realno *w Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 3 hours ago, Haggard said: paige, jaramaz Sve je to super, ali nijedan od te dvojice nije bek. To što je Trinki od muke prebacio Pejdža na 2 i što ovaj može da ubode trojku kad je sam, ne čini ga bekom. Pejdžovo ostaje u timu je posledica toga što ima ugovor i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Ovaj ima dobru pracku: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 20 minutes ago, Princeton said: Ovaj ima dobru pracku: kako se tebi čini naš prelazni rok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 (edited) 26 minutes ago, Princeton said: Ovaj ima dobru pracku: Jel se ovaj spominje kao neko potencijalno pojačanje? Inače, na sajtu Double Double imaju njihovi skauting izveštaji za sva naša pojačanja,. ne računajući Parahovskog (ne sećam, se da li je neko kačio). Evidentno je da su u pitanju sve dobri pnr igrači što se uklapa u Trinkijevu filozofiju, sa određenim limitima, kako u odbrani, tako i u napadu.http://www.doubledouble.rs/en/national-leagues/scouting-outlook-zanis-peiners/http://www.doubledouble.rs/en/national-leagues/scouting-outlook-rashawn-thomas/http://www.doubledouble.rs/en/national-leagues/scouting-outlook-corey-walden/http://www.doubledouble.rs/en/national-leagues/scouting-outlook-william-mosley-a-k-a-the-human-elevator/ Edited August 8, 2019 by pendulum dodatak za skauting Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Daj tog Konchara i zatvaraj radnju Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 1 hour ago, Ne sam Safete said: kako se tebi čini naš prelazni rok preskupo, trosi se sakom i kapom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 13 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Ovaj nas se plasio i kad smo igrali sa Cvetkovicem, Milutinovicem, Koprivicom i Ratkovicom. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Plasio se, ali uopste nije bio zabrinut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 10 hours ago, jedibojan said: Daj tog Konchara i zatvaraj radnju 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Odakle priča o Končaru? I zar on nije plej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 2 hours ago, realno *w said: Odakle priča o Končaru? I zar on nije plej? Nije nego narodni heroj John Konchar igra nesto 2/3, ali meni totalno lici na one likove sto su do juniora igrali centra, a onda stali da rastu pa pokusavaju da se presaltaju na spoljnu poziciju, ali koliko god oni grizli iz aviona se vidi da tu nema skilla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 2 hours ago, realno *w said: Odakle priča o Končaru? I zar on nije plej? Samo zelja. Nema nista konkretno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 @Ne sam Safete Meni je zao sto je Vanja otisao, bas sam htio da vidim kako ce izgledati kada skupi par sezona u kontinuitetu sa kvalitetnim strucnjakom. Landale i on su trebali da naprave iskorak ove sezone (uz Page-a), ovako skoro da je izmjenjen citav kostur ekipe, sto nikad nije pozeljno, ali makar su pojacanja solidnog kvaliteta. Svidjaju mi se individualno, ali i kao kockice mozaika. Gledao sam na YT Trinkijevu filosofiju kosarke, profile igraca kakve su potrebni za neki njegov stil/sistem igre, i cini mi se da sve sto ste doveli nekako se uklapa fino u tu pricu. Ne znam jos ko vam sve ostaje od starosjedioca, i da li ce doci ovaj suter, ali za sada izgleda obecavajuce. Od oslaska DV-a sigurno najbolji prelazni rok. @pendulum Koliko sam cuo, nudi se nekim klubovima u Evropi. Ima svojih nedostataka, ali je fantastican suter i generalno odlican skorer, cini mi se da bi vam bas sjeo na ovaj roster. Vrijedilo bi ga poganjati. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 41 minutes ago, jedibojan said: Samo zelja. Nema nista konkretno Uzimajte ga da se navikne na splavove dok je mlad, valjace nam i za repstaciju 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 1 hour ago, Beonegro said: Nije nego narodni heroj John Konchar igra nesto 2/3, ali meni totalno lici na one likove sto su do juniora igrali centra, a onda stali da rastu pa pokusavaju da se presaltaju na spoljnu poziciju, ali koliko god oni grizli iz aviona se vidi da tu nema skilla. Ok, lenj sam bio, pogledao 30 sekundi nekog klipa gde prevodi loptu i zove pik, a još piše guard... Kako god, ne izgleda previše loše, plus ne to sigurno nisu neke pare, moglo bi se probati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Ali na pozajmici, uz produzenje ugovora. Dobar potez Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 On 8/8/2019 at 3:33 PM, realno *w said: Sve je to super, ali nijedan od te dvojice nije bek. To što je Trinki od muke prebacio Pejdža na 2 i što ovaj može da ubode trojku kad je sam, ne čini ga bekom. Pejdžovo ostaje u timu je posledica toga što ima ugovor i to je to. To je problem sto imate cetvoricu igraca koji mogu na 1 sto je previse. Da je Vanja ostao na 2 umesto Paigea ja na vasem mestu nikoga ne bih dovodio. Sad kad se dovede neki igrac bice guzva na 1, a ako se ne dovede necete imati klasicnu dvojku u timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Đe ima tu i preljeva, vazda bilo. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Ode Bandza... U Andoru. Ne pise za obestecenje. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Sa'ce Quper to da objavi [emoji1] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Sa'ce Quper to da objavi [emoji1] Misliš Tito Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Odoše mi Ali i Bandža u dva dana, izeš ga 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Sad smo uštedjeli dovoljno za nekog skromnog beka sa 20ppg i šutem 50/40/90. Nema Kupera pa moram ja da tumačim. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts