Dracarys Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 1 minute ago, HAMMER said: jel pustio i vanjica suzu? A i Vladeu su zasijale oci kada je ugledao Vanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Ma ovo oko ocenjivanja drafta 5 minuta posle zavrsetka istog je komicno, jedino sa stanovista nekog menadzmenta sta zelis i nekog pametnog podizanja/spustanja u zavisnosti ko ti se dopada mada to deluje prilicno random... Ali svakako Sunsi su pobednici, kakva gomila idijotluka Tu mi jos najmanje smeta izbor Camerona Johnsona, mislim ako im se svidja taj igrac koga boli uvo sto su mogli da ga podignu sa 20. ili 25. pozicije i to na nekoj imagiranoj listi talenta koja uglavnom nema veze s mozgom... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Hoce li KKP dobiti neku trening kompenzaciju od 750k miliona doloresa za razigravanje Vanje? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Naravno da ima veze, posto to znaci da se moglo do jos nekog asseta usput dok se spusti jos 5-10 pozicija nize. Znao sam da je Jones nekompetentan, ali ovo je neki potpuno drugi nivo svesti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Just now, SteveFrancis#3 said: Naravno da ima veze, posto to znaci da se moglo do jos nekog asseta usput dok se spusti jos 5-10 pozicija nize. Znao sam da je Jones nekompetentan, ali ovo je neki potpuno drugi nivo svesti. Zamisli jos da su krenuli u te vratolomije, to mi u samom startu deluje kao prica kad budala uhvati da se vadi na ruletu, ostali bi verovatno i bez Bookera... Sve mi je bilo jasno kad su Spursi pokupili ovog Dzoa Simunica ovako visoko, onda shvatis kakav je draft i da je u sustini nebitno da li je 15. ili 30. pik vec da dobijes ono sto si planirao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Nijesam sinoc gledao drugu rundu i promaklo mi je da je i Fernando zavrsio u Atlanti. Eto, jos jedan fin prospekt za njih. Definitivno ljudi znaju sta rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 10 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Naravno da ima veze, posto to znaci da se moglo do jos nekog asseta usput dok se spusti jos 5-10 pozicija nize. Znao sam da je Jones nekompetentan, ali ovo je neki potpuno drugi nivo svesti. Frenso, je l mozes ukratko kad imas vremena o ovom Lengfordu sto smo ga uzeli, a mozes i za ostale ako te ne mrzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 6 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Nijesam sinoc gledao drugu rundu i promaklo mi je da je i Fernando zavrsio u Atlanti. Eto, jos jedan fin prospekt za njih. Definitivno ljudi znaju sta rade. propao je jedan boston, propasce valjda i atlanta. samo da frankieja ne pošalju tamo, to ne bih mogao da podnesem 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 5 minutes ago, uini said: propao je jedan boston, propasce valjda i atlanta. samo da frankieja ne pošalju tamo, to ne bih mogao da podnesem 😕 Ne uklapa se Frenki u ovu filozofiju kosarke. Kad GSW zavrsi svoju pricu, a to ce biti za par sezona, Atlanta ce mi biti najzabavniji tim za pracenje. Trae ce promijeniti frizuru do tada i ti ces ga isto zavoljeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 5 hours ago, Drakaris said: Marinkovic nigde nece dobiti bolju sansu, nego u Kingsima, a i da ne uspe, Divca niko nece kriviti zbog 60. pika. Videcemo i Smailagica, ako uspe konacno Srbija ima dobrog krilnog centra. U Kotezu se igra najbolji basket 🙂 Bol se uklapa u Denver, dobar suter i defanzivna rupetina. Denver je bio jedan od boljih odbrambenih timova u NBA ligi prosle sezone, uklopio bi se bolje u Lejkersima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Sta znam, meni se najvise dopadaju Memfisovi pikovi, Morant, Clarke i Bazley, sva trojica su mi bili medju favoritima na ovom draftu. Budim se jutros i nije mi bilo dobro kad sam video Sirvydisa sa 37. pozicije, srecom swapovali su Mavsi pikove i uzeli Robya sa 45. Bas lepo telo za SFa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 16 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Trae ce promijeniti frizuru do tada i ti ces ga isto zavoljeti. mislim da je jedini način Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 (edited) 27 minutes ago, Miki8 said: Denver je bio jedan od boljih odbrambenih timova u NBA ligi prosle sezone, uklopio bi se bolje u Lejkersima. Hmmm Miki8?🤔 Edited June 21, 2019 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Paschall mozda postane neka poor verzija Draymonda, ali to je bas nategnuto. Villanovu prosle sezone sam gledao samo zbog njega, nema nijedan izrazen kvalitet, ali moze sve. Videcemo sta ce ispasti od toga. Poole je solidan bek, ali ne za izbor prve runde. Dobar sut, mada rekao bih pomalo streaky, dobro telo, fizikalije na nivou, ali kreacija sa loptom ne. Dosta je napredovao izmedju prve i druge sezone na Michiganu, ali mislim da mu je bila potrebna bar jos jedna, da mu je ovo prerano. Romeo je rodjeni skorer, ima prirodne pokrete, elegantan je u igri, ali pitanje je koliko ce moci da pravi prednost u NBA, da li ce se ubrzati u nogama + igra u kontaktu, morace da ojaca poprilicno. Dosta los drugi deo sezone u NCAA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 2 hours ago, pepe sancez said: Cekajte, Divac je birao tri beka sutera cija glavna odlika je sut, a u ekipi ima Badija i Bogdana. Bravo. Brazdeikis je SF, a Vanja je poprilicno nebitan, bar za sad, ali i jednog SGa sto su draftovali nema logike. Meni se nesto Kingsi i ne svidjaju, previse je tu mladih igraca za koje vidis da nece biti neki bitan faktor u NBA + neki nenormalni dodaci kao sto su Corey Brewer, Troy Williams. Uglavnom rekao bih mlada, ali ne previse perspektivna ekipa. Sunsi su posebna prica. Prvo sto je meni blasfemija dati lottery pick na Cama Johnsona, a narocito kad pogledas da na rosteru imaju Oubrea, Mikala, Jacksona i jos gomilu krilnih igraca. Nema druge nego da namerno ukopavaju fransizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 (edited) Pogodio sam za Klarka da ce biti izabran sa 20-25 mjesta. Dobro je sto se niko nije zaletio da ga uzme sa neke visoke pozicije. Nema on nista posebno za NBA. Poole je bezveze igrac, vjerovatno neki novi Patrick McCaw. Edited June 21, 2019 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 6 minutes ago, Del Piero said: Brazdeikis je SF taj pik je otišao u knickse za neku lovu ili tako nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 4 hours ago, pepe sancez said: Ko sve nije draftovan a trebao je biti? Mokoka, Hoard? Zoosman. Naz Reid se srozao nevidjeno, a na startu godine je bio u lutriji, ako se dobro secam. Bowman, Porterov brat Jontay, mada jasno je zasto ga niko nije hteo (dva puta ACL, trenutno je na oporavku). I naravno Tacko Fall 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Verovatno je tako za Poola. Valjda je bolje da su uzeli Carsena, ali ko zna koji su sve motivi u prici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Tacko Fall bi prije 10-15 godina vjerovatno bio izabran kao top10 pik. Danas ovakvi kiklopi bas tesko nalaze svoje mjesto u NBA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Tacko Fall je već viđen za FMP, nije Čović vrana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 30 minutes ago, Del Piero said: Paschall mozda postane neka poor verzija Draymonda, ali to je bas nategnuto. Villanovu prosle sezone sam gledao samo zbog njega, nema nijedan izrazen kvalitet, ali moze sve. Videcemo sta ce ispasti od toga. Poole je solidan bek, ali ne za izbor prve runde. Dobar sut, mada rekao bih pomalo streaky, dobro telo, fizikalije na nivou, ali kreacija sa loptom ne. Dosta je napredovao izmedju prve i druge sezone na Michiganu, ali mislim da mu je bila potrebna bar jos jedna, da mu je ovo prerano. Romeo je rodjeni skorer, ima prirodne pokrete, elegantan je u igri, ali pitanje je koliko ce moci da pravi prednost u NBA, da li ce se ubrzati u nogama + igra u kontaktu, morace da ojaca poprilicno. Dosta los drugi deo sezone u NCAA. Na ovom primeru GS od nocas se najvise ogleda ta besmisao mock draftova. Posto sam pratio board GS na nekim forumima i kad je izabran Pool krece kuknjava kako to "nije igrac za prvu rundu" ma sta god to znacilo i bas dosta idijota je konkretno navodili kako su mogli da pokupe tog Paschalla. I naravno namesti se da pokupe bas tu strvinu sa 41. pozcije. Onda shvatis kako je to sve produkt neke medijske manipulacije i kako taj Chad Ford za par iljada eura moze da gurne neko ime na dno prve runde i kreira tako neku skroz pogresnu sliku. Verovatno bi 90% "strucnjaka" gradiralo ocenom B da su sa 28. pozicije pokupili Paschalla a sa 41. Poola ali ovako je to ocena D. Da ne ulazim u to ko je kakav igrac .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Tacko Fall je već viđen za FMP, nije Čović vrana. Moze odmah u CZV. Ne bih se bunio. Zatvorio bi reket kao Edi Tavares. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Zna se razvojni put nedraftovanih igrača sa koledža, prvo kaljenje u Železniku pa onda ili Zvezda ili zarada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts