Chaos Is Me Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Ispod radara je prošao trejd između Bucksa i Pistonsa. Pistonsi su dobili leš Tonya Snella a ionako nemaju nekih boljih opcija na SF pa možda vredi da probaju - ionako su najdepresivnija franšiza u ligi, a za uzvrat su se oslobodili isto tako lošeg ugovora Johna Leuera, čijim prihvatanjem umesto Snellovog, Bucksi imaju manevarskog prostora da daju fin midlevel Lopezu, te da zadrže i Middletona i Brogdona. Naravno, moraju da otpuste Mirotića i Hilla, ali oni su od sekundarnog značaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Bogami Hill kako je igrao PO tesko da je od sekundarnog znacenja. Hill > Bledsoe u PO. I mislim da ce bas Bledsoe da bude ta kocnica Bucka. Ovaj PO je ima bas neki smesan % za 3 sto je ne mozes da prihvatis ako imas Djanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 11 minutes ago, AgroUrban said: Moje skromno misljenje je da ako on hoce da ostane i opstane u NBA da mora da igra u nekim bas poslozenim timovima, neku specijalnu ulogu i da tu moze bas da prosperira, tj da doprinese vise od ocekivanog. Ostanak u NYK ne bi nista spec doneo ni njemu ni samom timu. voleo bih da obrazložiš ovu tvrdnju, ako nećeš da nerviraš kaosa, može i na pm. jesi li ga gledao uopšte dovoljno puta (recimo 10ak) + da li si gledao knickse (jbga, ako si gledao njega, morao si i knickse)? ako nešto nedostaje nyk 20 godina, to je odbrana perimetra i versatility u odbrani. tako je nastala najbolja kovanica svih vremena: FARTDOG* *Friendly Alliance (of) Really Terrible Defenders (of) Opposing Guards. naravno, cela ova priča ima smisla isključivo ako se nadaš da će knicksi jednom biti posložen tim, odnosno tim čija igra ima glavu i rep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Bogami Hill kako je igrao PO tesko da je od sekundarnog znacenja. Hill > Bledsoe u PO. I mislim da ce bas Bledsoe da bude ta kocnica Bucka. Ovaj PO je ima bas neki smesan % za 3 sto je ne mozes da prihvatis ako imas Djanu. sve ok, ali oni s'pravom računaju da je brogdon > hill, o middletonu da ne pričamo. u svakom slučaju racionalna ekonomizacija, mada po onome što sam čitao (i pejstovao) moraju da se ratosiljaju i iljasove, samo snell nije dovoljan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Slazemo se za to, samo kazem da je Bledsoe taj problem. I mozda rotacija o tome cemo kada prodje leto, da vidimo kakva je. Ali o Bledsu mozemo sada da pricamo ovih 24% za 3 je smesno i 13 poena. Dali su mu tokom sezone 70/4 a ovaj ih nagradio sa 24% i 13 poena u PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 to je manje nego frankie za tri. idemo u studio, kaose?? 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Ček da Frankie prvo dogura do PO, verujem da bi mu se veličanstveni procenat od 28% za 3 i famozni od 33% FG povećao, jer opšta je činjenica da se takve klase samo dodatno fokusiraju kad krene real deal. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Ja od Frenchija imam high expectations na sveCkom da ustopuje Tea/Bogdana 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 I mene vrlo zanima kako će izgledati na SP (ako bude u 12 kod Francuza). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 10 hours ago, Malkolm Brogdon said: A nesto sitno pre toga uhapsen kad je pokusao na silu da udje u VIP eriju bez propusnice. Kakva glava, covece, B-Eazy 2.0. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Kad smo kod Dzosa Dzeksona. Quote Gambo said that Josh didn't play in a game after New Year's eve because he was thrown into the court before the game. The team said that he was "sick" but he had a hangover. Prekopirano sa realgm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Bez neke zelje da opravdavam Jacksona decko je ocigledno debilcina ali mi je to jako diskutabilno kako se dete navatalo zmajeva. Pre ce biti da je duvao negde u kuci i da je zeni dokurcilo pa ce sada sve da mu nakace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Ne znam da li je bilo..retko posecujem temu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Mavsi se raspituju za Warrena. Vrv nista konkretno, ali svakako je jedini igrac za koga se moze dobiti nesto konkretno u trejdu (ne racunajuci onu dvojicu kao 'kornerstonove') Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 frencajze, koga biramo ove noci? moj board: culver, hunter, clarke. tim redom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Uopste ne znam hocu li gledati. Odvratna mi je ova klasa, izuzev par imena za koja me opet ne puca ni 5% hajpa kao prethodnih godina. Sa te tvoje liste bih mogao ziveti samo sa Clarkeom, mada ni njim nisam nimalo odusevljen tako visoko. Culver mi posebno smrdi do neba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 meni je culver omiljeni (zion excluded) prospekt na ovom draftu... fit u sunsima je upitan ali mi se jako svidja njegova all-around igra. svejedno, ocekujem da ga cavsi pokupe. hunter je sjajan defanzivac u najavi i dobar suter za tri i kao takav bi nam legao pored aytona kao budali samar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Mene Hunter opasno podseca na Anunobija, mada ga nisam gledao mnogo, samo sa hajlajtsa. Sta ocekujete od Hayesa? Meni se on dosta svidja za Hawkse, s tim sto je upitno kakav bi fit bio sa Kolinsom jer ovaj jos uvek nije nista specijalno kao 3pt suter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Sta mislite za ovog Anthony Davisa sto ce u Lejkerse putem #4?😂 @delgado jesi mi ziv? Nema te nidje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Poredjenje sa Oguguom ima donekle smisla, s tim da je jasno kao dan da Hunter zaostaje u fizio aspektu i da istovremeno u ligu ulazi sa ozbiljnijom sposobnoscu da kreira za sebe. On deluje kao relativno siguran pik, ali ni kod njega ne mogu da vidim star potencijal sto bi ocekivao od nekoga konje projektovan da ide u top6/7 Hayes me nicim nije impresionirao ovo sto sam video, ove trenutne vrlo visoke projekcije su posledica toga sto je klasa suplja. Kao prospekt mi se cini solidno inferiornijim i od Bambe i od Allena recimo, kao skoriijih prethodnika na petici u dresu Longornsa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Prenosi li neka nasa tv draft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Meni je interesantan Vindler, zbog cega je tako nisko kotiran, cak 30. mesto. 3D igrac, 21 poen prosek, 65 efg. sjajan trojkas, ne koci napad. Stoji da ima malo vise godina, ali ja bih ga definivno uzeo ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Mavsi se raspituju za Warrena. Vrv nista konkretno, ali svakako je jedini igrac za koga se moze dobiti nesto konkretno u trejdu (ne racunajuci onu dvojicu kao 'kornerstonove') Evo pojma nemam sta bismo mogli da ponudimo, ne konkretno za Warrena nego u bilo kojoj trejd prici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts