Son_of_a_gun Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Todorović nas je odjavio prošle sezone pa je imao tešku povredu, nije u našim planovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 To nas je onaj naš bekčić odjavio, ovaj je centar, Crnogorac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Radosavljević iz Albe na probi Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 32 minutes ago, Son_of_a_gun said: Todorović nas je odjavio prošle sezone pa je imao tešku povredu, nije u našim planovima. ***** Radosavljević - nije baš iz Albe, nego iz Ulma. Kako god, dečko se raspada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Ode Seraphin u Kinu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 (edited) Quote "Radimo dosta na poziciji centra, što nam je jako važno. Da dovedemo kvalitetnog igrača na poziciji centra. Kao i na poziciji dva, to su nam dve jako važne pozicije. Vodićemo računa o svakom detalju kao i kod igrača koje smo do sada dovodili", rekao je Ostoja Mijailović za MOZZART Sport i dodao:"Tražimo izuzetno kvalitetnog igrača na poziciji pet, biće to iznenađenje za sve. Jer nam je jako važna ta pozicija. Imamo nekoliko kandidata. Daćemo sve da dovedemo možda i najbolje moguće pojačanje koje se nudi na tržištu". I Aleksej Nikolić je igrač koji se pominje da bi mogao da napusti crno-bele. Virtus je moguća destinacija. "On nema izlaznu klauzulu obeštećenja. Bilo je verbalnih kontakata iz pojedinih klubova, koliko bi iznosilo obeštećenje. Moja želja je da Nikolić ostane u Partizanu. Ukoliko odluči drugačije, ima na to pravo, ili stručni štab odluči, odredićemo obeštećenje. To je igrač koji je dosta napredovao. Nikolić voli Partizan kao i njegova publika. Svi želimo da ostane. Ako bude bilo drugačije, sigurno će biti otkupna klauzula, fiksna, koju će klub odrediti". A Ognjen Jaramaz? MOZZART sport je dobio informacije da on ostaje u klubu i da je već dogovorena saradnja. "Mi smo dogovorili saradnju sa Jaramazom. Samo treba da se ozvaniči". Šta je sa Stefanom Jankovićem, Đorđem Gagićem i Bondžom Sijem? "Stefan Janković je pod ugovorom. Đorđe Gagić je pod ugovorom. Bondža Si je pod ugovorom. Na stručnom štabu je da donese odluku šta će sa tim igračima. Stručni štab pregovara sa njima". A Nikola Janković i Novica Veličković? "Nikoli Jankoviću i Novici Veličkovića, njima su ugovori istekli. I o njima će stručni štab dati mišljenje". https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/mijailovic-za-mozzart-sport-trazimo-izuzetno-kvalitetnog-centra-bice-to-iznenadenje-za-sve/333446 Spoiler za gagića je sprdnja, to sam dodao 😄 Edited July 25, 2019 by Poodle Care Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 (edited) Ok, uglavnom opšta mesta, ali smo saznali da traže beka. Pejdža ne spominje uopšte, tako da verujem da on ostaje sigurno. I za Jaramaza je potvrdio, to mi je sasvim ok. Edited July 25, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Just now, realno *w said: Ok, uglavnom opšta mesta, ali smo saznali da traže beka. Pejdža ne spominje uopšte, tako da verujem da on ostaje sigurno. Ne spominje ni Gagića, tako da verujem da on..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 5 minutes ago, Luchifer89 said: Ne spominje ni Gagića, tako da verujem da on..... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Meni samo onda nije jasno na kojoj poziciji vide Pejnersa? Tj deluje mi kao opasno gomilanje igraca bez nekog smisla. 1 MVP, Gordic 1/2 mozda Jaramaz i mozda Pejdz 2 ce dodje 2/3 Pejners? 3/4 Zagor, Si 4 Tomas 4/5 Peca 5 ce dodje, Hajns za sirotinju To je 12 igraca. Ako otpadne jedan od Pejdz / Jaramaz to je 11. Ali ostaje pitanje Alija, Novice, Gagatara, S. Jankele .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 5 minutes ago, Marvin said: Meni samo onda nije jasno na kojoj poziciji vide Pejnersa? Tj deluje mi kao opasno gomilanje igraca bez nekog smisla. 1 MVP, Gordic 1/2 mozda Jaramaz i mozda Pejdz 2 ce dodje 2/3 Pejners? 3/4 Zagor, Si 4 Tomas 4/5 Peca 5 ce dodje, Hajns za sirotinju To je 12 igraca. Ako otpadne jedan od Pejdz / Jaramaz to je 11. Ali ostaje pitanje Alija, Novice, Gagatara, S. Jankele .... Kontam da ce Painers umesto Bandje na 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Pa Pejdž, Badža, Zagor i Stefan imaju još 1 godinu. Sumnjam da će se ući u sezonu bez novih ugovora, ili bar opcije +1, ili u suprotnom procena stručnog štaba koliko koji nam je potreban na kratkom ugovoru i u saradnji sa menadžerom da se nađe novi klub. Novica, Gagić i Nikola ćao, novajlije sigurne, a starosedeoci u zavisnosti od novih ugovora... Peca i Tanas u zavisnosti od priprema videti da li u 12, da li da čekaju šansu ili pozajmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Nek se ubiju ako će Pecarskog na pozajmicu. On mora biti treći centar, može i na 4 da uleti neki minut, skupiće 10ak minuta bar. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 (edited) Kontaktiran i bivsi igrac Himkija. Let's see. Ne za poziciju centra Edit: za Jaramaza sam napisao pre bilo cije potvrde da ne bude zabune. Edited July 25, 2019 by leki bg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 samo da nije shved. ako on ode u partizan, popizdecu 7 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Just now, uini said: samo da nije shved. ako on ode u partizan, popizdecu Sigurno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Malkom Tomas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Real nam ukrao Mikija, tako da mora da je Tomas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Jos jedan skraceni centar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Skraćen i ultralagan, ali ok, jeste dobar igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 (edited) Covek rece da nije za poziciju centra...dakle, Tony Crocker? P.S. Verovatno je opet obecao da nece o imenima do popodne, pa ocekujem ime oko 19:00 😁 Edited July 25, 2019 by Klipan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Crocker je potpisao za Karsijaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 (edited) Pa meni Malkolm nije centar. Ako ni on ne potpise kao Kevin, vise necu nista pisati, promise. 🙂 Edited July 25, 2019 by leki bg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 (edited) 5 minutes ago, leki bg said: Pa meni Malkolm nije centar. 🙂 E jbg...sad bacas u rebus...ili ne gledas EL 😉 U Himkiju igrao iskljucivo centra, u kojoj god kombinaciji visokih. Ukoliko subti tacne informacije, raduje kvalitet potencijalnog centra kojeg trazimo. Samo da ne bude onaj fazon, mogu i ja da kontaktiram Moniku Beluci za dejt, ali jbg... Edited July 25, 2019 by Klipan Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Da, Thomas je bas najbolje moguce resenje koje se nudi na trzistu. Bas ono impresivni statlajnovi poslednje 2 sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts