijeli, al Shiki zakasnio sa faksom nije znao pozivni za amerike Edited September 17, 2019 by odupri se ludilu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Super su dresovi, baš super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Ovo danas vežbaju za sutra, ako sam dobro shvatio. A sutra se igra protiv AEK-a kad je i fudbal. Da li se moglo malo to promeniti? Ide mi više na k prepucavanje dve struje SNS-a, španska sapunica. Toliko zadrške imam u svemu ovome, mislim da će biti simpatična ekipica, a onda pogledaš od kojih para se plaća (ako se i plaća), kakve organizacione pomake pravimo. Jedine dve pozitivne strane su mi što je tu Saša Pavlović i što je KKP gostovao na turniru kod Duletove ekipe, pa kao ipak ima nečeg dobrog, nešto dobro rade. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 4 minutes ago, Referent said: Ovo danas vežbaju za sutra, ako sam dobro shvatio. A sutra se igra protiv AEK-a kad je i fudbal. Da li se moglo malo to promeniti? Ide mi više na k prepucavanje dve struje SNS-a, španska sapunica. Toliko zadrške imam u svemu ovome, mislim da će biti simpatična ekipica, a onda pogledaš od kojih para se plaća (ako se i plaća), kakve organizacione pomake pravimo. Jedine dve pozitivne strane su mi što je tu Saša Pavlović i što je KKP gostovao na turniru kod Duletove ekipe, pa kao ipak ima nečeg dobrog, nešto dobro rade. Šta tačno radi Saša Pavlović u KKP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Just now, zemljoradnik said: Šta tačno radi Saša Pavlović u KKP? Ono što sam čuo je da pomaže finansijski i da je spona između kluba i igračima kojima se duguje, tako nešto. Mislim, ovo je sve neprovereno, ali ajde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Član UO. Inače ovaj plan priprema, trening utakmice, protivnici, hale... sve je to rezervisano još pre mesec dana, pre plasmana FKP u LE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 53 minutes ago, simply minds said: Kilpatrik, braćo grobari! Pa on je došao još pre 4 meseca: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Just now, Poodle Care said: Član UO. Inače ovaj plan priprema, trening utakmice, protivnici, hale... sve je to rezervisano još pre mesec dana, pre plasmana FKP u LE. Ok, sve to stoji, ali zar ne misliš da bi bilo kul pomere gore-dole jedan dan ili da probaju nešto slično? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 10 minutes ago, realno *w said: Pa on je došao još pre 4 meseca: Auh, ovog smo sakrili skoro kao Terika. 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 2 hours ago, Referent said: A u čemu je razlika između ovog dresa i prošlosezonskog? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 . Trinki se obrijao 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 1 hour ago, Sprivel said: Pa to je Stefi Jankovic. Alal vera za komentar Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 3 hours ago, Referent said: Ovo danas vežbaju za sutra, ako sam dobro shvatio. A sutra se igra protiv AEK-a kad je i fudbal. Da li se moglo malo to promeniti? Ide mi više na k prepucavanje dve struje SNS-a, španska sapunica. Toliko zadrške imam u svemu ovome, mislim da će biti simpatična ekipica, a onda pogledaš od kojih para se plaća (ako se i plaća), kakve organizacione pomake pravimo. Jedine dve pozitivne strane su mi što je tu Saša Pavlović i što je KKP gostovao na turniru kod Duletove ekipe, pa kao ipak ima nečeg dobrog, nešto dobro rade. Misliš prekosutra? Je l' baš u 9 utakmica ili? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 U 18h basket, u 21h fudbal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 58 minutes ago, uvrnuto said: Misliš prekosutra? Je l' baš u 9 utakmica ili? Ok, debelo sam pobrkao dane. Prvi dan posle g/o, jbg. Vidim da je ipak u 18, super da su promenili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts