NikadProtivKaline Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Beercha vs & Jankela je su ultimativni no-braineri, tj. definicija istog no brain ni kod jednog ni kod drugog ispravio sam malo:) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Kako idu (pozlaćene) sezonske? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnajJova Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Eh kad bi kod SJ važila ona ,,mladost ludost,, eh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnajJova Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 12 minutes ago, odupri se ludilu said: Eh kad bi kod SJ važila ona ,,mladost ludost,, eh... Nismo mi te sreće... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Zapelo oko Parahuskog.Momčina i dalje čeka nekog finansijski stabilnijeg evrokupaša ili ligošamponaša.Naši sve nervozniji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Kod Parahuskog je nezgodno sto mu zena odlucuje gde ce igrati. Vec je jednom odbila BGD kao prebivaliste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Lik igrao u Vilnusu, Kazanu, Novgorodu i Kijevu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Znam Sve divna mesta za zivot. Al se gospodji ne svidja BGD. Sprdnja je bila na nasem topiku pre neku godinu Sve smo se mi bili dogovorili sa njim ali.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 10 minutes ago, Poodle Care said: Lik igrao u Vilnusu, Kazanu, Novgorodu i Kijevu. To mu sve blizu kuce😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 . 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 54 minutes ago, Gudura said: To mu sve blizu kuce😎 Brate, ja tvoj nik uvek nekako pročitam bez tog drugog slova U, pa mi sve milo oko srca kad nešto napišeš 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
J. J. Gittes Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 1 hour ago, ivan9 said: Kod Parahuskog je nezgodno sto mu zena odlucuje gde ce igrati. Vec je jednom odbila BGD kao prebivaliste. Da nisi pobrkao sa Koltonom Ijversonom, njemu je navodno zena stopirala prelazak u Zvezdu. Za Parahuskog mi nije poznato da je trebao da stigne u Bg do ove godine. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Žene uglavnom ne žele iz Španije, Italije, Francuske...Za ovo da ne žele van vukojebina Kavkaza, Urala i Kamčatke... prvi put čujem.Ali šta je taj topik prošao, ne čudi me. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 1 hour ago, Liska Manjina said: Brate, ja tvoj nik uvek nekako pročitam bez tog drugog slova U, pa mi sve milo oko srca kad nešto napišeš 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 2 hours ago, Liska Manjina said: Brate, ja tvoj nik uvek nekako pročitam bez tog drugog slova U, pa mi sve milo oko srca kad nešto napišeš 😄 A meni uvek neki prespoj u glavi kad procitam Gudura, a na sliKi Dobric. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 2 hours ago, Ivan Petrovic said: Da nisi pobrkao sa Koltonom Ijversonom, njemu je navodno zena stopirala prelazak u Zvezdu. Za Parahuskog mi nije poznato da je trebao da stigne u Bg do ove godine. Jesam brate Vidis da sam prolupao 🤐 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 A kako si pomiješao, jel zbog imena ili izgleda? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: A kako si pomiješao, jel zbog imena ili izgleda? Zbog žene, liči na Parahuskovu 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Verujes li mi da nemam pojma ni ja. Mozda kombinacija faktora, belac + dogovorio se sa klubom + nije dosao...mada nemam opravdanja Izvinjavam se, nisam namerno promasio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Nista od Prepelica, ode u Badalonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 I Lengford ode u AEK.Jesmo maleri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 I Lengford ode u AEK.Jesmo maleri... I Klay Thompson produžio sa GSW...Šta nam rade.... 2 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Trinki ga je ubjedio na znacajno redukovana primanja, ali posto sapunica sa Alijem nije zavrsena, nije htio bespotrebno da gomila igrace. Sve se radi precizno, vodi se racuna o svakom centu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 ko ostaje od domacih visokih, novica i sj ili novica i nj ili svo troje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts