Kronostime Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 (edited) 5 minutes ago, Arsenije Pesic said: Kompletno obrisao cookies i cache, probao i preko edge, inkognito prozor, brisao dns i preko cmd, restartovao browser, računar... Stativa Pa jesam, ali preko telefona, a kad sam na poslu treba mi pristup forumu preko računara ili laptopa, da bi izgledalo da nešto radim. Mi u firmi imamo vazda neke filtere/blokiranje, da nema veze s tim? Imate i Administratora mreze, a to se lako resava A mozes i da instaliras Thor. Edited July 25, 2019 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Ej, napredujemo. Brisanje dns cache preko ccleanera odradilo posao za laptop. Hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 25, 2019 Author Share Posted July 25, 2019 😄 Ili samo obitavas u mracnim, udaljenim, krajevima interneta... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Prodisasmo. Šljaka forum kao sat, samo leti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 1 hour ago, Eddard said: A kako ja da znam jesam li u pravoj ili "upside down" dimenziji? Ja nisam nista nigde brisao, nemam pojma gde pisem sada, jesam li u Matrixu? 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Gde god da sam, forum radi kao zmija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 7 minutes ago, AgroUrban said: Ja nisam nista nigde brisao, nemam pojma gde pisem sada, jesam li u Matrixu? I ja se isto pitam, nikakav kas ni istoriju nisam brisao, a sve se cini da radi ali sad vise ne znam jesam li na pravom forumu ili ima jos jedan gdje pisu samo zombiji ili je ovo zombi forum? Mislim da administracija treba zaklat jedno jare, da prinese zrtvu i prospe krv nevinog bica po novom serveru da smiri zle duhove. Mislim da boljeg rjesenja od ovog nema. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Ni ja nemam pojma koji je ovo forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Odlicno ucitava forum na novom serveru, plus svi stari postovi su na svom mjestu. Fakat, ostalo mi je na starom boardu upisano nekoliko postova od ranije koje nisam zavrsio, i evo tu su, samo trebam kliknit Reply. Bravo decki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 1 hour ago, Honey Badger said: I ja se isto pitam, nikakav kas ni istoriju nisam brisao, a sve se cini da radi ali sad vise ne znam jesam li na pravom forumu ili ima jos jedan gdje pisu samo zombiji ili je ovo zombi forum? Mislim da administracija treba zaklat jedno jare, da prinese zrtvu i prospe krv nevinog bica po novom serveru da smiri zle duhove. Mislim da boljeg rjesenja od ovog nema. Nekoliko devica, jedan devac i jedna postarija (za Arsenija) pride. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 2 minutes ago, Kronostime said: Nekoliko devica, jedan devac i jedna postarija (za Arsenija) pride. Cudno, ali mene glava vise ne boli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Meni sajt radi samo kad koristim VPN, inače mi prikazuje poruku o tome da je premeštanje na novi server u toku. Očistio sam DNS i ostali keš, ne znam šta više da uradim. 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 3 hours ago, threepwood said: Prodisasmo. Šljaka forum kao sat, samo leti. A od jeseni sve po starom? 😐 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donko Darkovski Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 (edited) DNS je propagirao ok, osim na nekim servisima koji imaju local dns cache, Opera VPN, neki VPN provideri i sl. https://dnschecker.org/#A/vox92.net Edited July 25, 2019 by Donko Darkovski Link 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Nisam radila brisanje "kolačića", ništa nisam radila na kompu, evo me ovde https://vox92.net/forum/index.php I forum funkcioniše odlično Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 (edited) Kod mene radilo najnormalnije sve do jutros negde oko 7:45. Od tada 404 Not Found error, i ni makac . To na telefonu. Na kompu radi. Ima li leka? Edit: Povlacim receno. Na wifi radi i na telefonu, dakle do mog mobilnog provajdera je. Edited July 26, 2019 by vilhelmina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Kod mene je proradilo, sad je sve kako treba. 👍 Vjerovatno je bilo do provajdera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 (edited) Lepo je videti da u udarno vreme nema one omrznute beloekranske poruke "This site could not be reached". Svaka cast. Edit: na Forumu sam iz Thai. Sve super. Edited July 26, 2019 by Yoyogi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Pu, pu, pu, da ga ne ureknemo - radi k`o sat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Ovo mnogo lepo. Da li moze da se nasteluje da ujutro kuva kafu? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Baš dobro radi, svaka čast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Stari server vs novi server 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Upravo mi se oglasio i zavijao "nothing alarm". On se aktivira kada je sve u redu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts