leki bg Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 1 minute ago, Klipan said: E jbg...sad bacas u rebus...ili ne gledas EL 😉 U Himkiju igrao iskljucivo centra, u kojoj god kombinaciji visokih. Malkolm je, ti rebusi su mi uvek isli na Q, ali godine rebusa na KKCZ su mi bacali, sad kad imam info iz KKP mi nekako bilo slatko, ali je ustvari ultra glupo. Dakle, zvanicno kontaktiran Tomas, ozbiljni pregovori u toku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 (edited) 7 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Da, Thomas je bas najbolje moguce resenje koje se nudi na trzistu. Bas ono impresivni statlajnovi poslednje 2 sezone. Mislim da malo preterujes, ali je i izjava debilna, slazem se. Malkolm je odlican igrac i koristan, i sasvim pristojni statsi u EL u Himkiju gde 50% napada ode na Sveda. U svakom slucaju, za mene mnogo bolji izbor za KKP u ovom trenutku nego Serafan. Doduse, falili bi cm pod kosem, ali bi mogao da se pika ozbiljan ratnicki basket. Edited July 25, 2019 by Klipan Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Da im ne bude malo muka od previse Thomasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Ma furacemo imena umesto prezimena na dresovima... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Malkolm je odlican igrac. Malo undersize ali odlican. Svidja mi se u kom pravcu idete komsije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Sve i da propadne ovo sa Tomasom ocigledno je da u Partizanu imaju nameru da daju dobre novce za neko poznato ime na centarskoj poziciji sto uz jednog igraca na poziciji 2 cini ovaj tim odlicnim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Tomas je brutalan igrač. Bio bi najbolja petica u ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 On i Serafin pata karta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 This is the end of kkP as we know it... (R.E.M) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Celo leto čuvaju pare za tog 1 centra i na kraju će potpisati Nikolu Jankovića. Bemti, odoh na kupanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Celo leto čuvaju pare za tog 1 centra i na kraju će potpisati Nikolu Jankovića. Bemti, odoh na kupanje. Frizeru, jeR i ovaj promakO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Ma gotovo. Izminiraše nam pola pojačanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 @leki bg je covek na zadatku... 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 doubledouble javlja da pregovaramo sa Jamelom iz Lokosa. Polako padamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Ma gotovo. Izminiraše nam pola pojačanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Istina, McLean isto opcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Istina, McLean isto opcija Nemoj Leki , života ti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Hoce Trinki Oja licem da napada. Jedino ne kontam kako planira da ga brani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 malcolm je igrac za kojim se godinama balavilo na cz forumima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Mali je ovo topik za 2 insajdera. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 McLean je meni još bolji igrač od Thomasa, baš ozbiljna zverka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Klemen Prepelic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Opet dovodimo igrace kojima moraju da stave profesiju u zagradu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 (edited) 16 hours ago, SteveFrancis#3 said: Da, Thomas je bas najbolje moguce resenje koje se nudi na trzistu. Bas ono impresivni statlajnovi poslednje 2 sezone. Odlično poznajem evropsko tržište, ali nisam siguran koji je cenovni rang u pitanju. Iz ugla evropskog tržišta, Malkom jeste odlično rešenje. Čovek je igrao u Himkiju, gde se stoji u redu za dobijanje lopte u napadu, a opet to malo što je dobijao, je realizovao sa odličnim procentom. U oba takmičenja preko 65% za dva, oko 35% trojke, nekih 5 skokova, 2 asistencije... Nije neka low post opcija, osim u slučaju missmatch-a, ali se dobro kreće, može da izvlači petice napolje, odlično se kreće bez lopte, solidno brani obruč. Ima 32 godine, ali svakako da ne očekujem nekog dokazanog EL igrača u najboljim godinama. Druga je stvar ako si mislio i na američko i koledž tržište, tu stvarno nisam dovoljno upoznat. Edited July 26, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts