delgado Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 AU Klico pa je l moguce ? Stari Luni resava jbt.. Nije smeo Mika da izvede Pola ni sekundu.. 1
Gaga Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 1 minute ago, delgado said: AU Klico pa je l moguce ? Stari Luni resava jbt.. Nije smeo Mika da izvede Pola ni sekundu.. Nestvaran je D Antoni sa rotacijama,ja mislio Kerr najgori
delgado Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Sta uradi Harden opet, kakav trenutak za ofenzivni faul
threepwood Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Potpuno zasluzeno dobili Warriorsi. Morao je i Kari da se zapali kad tad... Hjuston i Boston igrom najveca razocarenja ovog plejofa
Malkolm Brogdon Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 THAT'S MY BOY! Nemojte da ga saljete u penziju pre vremena. BRAVO KLEJ GOSPODINE! Nije mi dobro 4
Stex Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 4 minutes ago, Malkolm Brogdon said: THAT'S MY BOY! Nemojte da ga saljete u penziju pre vremena. BRAVO KLEJ GOSPODINE! Nije mi dobro sto ti nije dobro? Ko da nemate najbolji tim na svetu... Zasluzeno idete dalje, jbg bolji ste mnogo...jedino Milvoki moze da vas zaustavi uz dosta srece
SunZero Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 cestitke navijacima Stejta, sasvim zasluzeno, bezmudasima nije mesto wcf 1
Malkolm Brogdon Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 1 minute ago, Stex said: sto ti nije dobro? Ko da nemate najbolji tim na svetu... Zasluzeno idete dalje, jbg bolji ste mnogo...jedino Milvoki moze da vas zaustavi uz dosta srece Drma me adrenalin kao da je 2016.
Recommended Posts